[ad_1]

اپیدمی چند مرحله ای از لیستریا مونوسیتوژنز عفونت های بالقوه مرتبط با پنیرهای تازه و نرم به سبک اسپانیایی توسط سازمان غذا و دارو (FDA) ، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) و خدمات بهداشتی محلی و ایالتی بررسی می شوند.

FDA در حال شروع تحقیقات و جمع آوری اطلاعات برای کمک به تعیین منبع شیوع است.

در حالی که تحقیقات ادامه دارد ، تجزیه و تحلیل CDC از اطلاعات اپیدمیولوژیک نشان می دهد که پنیرهای تازه و نرم به سبک اسپانیایی فرضیه های اصلی در مورد علت بیماری هستند. هیچ نوع یا مارک خاصی از پنیر به عنوان منبع بیماری تأیید نشده است.

CDC گزارش می دهد که هفت نفر به یک سویه شیوع آلوده شده اند لیستریا مونوسیتوژنز در چهار ایالت – کانتیکت ، مریلند ، نیویورک و ویرجینیا گزارش شده است.

شش نفر از هفت بیمار اسپانیایی تبار هستند. از چهار نفری که مصاحبه شد ، سه نفر گزارش کردند که حداقل یک نوع پنیر تازه و نرم به سبک اسپانیایی خورده اند و هر سه نفر نقاشی دیواری کیسو را خورده اند.

FDA در مراحل اولیه این تحقیقات است و ممکن است محصولات اضافی تحت تأثیر این شیوع وجود داشته باشد. با ادامه تحقیقات شیوع ، FDA با در دسترس قرار دادن اطلاعات بیشتر ، به روزرسانی های اضافی را ارائه می دهد.

توصیه ها

هر کسی که بیشتر در خطر شکل شدید باشد لیستریا بیماری (کسانی که باردار ، 65 ساله یا بیشتر هستند یا به دلیل برخی شرایط پزشکی یا درمان ها دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند) نباید تا زمانی که محققان یک نوع یا مارک خاص را شناسایی کنید که باعث بیماری افراد شود.

اگر این علائم را پس از خوردن پنیرهای تازه و نرم به سبک اسپانیایی دارید ، سریعاً با ارائه دهنده خدمات بهداشتی خود تماس بگیرید:

  • افراد باردار معمولاً فقط تب ، خستگی و دردهای عضلانی را تجربه می کنند. با این حال، لیستریا عفونت در دوران بارداری می تواند منجر به سقط جنین ، تولد نوزاد مرده ، زایمان زودرس یا عفونت تهدید کننده زندگی نوزاد شود.
  • افرادی که باردار نیستند علاوه بر تب و دردهای عضلانی ، ممکن است سردرد ، سفتی گردن ، گیجی ، از دست دادن تعادل و تشنج را نیز تجربه کنند.

معمولاً اطمینان حاصل کنید که پنیرهای تازه و نرم سبک اسپانیایی (مانند نقاشی دیو) با برچسب “ساخته شده از شیر پاستوریزه” دارای برچسب هایی هستند.

بخاطر داشته باشید که پنیرهای نرم به سبک اسپانیایی که از شیر پاستوریزه تهیه شده اند باعث این امر شده اند لیستریا شیوع اگرچه پاستوریزاسیون شیر باعث مرگ می شود لیستریا، محصولات ساخته شده از شیر پاستوریزه در صورت تولید در تاسیسات با شرایط غیر بهداشتی هنوز هم می توانند آلوده شوند.

رستوران ها و خرده فروشی هایی که پنیرهای تازه و نرم را به سبک اسپانیایی سرو یا فروش می کنند باید از توصیه های FDA در مورد استفاده و تمیز کردن ایمن پیروی کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir