گروه لیستریا خواستار توقیف ملی تاکوها ، سینی ها و موارد دیگر می شود.


J&J Distribution در سنت پل ، مینه سوتا ، بسیاری از محصولات را به دلیل پتانسیل فراخوانی می کند لیستریا مونوسیتوژنز آلودگی محصولات شامل سینی تاکو ، سینی و تیرچه ، غواصی چند لایه و ساندویچ است.

طبق اعلامیه برداشت از سازمان غذا و دارو ، این شرکت اعلام کرد که این محصولات را به خرده فروشان در سراسر کشور توزیع می کند.

بعد از آزمایشات معمول توسط شرکت ، وجود آلودگی احتمالی مشخص شد لیستریا مونوسیتوژنز روی ظروف مورد استفاده در ساخت محصولات.

محصولات بارگیری شده:

مارک / خرده فروش شرح UPC تاریخ کد
هاگ این یک سینی 16 اونسی است 6-10014-16383-9 3 مارس
هاگ سینی غوطه وری مینی 7 تکه 22 اونس 6-10014-16414-0 3 مارس
هاگ این یک سینی 16 اونسی است 6-10014-16415-7 3 مارس
هاگ این یک سینی 29 اونسی است 6-10014-16416-4 3 مارس
آویشن تازه Taco Dip 10oz 8-41330-12368 3 مارس
گیرنده های چشایی چند لایه Fiesta Taco Dip 9 اونس 0-38232-31611-8 3 مارس
گیرنده های چشایی تاکو پلاتر 26 اونس 0-38232-31683-5 3 مارس
گیرنده های چشایی تاکو پلاتر 15.8 اونس 0-38232-33235-4 3 مارس
گیرنده های چشایی Taco Dip 9 اونس 0-38232-31612-5 3 مارس
سبز مینی تاکو دیپ 6-10014-22341-0 3 مارس
کاریبو ساندویچ بوقلمون 9 اونس 7-98493-17447-5 26 فوریه
سفر کوئیک Taco Dip 8oz 0-38232-36091-3 3 مارس
سفر کوئیک تاکو دیپ 15.8 اونس 0-38232-36090-6 3 مارس

در زمان انتشار اعلامیه برداشت ، هیچ گزارشی از بیماری های تأیید شده در ارتباط با محصولات خارج شده وجود ندارد.

پس از آزمایش های معمول توسط شرکت ، وجود احتمال وجود آلودگی مورد توجه قرار گرفت لیستریا مونوسیتوژنز در ظروفی که برای تولید محصولات استفاده می شود.

از مصرف كنندگانی كه هر یك از محصولات متضرر را خریداری كرده اند ، دعوت می شود كه محصولات را مصرف نكنند و آنها را برای بازپرداخت كامل به محل خرید خود بازگردانند.

درباره عفونت های لیستریا
غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است به نظر نرسد و بوی آن خراب نباشد ، اما هنوز هم می تواند باعث عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی شود. هر کسی که هر نوع پنیر فراخوانده ای خورده باشد و علائم عفونت لیستریا در او ایجاد شده است ، باید به دنبال درمان پزشکی باشد و در مورد احتمال قرار گرفتن در معرض لیستریا به پزشکان خود بگوید.

همچنین ، هرکسی که هرکدام از فرآورده های خارج شده را خورده باشد ، باید از نظر علائم در هفته های آینده تحت نظر باشد ، زیرا ممکن است تا 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض لیستریا برای ایجاد علائم لیستریوز طول بکشد.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افراد مبتلا به سرطان که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>