گروه های خدمات عمومی برای پاکسازی صنعت طیور از USDA درخواست می کنند


گروه های نظارتی غیرنظامی در یک دادخواست به دنبال “استانداردهای عملی” برای کشتارگاه ها در هنگام آلودگی پرندگان به سالمونلا ، با قربانیان بیماری های غذایی در حال پیوستن هستند.

چهار گروه گرد هم آمدند تا از وزارت کشاورزی ایالات متحده درخواست کنند. این گروه ها مرکز علمی در جهت منافع عمومی (CSPI) ، فدراسیون مصرف کننده آمریکا ، گزارش های مصرف کننده (CR) و Stop Foodborne Illness (STOP) هستند. چندین فرد قربانی بیماری ناشی از غذا نیز در میان واردکنندگان هستند.

آماندا کریتون ، خواهان و عضو هیئت مدیره STOP ، گفت: “مصرف کنندگان می خواهند بتوانند به سالم بودن غذایی که می خورند اعتماد کنند.” پسر 18 ماهه او در اثر مرغ آلوده به سالمونلا به شدت مجروح و معلول دائمی شد.

“خانواده من چیزی بیش از اطمینان از استفاده USDA از بهترین ابزارهای ممکن برای جلوگیری از رنج دیگران از آنچه ما متحمل شده ایم ، نمی خواهند.”

واردکنندگان می خواهند مسئولیت مرغ پاک کننده ای را در زیر کشتارگاه ها قرار دهند. آنها می خواهند کسانی که در حال حاضر در فرآیند تولید مرغ مشغول به کار هستند اطمینان حاصل کنند که پرندگان پاک از گیاهان خود وارد و خارج می شوند.

هدف از این دادخواست تحمیل مقررات جدید به همه عوامل بیماری زای ناشی از مواد غذایی نیست ، بلکه فقط برای سویه های سالمونلا است که سلامتی انسان را تهدید می کند. این گروه ها همچنین نگران سطح کمپیلوباکتر هستند.

سارا سورشر ، معاون مدیر مقررات CSPI ، گفت: “ما در کاهش واقعی تعداد افراد سالمونلا یا کمپیلوباکتر پیشرفت کمی داشته ایم.” “دلیل مهم این امر این است که USDA همچنان از بهترین فن آوری و علم مدرن برای کنترل بیماری های غذایی از مزرعه به چنگال نهایت استفاده را خواهد برد.”

در این دادخواست از آژانس خواسته شده است كه با رعایت بهترین روشهای ایمنی غذایی ، كشتارگاه ها را برای كنترل خطرات موجود در زنجیره های تأمین خود الزام كند و بگوید كه این روش ها به كاهش سویه های خاص سالمونلا كه باعث بیماری افراد می شود ، كمك می كند. خواهان ها همچنین از آژانس می خواهند کشتارگاه ها را ملزم به اتخاذ ابزاری مبتنی بر علمی برای جلوگیری از آلودگی حیوانات توسط این باکتری ها در مزرعه کند ، از جمله با واکسیناسیون طیور زنده و نظارت بر مزارع برای باکتری های خطرناک. رهبران CSPI در بیانیه ای گفتند ، چنین شیوه هایی سالها در اروپا وجود داشته است ، جایی که به کاهش قابل توجهی در میزان بیماری های ناشی از غذا کمک کرده است.

در آغاز دهه گذشته ، USDA و سایر آژانس های فدرال USDA و سایر آژانس های فدرال خود را متعهد به دستیابی به اهداف Healthy People 2020 ، که هدف آنها بهبود سلامت و رفاه آمریکایی ها بود ، از جمله با کاهش بروز مواد غذایی طبق بیانیه CSPI ، سالمونلا و کمپیلوباکتر. “با این حال ، در پایان سال 2020 ، پیشرفت در هر دو جبهه ناگوار است: میزان ابتلا به بیماری ها از هر دو نوع باکتری ، حتی اگر بیشتر از ابتدای دهه نباشد ، همچنان بالا است.”

سالمونلا و کمپیلوباکتر بیش از 70 درصد بیماریهای منتقله از مواد غذایی ناشی از باکتریها یا انگلهای تحت نظارت سازمان غذا و داروی ایالات متحده در سال 2019 را تشکیل می دهند.

تلاش بیشتر
علاوه بر وکلائی که روز دوشنبه دادخواست را مطرح کردند ، گروههای دیگر خواستار تغییراتی مشابه در مقررات پرندگان شدند. در سال 2019 ، کمیته مشاوره ملی در مورد معیارهای میکروبیولوژیکی مواد غذایی ، کمیته ای از متخصصان علمی که به USDA مشاوره می دهند ، توصیه می کند که آژانس کنترل های قبل از برداشت را در نظر بگیرد و روش هایی را برای جلوگیری از آلودگی بهداشت عمومی سویه های سالمونلا از محصولات گوشت مرغ در نظر بگیرد.

برایان رونهلم ، مدیر سیاست گذاری مواد غذایی در Consumer Reports و معاون دبیر سابق USDA در مورد ایمنی مواد غذایی ، گفت: “برای شناسایی اقدامات و کنترل هایی که به کاهش بروز سالمونلا و غذاهای مرتبط با کمپیلوباکتر کمک می کند ، یک روش مبتنی بر علم لازم است.” . “ما باید از تخصص FSIS در بهداشت عمومی ، علوم موجود و بهترین روشهای صنعت برای محافظت کامل از مصرف کنندگان استفاده کنیم.”

همچنین ، دادخواست فعلی تقریباً یک سال پس از دادخواست بیل مارلر ، وکیل ایمنی مواد غذایی به نمایندگی از گروه های مصرف کننده ، مبنی بر ممنوعیت 31 نوع “سروتیپ اپیدمی” سالمونلا در گوشت و مرغ ارائه شده است. فدراسیون مصرف کننده آمریکا و گزارش های مصرف کننده نیز این دادخواست را امضا کرده اند.

دادخواست روز دوشنبه فراتر از دادخواست مارلر ، تعیین روند ویژه ای برای USDA برای ایجاد استانداردهای هدفمند عملی و در نهایت برای از بین بردن سروتیپ های اولویت دار سالمونلا ضمن پرداختن به خطرات کمپیلوباکتر.

توماس گرمیلیون ، مدیر سیاست گذاری مواد غذایی در فدراسیون مصرف کنندگان آمریکا گفت: “برای مدت طولانی ، پیشرفت در کاهش عفونت های سالمونلا و کمپیلوباکتر در گوشت و طیور متوقف شده است.” “دانش و فن آوری موجود برای کاهش بیماری های منتقله از غذا با جهش های زیادی پیش رفته است ، اما مقررات ایمنی غذایی USDA رعایت نشده است. باید تغییر کند. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>