[ad_1]

یک ممیزی از راه دور نشان داد که نروژ از الزامات بهداشت اروپا برای غذای آماده (RTE) تبعیت می کند ، اما زمینه هایی برای بهبود وجود دارد.

یافته های اداره نظارت EFTA (ESA) پس از ارزیابی 11 روزه در اکتبر 2020. اتحادیه تجارت آزاد اروپا (EFTA) در ایسلند ، لیختن اشتاین ، نروژ و سوئیس صلاحیت دارد.

ESA بررسی کرد که نروژ چگونه الزامات بهداشتی غذایی اروپا را برای RTE مانند پنیر ، گوشت خشک و ماهی سالمون دودی اعمال می کند.

پذیرایی ، که غذاهای RTE را برای خدمات پرواز ، لبنیات لبنی ، سازنده سالاد و ساندویچ ، چهار سایت ماهیگیری ، یک کارخانه تولید گوشت و آزمایشگاه مرجع ملی (NRL) برای عوامل بیماری زا در مواد غذایی ایجاد می کند.

ESA خاطرنشان كرد كه نتيجه حسابرسي از راه دور از بعضي موارد محدود بود ، زيرا اين تيم موفق به بررسي فعاليت هاي اين نهاد در سطح شركت نشد. در صورت مجاز بودن سفر ممکن است در آینده نیاز به چک باشد.

ارزیابی کنترل مبتنی بر ریسک
اداره ایمنی مواد غذایی نروژ (Mattilsynet) در حال توسعه مدل جدیدی برای کنترل های رسمی مبتنی بر ریسک است. فراوانی کنترل های رسمی فعلی معمولاً از یک سال به سال دیگر ثابت مانده و شرکت های RTE هر سال یک بار بازدید می کنند.

تیم حسابرسی اقدامات مقامات را در هنگام شیوع لیستریا مونوسیتوژنز بررسی کرد. هیچ بازرسی یا کنترل اسناد در سطح خرده فروشی همانطور که در کتابچه راهنما توضیح داده شده است ، انجام نشده است و هیچ بازرسی بعدی نیز انجام نشده است تا مشخص شود که با وجود مقادیر بسیار بالای لیستریا در گروه خارج شده ، چه مقدار محصول به تولید کننده بازگردانده شده است.

همین تجارت نتوانست مقامات را از نتایج مثبت لیستریا مونوسیتوژنز در آب نمک مورد استفاده برای تولید دسته آسیب دیده مطلع کند ، که ماه ها قبل کشف شده بود. وقتی مقامات از این اطلاعات مطلع شدند ، هیچ اقدام اجرایی انجام نشد.

حسابرسان گفتند: اقدامات انجام شده در رابطه با برخی عدم انطباق ها ضعیف بود زیرا دوره های طولانی اقدامات اصلاحی انجام شد و پیگیری ها همیشه کافی نبودند.

رویکرد فعلی توجه کافی به برنامه های مبتنی بر HACCP و نیازهای میکروبیولوژیکی در مقررات 2073/2005 اتحادیه اروپا ندارد. در شرکتی که توسط تیم حسابرسی بررسی شده است ، سایت برای سالها بدون اقدامات ایمنی غذایی بر اساس اصول تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل حیاتی (HACCP) فعالیت کرده است. همین اواخر گفته شد که این اختلاف را ظرف سه ماه اصلاح کرد ، که برای سه ماه دیگر تمدید شد.

برخی از مقامات به طور کامل نیازهای میکروبیولوژیکی فنی برای غذاهای RTE را درک نکردند. دو بازرس در نظر گرفتند كه الزامات نمونه برداری از مناطق و تجهیزات لیستریا مونوسیتوژنز درصورتی كه فقط از آب نمك نمونه برداری شود و همه كارمندان از اینكه نمونه برداری محیطی باید در حین تولید و نه بعد از تمیز كردن محل انجام شود ، برآورده شده باشد.

ثبت نام تجاری
سیستم ثبت و تأیید مشاغل معمولاً خوب کار می کند. با این حال ، این رهنمودها همیشه رعایت نمی شوند و منجر به ایجاد م establishسسات غیرمجاز مواد غذایی در بازار و حمل محصولات بین کارخانه ها بدون نشان تجاری می شوند.

حسابرسان نحوه اجرای فرآیند یک بخش برای یک شرکت غذایی RTE را که اخیراً تأیید شده است ، بررسی کردند. پس از درخواست صاحب تجارت غذا ، مقامات در محل بازدید کردند و به مدت سه ماه تأیید مشروط را صادر کردند. با این حال ، این تصویب پنج هفته پس از شروع تولید صورت گرفت. در این دوره ، این شرکت مواد غذایی را با علامت شناسایی در بازار عرضه می کند.

شرکت RTE که اخیراً تأیید شده است شماره تأیید سایتی را که جایگزین کرده دریافت کرده است. با این حال ، مقامات تأیید کردند که دوره ای وجود دارد که هر دو کار می کنند و از یک علامت شناسایی مشابه با کالای حمل شده از یک شرکت به شرکت دیگر برای مارک استفاده می کنند.

تیم حسابرسی پنج توصیه انجام داده است ، از جمله اینکه مقامات باید اطمینان حاصل کنند که تأسیسات مورد تأیید کار نمی کند ، مگر اینکه تأمین شده باشد ، برای بررسی اینکه شرکت های مواد غذایی قبل از خروج موارد از محل تولید و شناسایی اختلافات ، علامت شناسایی استفاده کنند. ، برای اطمینان از اینکه اپراتور وضعیت را برطرف کرده و از تکرار آن جلوگیری می کند ، اقدام کنید.

در پاسخ ، Mattilsynet اظهار داشت كه برنامه هایی برای تجدید نظر در فرم كنترل تأیید صنایع غذایی تا آوریل 2021 وجود دارد. دستورالعمل های توصیف استفاده از علامت شناسایی هنگام انتقال یك شركت به محل های جدید نیز تا اكتبر 2021 در نظر گرفته خواهد شد. .

یافته های ممیزی از راه دور به کارکنان منطقه ارائه می شود ، در آنجا تأکید می شود که در صورت عدم رعایت مقررات تصمیم گیری در مورد اقدامات متناسب و مهلت تعیین شده مهم است. همچنین با بررسی وجود اختلافات اصلاح شده در یک دوره خاص ، بر اهمیت پیگیری تأکید خواهد شد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir