کنفرانس مجازی برای بررسی رفتار مصرف کننده در مورد ایمنی مواد غذایی


مشارکت آموزش ایمنی مواد غذایی (PFSE) میزبان کنفرانس آموزش مصرف کننده ایمنی مواد غذایی مجازی است، 9-12 مارس. این کنفرانس به آموزش ایمنی غذا برای مصرف کنندگان اختصاص دارد.

Shelley Feist ، مدیر عامل PFSE گفت: “COVID-19 ما را در زمینه آشپزی در منزل ، بهداشت دست و تحویل غذا قرار می دهد.” “این رویداد داده های جدید و ایده های جدیدی برای ارتباط با مردم در مورد اهمیت بهداشت دست در خانه و ایمنی مواد غذایی ارائه می دهد.”

شرکت کنندگان می توانند واحدهای آموزش مداوم (CEU) را از م Instituteسسه فناوری غذایی (IFT) ، انجمن ملی بهداشت محیط (NEHA) و شش معتبر معتبر دیگر کسب کنند.

این جلسات برای کمک به شرکت کنندگان در درک روشهای قانع کننده ای برای حمایت از افراد در خانه جهت سازگاری در کاهش خطر بیماری های ناشی از غذا طراحی شده است:

  • ارتباط موثر برای شستن دست ، تمیز کردن ، بهداشت و خطرات آلودگی متقابل در خانه ؛
  • درسهایی برای انتقال خطر بیماریهای همه گیر ناشی از غذا در بسیاری از کشورها.
  • حمایت و پشتیبانی از وعده های غذایی خانوادگی ؛
  • برنامه نویسی ارتباطات بهداشتی در غیاب حوادث شخصی ؛ و
  • آموزش ایمنی مواد غذایی و رسانه های اجتماعی در دوره COVID-19.

روسای کنفرانس استیون ماندرناخ ، مدیر اجرایی سازمان غذا و دارو (AFDO) و سیندی جیانگ ، مدیر ارشد مدیریت ریسک جهانی در شرکت مک دونالد ، سه بعد از ظهر را با برنامه ریزی زنده در 10 مارس با مشارکت رهبران آژانس های فدرال که با ایمنی غذا و سلامت آمریکا سرو کار دارند.

مقامات فدرال شرکت کننده شامل:

  • کارتر بلیکی ، وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده ، در مورد اهداف ایمنی مواد غذایی بهداشتی 2030
  • پل کیکر، U.S. خدمات ایمنی غذا و بازرسی مواد غذایی وزارت زراعت در مورد نحوه استفاده از گوشت و مرغ توسط مصرف کنندگان
  • رابرت توکسی ، مرکز ملی بیماری های عفونی در حال ظهور و مشترک بین انسان و دام در مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ، در مورد استرس و تأثیر همه گیر بر نظارت بر بیماری های منتقله از مواد غذایی
  • فرانک جاناس ، آمریکا. سازمان غذا و دارو ، به دنبال بهبود آموزش مصرف کننده در دوره جدید ایمنی غذایی دقیق تر ، برنامه FDA برای ایمنی مواد غذایی در آینده است

در این کنفرانس مربیان بهداشت از همه ایالت ها گرد هم آمده اند تا در زمینه تغییرات رفتاری که برای کاهش بروز بیماری های منتقله از غذا در ایالات متحده حیاتی است همکاری کنند. بلندگوهای دیگر عبارتند از:

  • Sally Lions Wyatt از IRi ارائه می دهد روند غذای مصرف کننده و راه آینده جایی که او داده های به روز در مورد خرید مواد غذایی مصرفی و آشپزی در خانه را در طی همه گیری COVID 19 به اشتراک می گذارد.او همچنین در مورد اینکه روندهای خرید مواد غذایی می تواند با تحرک بیشتر مردم حفظ شود صحبت خواهد کرد.
  • جلسه صبح روز 12 مارس ، تحویل غذا – ایده های اصلی و آموزش مصرف کننده ، مطالعه جدیدی را توسط PFSE و دیگران در مورد امکان تهیه غذای خانگی بررسی می کند و ابتکاری برای کمک به افراد در مدیریت ایمن غذا ارائه می دهد.
  • مایکل کالیش و چارلی کالیش – دوقلو های پنیر – ترکیب طنز ، یک سخنرانی جدی درباره ایمنی غذا و یک جلسه چشیدن مجاز پنیر در 11 مارس در پنیر و سایر مواردی که می توان از آن شکایت کرد ، روزنه ای وجود دارد: دیدگاه ایمنی مواد غذایی.

برنامه کامل کنفرانس را می توان در اینجا یافت.

این کنفرانس تا حدی توسط BAC Fighter Community Connectors ، Amazon ، Beef Checkoff ، انجمن بین المللی ایمنی مواد غذایی و USDA FSIS پشتیبانی می شود.

درباره مشارکت آموزش ایمنی مواد غذایی (PFSE)
PFSE رهبر آمریكا در توسعه گفتگو و همكاری در برنامه هایی است كه دسترسی مردم را به راه حل های م improveثر برای كاهش خطر بیماری های ناشی از غذا برای آنها و خانواده هایشان بهبود می بخشد.

مشارکت کنندگان در این کار برای جلوگیری از مسمومیت غذایی عبارتند از آمازون ، کارگیل ، بنیاد FMI و NSF بین المللی ، از جمله نمایندگان صنایع غذایی ، گروه های مصرف کننده ، انجمن های علمی و تخصصی. لیست کاملی از مشارکت کنندگان را می توان در اینجا یافت.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>