[ad_1]

این بیستمین سالگرد کنفرانس GFSI است و برای اولین بار برنامه ریزی شده است که این رویداد یک گردهمایی مجازی باشد. در این مجمع سه روزه تعاملی صدها نفر از متخصصان از 60 کشور جهان برای به اشتراک گذاشتن بهترین روشهای ایمنی غذا به صورت آنلاین دیدار خواهند کرد.

شرکت کنندگان در کنفرانس جهانی ایمنی غذا (GFSI) 23 تا 25 مارس با موضوع “بازاندیشی ، تنظیم مجدد ، بارگیری مجدد” دیدار می کنند. قیمت بلیط از 299 تا 599 یورو بدون مالیات بر ارزش افزوده (356 دلار تا 714 دلار) برای ثبت نام تا 18 مارس است و پس از آن تاریخ افزایش می یابد.

برنامه کنفرانس شامل COVID-19 ، ایجاد اختلال در زنجیره تأمین و بهداشت عمومی ، ایجاد اعتماد و شفافیت در بین مصرف کنندگان ، بهترین روش ها و فن آوری های مربوط به ایمنی مواد غذایی در آینده است.

ایجاد اعتماد مصرف کننده
سخنرانان شامل متخصصان صنعت و دانشگاه ، مدیران عامل ، مقامات دولتی و متخصصان هستند.

نمایندگان آمازون ، HelloFresh ، Coca-Cola Co. ، Mars Inc. ، Cargill ، Target ، PepsiCo ، Walmart ، دانشگاه Queen Belfast ، دانشگاه فناوری جورجیا و سازمان بهداشت جهانی نمایندگی دارند.

اریکا شاورد ، مدیر GFSI ، گفت که ایمنی غذا تجارت همه افراد است و همکاری در جهت ایجاد اعتماد به نفس مصرف کننده نسبت به غذایی که می خرند مهم است.

وی گفت: “همکاری برای اطمینان از غذای ایمن برای مصرف کنندگان در همه جا و سیستم های غذایی پایدار هرگز حیاتی نبوده است – و این رویداد فرصتی عالی را برای یادگیری از یک دوره بی سابقه و حرکت به جلو به بهترین شکل فراهم می کند.”

GFSI ویژگی های شبکه آنلاین را ایجاد کرده است تا به شرکت کنندگان در ایجاد ارتباطات جدید و تقویت روابط موجود کمک کند. شرکت کنندگان می توانند نسخه های مجازی شخصی شده خود را ایجاد کنند که می توانند به یک سایت سه بعدی منتقل شوند.

این رویداد همچنین شامل جلساتی مانند صفحه “از GFSI بپرسید” در روز گذشته ، به شرکت کنندگان این فرصت را می دهد تا برای اولین بار از مدیریت GFSI س questionsال کنند.

GFSI ، بخشی از فروم کالاهای مصرفی ، در سال 2000 توسط صنعت تأسیس شد تا ضمن ایجاد اعتماد به زنجیره تأمین ، راه حلهایی برای مشکلات جمعی مانند کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی ، تکرار حسابرسی و هزینه ها پیدا کند.

وبینار برای روز جهانی ایمنی غذا
GFSI همچنین یک برنامه وبینار با سازمان غذا و کشاورزی (FAO) ، برنامه جهانی غذا سازمان ملل (WFP) و Codex Alimentarius در مورد نقش مشارکت های دولتی و خصوصی در ایمنی جهانی غذا برنامه ریزی کرده است.

وبینار یک ساعته که برای 11 مارس برنامه ریزی شده است ، اهمیت سومین روز جهانی ایمنی مواد غذایی را تعیین می کند که برای 7 ژوئن 2021 برنامه ریزی شده است.

بلندگوها شامل Sheward ؛ مارکوس لیپ ، مسئول ارشد ایمنی غذا ، FAO ؛ سارا کاهیل ، مسئول ارشد استانداردهای غذایی ، دبیرخانه Codex ؛ ماریا ویرجینیا سیبنروک ، رئیس ایمنی و کیفیت مواد غذایی در MSP ؛ و آن جراردی ، مدیر ارشد GFSI ، مجمع کالاهای مصرفی.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir