گزارش شیوع ، کنترل بیشتر شیر خام مشابه پنیر گودا را می طلبد


شیوع سم شیگا E. coli O121 در سال 2018 هفت نفر را آلوده کرد. شیر خام ، مانند گودا ، پنیری که در بریتیش کلمبیا ساخته می شود ، باعث بیماری می شود.

این گزارش بیماری های عفونی در کانادا (CCDR) ، بررسی شیوع بیماری را توصیف می کند و اقدامات بیشتری را برای کنترل پنیر شبه گودا در شیر خام توصیه می کند.

یک ژورنال بررسی شده در زمینه بیماریهای عفونی ، CCDR توسط آژانس بهداشت عمومی کانادا در وب سایت دولت کانادا منتشر شده است.

در پایان گزارش ، “این شیوع شواهد دیگری را نشان می دهد که شیر خام گودا و پنیر شبه گودا که مطابق با مقررات آمریکای شمالی فرآوری شده است در معرض خطر حاوی STEC هستند که به بیماری های منتقله از طریق غذا کمک می کند.” “توصیه می شود اقدامات کنترل دیگری برای تولید شیر و پنیر خام گودا مشابه گودا اعمال شود تا خطر برای مردم به حداقل برسد.”

این گزارش تأیید می کند که محدودیت هایی وجود دارد که محققان با آن روبرو شده اند. نه سلامتی گاوها و نه کیفیت شیر ​​تولید شده در مزرعه مورد بحث در هنگام وقوع شیوع آزمایش نشده است.

این بدان معناست که نمی توان به طور قطعی مشخص کرد که E. coli O221 stx2 در زمان شیوع در گله وجود داشته است. سوابق خرده فروشی معیوب بود و ردیابی را محدود می کرد. همچنین ، هیچ یک از محصولات برای کنترل سلامت جمعیت در دسترس نیست تا مفید باشد.

مقاله در این ژورنال گزارش داد که آزمایشگاه بهداشت عمومی 41 نمونه پنیر را از 24 دسته بین 27 آوریل 2018 تا 2 نوامبر 2018 و همچنین سه نمونه ادویه ، یک نمونه گوشت و 11 نمونه محیط از سی آزمایش کرده است. هشت نمونه پنیر از لبنیات A ، یک نمونه از پنیر A توسط یک خرده فروش در منطقه 2 بهداشت و دو بسته باز نشده پنیر A مختلف لبنیات از خانه بیمار جمع آوری شد. یک نمونه پنیر برای stx2 مثبت و دو نمونه برای stx1 آزمایش می شود. نمونه مثبت stx2 باعث افزایش E. coli O121 می شود ، در حالی که دو نمونه stx1 نمی توانند رشد کنند. همه نمونه های دیگر ، از جمله سواب های محیطی ، منفی بودند.

شرکت لبنیات تولید پنیر A را در 9 نوامبر 2018 متوقف کرد و تمام دسته های پنیر A در این لبنیات توقیف شد. همه دسته های پنیر A در 12 نوامبر همان سال پس گرفته شد و یک اعلان بهداشت عمومی در 13 نوامبر صادر شد. پس از انجام این اقدامات مورد دیگری رخ نداد. تا مارس 2019 ، همه پنیرهای توقیف شده از بین رفته بودند.

در بحث درباره مطالعه این حادثه در سال 2018 ، نویسندگان CCDR این مشاهدات را انجام دادند:

  • تحقیقات شیوع STEC شامل هفت مورد در بریتیش کلمبیا بین آگوست و نوامبر 2018 انجام شده است. شیوع این بیماری مربوط به مصرف یک فرآورده لبنی خام مشابه گودا است و به دلیل آلودگی شیر خام است.
  • این شیوع STEC دومین بار در سال قبل از میلاد ، سومین مورد در کانادا و چهارمین مورد در آمریکای شمالی است که ناشی از شیر خام گودا یا پنیر مانند گودا است ، 2002 این اولین مستندی است که توسط E. coli O121 ایجاد شده است. این تحقیق شواهد دیگری را به مجموعه درخواست های متخصصان بهداشت عمومی برای بهبود اقدامات كنترلی در تولید شیر خام گودا و پنیرهای مشابه اضافه می كند.
  • تحقیقات اپیدمیولوژیکی ، آزمایشگاهی و ایمنی مواد غذایی تایید کرده است که پنیر شیر خام ، مانند گودا ، منبع این شیوع است. هر هفت بیمار شیوع تایید شده مصرف پنیر ، پنج نفر مصرف پنیر از همان لبنیات قبل از میلاد و چهار نفر از مصرف همان محصول پنیر گزارش شده است. نمونه ای از این محصول پنیری برای همان سویه E. coli O121 در افراد بیمار مثبت بود.
  • یک دسته از این پنیر می تواند تمام بیماری ها را توضیح دهد. پنیر حاصل از این دسته تنها موردی بود که از نظر ابتلا به بیماری شیوع در بین 16 آزمایش شده مثبت بود و دسته ای که در آن درگیر بود در همه موارد برای مصرف در دسترس بود. سایر محصولات با پنیر و تامپون موجود در محیط برای STEC منفی هستند. علاوه بر این ، محصول پنیر خاص بدون از بین بردن پروتئین خام ، یک حامل شناخته شده برای انتقال پاتوژن ، یک مرحله پاستوریزاسیون ندارد. بنابراین ، شیر خام آلوده منبع آلودگی با پنیر تلقی می شود. گاو مخزن اصلی STEC است و گاوهای آلوده بدون علامت بوده و دفع می شوند به صورت پراکنده
  • این شیوع بسیار سریع برطرف و کنترل شد. بررسی شیوع بیماری از 1 نوامبر 2018 آغاز شد. گزارش مصرف پنیر توسط چهار بیمار در 5 نوامبر منجر به این فرضیه شد که پنیر منبع آن است. پس از مصاحبه های مکرر ، پنیر A به عنوان منبع شیوع در 9 نوامبر پیشنهاد شد. تحقیقات ایمنی مواد غذایی در 9 نوامبر آغاز شد. نمونه پنیر با نتیجه مثبت در 11 نوامبر؛ و محصول در 12 نوامبر فراخوانده شد. مدت زمان بررسی شیوع 11 روز است که بسیار کمتر از متوسط ​​39 روز شیوع قبل از میلاد است. تحقیقات سرعت تحقیق و اقدامات انجام شده توسط بازرسان و لبنیات تأثیر بر جمعیت را به حداقل می رساند.
  • این لبنیات با الزامات نظارتی کنونی کانادا مطابقت دارد و پنیر شبه گودای خود را بیش از حد بالغ می کند 60 روز با این حال ، مشخص شد که سه دسته جداگانه به STEC آلوده شده اند.
  • این سومین گزارش شیوع STEC است که به دلیل شیر خام گودا یا پنیر شبیه گودا با سن بیش از 60 روز گزارش شده است. کمترین. چندین مطالعه نشان می دهد که پیری 60 روزه برای غیرفعال سازی باکتری های بیماری زا در گودا کافی نیست پنیر
  • تولید پنیر گودا و گودا شامل یک مرحله شستن کشک برای کاهش میزان لاکتوز در پنیر است. اثرات ترکیبی افزودن آب گرم به کشک ، لاکتوز موجود در آب پنیر را رقیق می کند ، کشک را کوچک می کند تا رطوبت را دفع کند و یک گرادیان اسمزی در سراسر غشای کشک ایجاد می کند تا با جذب مجدد آب ، لاکتوز کشیده شود. این شرایط جدید باعث کاهش اسید لاکتیک و در نتیجه افزایش PH و رطوبت کشک می شود. pH و رطوبت بالاتر خطر بقا و رشد میکروبی را افزایش می دهد آلاینده ها ، از جمله E. coli ، که برای سلامتی انسان خطرناک است.

بر اساس این گزارش ، این شیوع شواهد دیگری در مورد خطر ذاتی شیر خام گودا و پنیرهای شبیه گودا ارائه می دهد. این چهارمین فراخوان برای تقویت الزامات نظارتی برای چنین پنیرهایی است. محققان حداقل کنترل شدید فرآوری شیر و پنیر و افزایش آگاهی مصرف کننده را توصیه می کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>