[ad_1]

زنجیره سوپرمارکت های Asda در آخرین مجموعه نتایج آزمایش ، بدترین کمپیلوباکتر را در نتایج مرغ نه بزرگترین خرده فروشان در انگلیس گزارش کرد.

در سه ماهه سوم سال 2020 ، 7.7٪ از مرغ ها از نظر بالاترین سطح آلودگی مثبت بودند.

برای دومین بار در سه چهارماهه ، Asda سطوح بالای آستانه آژانس استاندارد غذا (FSA) 7٪ پرندگان با بیش از 1000 واحد تشکیل کلنی (CFU / g) کمپیلوباکتر را ثبت کرد.

داده های Asda برای سه ماهه اول (1Q) سال 2020 9.2٪ بالاتر از سطح بالای آلودگی را نشان می دهد ، در حالی که آمار 2Q 4.1٪ بالاتر از 1000 cfu / g است.

نتایج حاصل از Tesco ، Sainsbury’s و Lidl
داده های تسکو از ژوئیه تا سپتامبر سال 2020 نمایانگر 300 نمونه و 2 درصد بیشترین میزان آلودگی به کمپیلوباکتر را داشتند. این میزان از 3 درصد در آوریل تا ژوئن و 9 درصد در سه ماهه اول سال 2020 کاهش یافته است.

لیدل 4 درصد از پرندگان را در بالاترین رده آلودگی ثبت کرده است که این میزان در سه ماهه دوم سال 2020 بیش از 6 درصد و در سه ماه نخست سال گذشته 5.5 درصد کاهش داشته است.

از 2٪ مرغهای Sainsbury نمونه برداری شده بیش از 1000 CFU در گرم بود ، در حالی که از آوریل تا ژوئن کمی بیش از 4٪ و در 1Q 2020 حدود 3٪ بود.

کمپیلوباکتر شایع ترین علت مسمومیت غذایی باکتریایی در انگلستان است و دوز مورد نیاز برای بیمار شدن افراد می تواند به چند صد سلول برسد.

FSA اطلاعات بهترین بازرگانان مواد غذایی را در مورد نتایج کمپیلوباکتر برای مرغ های تازه تولید شده در انگلستان منتشر کرد ، اما پس از سه ماهه دوم سال 2019 این کار را متوقف کرد.

داده های سایر خرده فروشان
براساس 376 مرغ مارک و اسپنسر در سه ماهه سوم سال 2020 ، 2 درصد بالاتر از حداکثر رده در جولای ، 3 درصد در آگوست و 6 درصد در ماه سپتامبر هستند.

از 343 مرغ ، هیچکدام از 1000 CFU / g در آوریل ، 5٪ در ماه مه و 3٪ در ماه ژوئن فراتر نرفتند. در سه ماهه اول سال 2020 ، از 333 نمونه ، 6 درصد بیش از 1000 CFU / گرم در ژانویه ، 3 درصد در فوریه و 1 درصد در مارس بودند.

نتایج آلدی برای سه ماهه سوم سال 2020 نشان می دهد که 0.6٪ از پرندگان در رده بالای 1000 cfu / g قرار دارند. این از آوریل تا ژوئن است ، زمانی که هیچ مرغی در این براکت وجود ندارد ، اما به دلیل محدودیت COVID-19 ، هیچ پرنده ای در ماه آوریل آزمایش نشد. این یک افت 2.8 درصدی در سه ماهه اول سال 2020 است.

نتایج همکاری سه ماهه آخر نشان می دهد که 0.9٪ از مرغهای نمونه در سطوح بالای 1000 cfu / g آلودگی داشتند. این از صفر به بالاترین سطح ثبت شده در سه ماهه قبل افزایش یافت ، اما از 1.8 درصد در سه ماهه اول سال 2020 کاهش یافت.

در مجموع 0.88٪ از جوجه های موریسون بیشترین میزان آلودگی 114 پرنده آزمایش شده را داشتند. این رقم برای آوریل تا ژوئن 2020 0.85٪ از 118 مرغ آزمایش شده و 2.7٪ در سه ماهه اول سال 2020 است.

سطح وایتروز برای سه ماهه 1 of از نمونه های بالاتر از 1000 cfu / g در مقایسه با هیچ سه ماه گذشته بود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir