[ad_1]

تقریباً 20 کودک در نروژ پس از بازدید از مزرعه ای که شامل نوشیدن شیر خام غیر پاستوریزه بود ، بیمار شدند.

مقامات بهداشت گفتند که 17 نفر پس از سفر در مزرعه بیمار شدند ، از جمله 16 کودک 3 تا 5 ساله. بیشتر آنها به کمپیلوباکتر آلوده بودند ، اما چندین بیمار نیز پس از تماس با حیوانات با عفونت Cryptosporidium تشخیص داده شدند.

کودکان پس از بازدید از مزرعه ای در ویکن ، یکی از شهرستان های شرق نروژ ، که در آنها به عنوان بخشی از ناهار بسته بندی شده شیر خام و غیر پاستوریزه پذیرایی شده بود ، بیمار شدند. پاستوریزاسیون باعث از بین رفتن باکتری ها ، ویروس ها و انگل های رایج در شیر خام می شود.

اداره ایمنی غذا نروژ (Mattilsynet) و موسسه بهداشت عمومی نروژ (Folkehel حسینstituttet) توصیه می کنند کودکان ، زنان باردار ، افراد مسن و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند از نوشیدن شیر خام خودداری کنند ، زیرا عفونت می تواند عواقب جدی برای آنها داشته باشد.

بهداشت خوب ، اما هنوز یک عامل بیماری زا یافت می شود
Mattilsynet مزرعه را بازرسی کرد و یک نمونه شیر از مخزن برداشت. مقامات گفتند که این مزرعه یک انبار نسبتاً جدید داشت و شیر به دلیل کم بودن تعداد باکتری ها خوب به نظر می رسید. با این حال ، کمپیلوباکتر پیدا شد.

Folkehelseinstituttet کمپیلوباکتر برخی از کودکان بیمار را مورد بررسی قرار داد و دریافت که آنها همان سویه Campylobacter jejuni را دارند و از نظر ژنتیکی مشابه سویه موجود در شیر خام است.

Mattilsynet باعث بهداشت بهداشت دست هنگام بازدید از مزارع می شود ، اما کارمندان اضافه شده مدرسه مسئولیت اضافی دارند تا اطمینان حاصل کنند کودکان شیر خام نمی نوشند.

نروژ اخیراً ممنوعیت فروش شیر خام را بر اساس خطر بیماری تمدید کرده است. این بدان معنی است که ارائه آن به کودکانی که از یک مزرعه بازدید می کنند غیرقانونی است. شیر در نظر گرفته شده برای مصرف مستقیم باید تحت عملیات حرارتی قرار گیرد.

در سال 2017 ، وزارت بهداشت و مراقبت به Mattilsynet گفت که پیش نویس آیین نامه ای را تهیه کند که اجازه فروش محدود شیر غیر خام پاستوریزه و خام خام برای مصرف انسان را می دهد.

تغییرات پیشنهادی در قوانین می تواند مزارع را مجبور به فروش سالانه تا 5000 لیتر شیر خام یا خام خام در صورت تحقق برخی شرایط ، از جمله بهداشت مناسب و از جمله هشدار ، کند.

وزارت بهداشت ، درمان و خدمات مراقبتی در تصمیم خود مبنی بر عدم تغییر این آیین نامه ، به هشدارهای آژانس هایی که س questionsالاتی را در مورد خطر احتمالی عفونت و بیماری جدی ایجاد می کند ، اشاره کرد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir