[ad_1]

کمپیلوباکتر همچنان رو به زوال است ، اما E. coli بر اساس داده های گزارش سال 2019 بیماری های منتقله از غذا در نیوزیلند ، در حال رشد است.

ایمنی مواد غذایی در نیوزیلند بخشی از وزارت صنایع اولیه (MPI) است و EpiSurv یک سیستم نظارت بر بیماری قابل توجه است.

در سال 2019 ، افزایش مداومی در عفونت E. coli تولید کننده سم Shiga (STEC) مشاهده شده است ، برای اولین بار تعداد موارد بیش از 1000 است. اعتقاد بر این است که حداقل بخشی از این رشد به دلیل تغییرات آزمون است.

میزان اطلاع رسانی برای یرسینیوز ، سالمونلوز و شیگلوز مشابه سال قبل است ، اما کمپیلوباکتریوز و کریپتوسپوریدیوز نسبت به دو سال گذشته کاهش یافته است.

کاهش کمپیلوباکتر
در سال 2019 ، 6202 مورد کمپیلوباکتریوز در Episurv گزارش شد و هیچ گونه مرگ و میر مشاهده نشد ، با 3394 مورد از نظر غذایی. بیش از 700 مورد پذیرش در بیمارستان ثبت شده است.

میزان بروز و میزان کمپیلوباکتریوز در هر 100000 نفر در سال 2019 کمترین میزان از سال 1992 است. در سال 2020 ، ایمنی غذایی در نیوزیلند هدفی را برای کاهش کمپیلوباکتریوز ناشی از مواد غذایی در کشور تا پایان سال 2025 معرفی می کند.

تعداد اعلان های ماهانه از 306 در آوریل تا 951 در ژانویه متفاوت است. بالاترین سطح اطلاع رسانی مخصوص سن برای کودکان 1 تا 4 ساله در 597 مورد و نوزادان کمتر از 1 سال در 128 مورد گزارش شده است. بیشترین میزان بستری در گروه سنی بالای 70 سال و نوزادان زیر 1 سال است. برای مواردی که اطلاعات ارائه می شود ، 14 درصد در دوره جوجه کشی به خارج از کشور سفر کرده اند.

در EpiSurv 20 اعلان شیوع وجود داشت و 8 مورد از آنها به عنوان یک روش انتقال احتمالی ، 81 نفر را تحت تأثیر قرار می داد. سه مورد با شیر خام در ارتباط بودند ، یکی با پته جگر مرغ و دیگری با برنج گرم شده. در شیوع زندان ، سه نفر نیاز به درمان در بیمارستان دارند.

سالمونلا پایدار
در سال 2019 ، EpiSurv 1188 مورد سالمونلوزیس و بدون مرگ را گزارش کرد ، 484 مورد از نظر غذایی منتقل شده است. در مجموع 230 پذیرش بیمارستان در سیستم حداقل داده ملی (NMDS) ثبت شده است. EpiSurv و پایگاه داده NMDS وزارت بهداشت جداگانه هستند و پذیرش در بیمارستان می تواند بدون اطلاع موارد در سیستم قبلی انجام شود.

تعداد اعلان های ماهانه از 62 در ژوئن تا 196 در ژانویه متفاوت است. اعلان ها و بستری ها در نوزادان زیر 1 سال و برای گروه سنی 1 تا 4 بالاترین است. برای بیمارانی که اطلاعات برای آنها فراهم شده است ، 34 درصد در طول دوره جوجه کشی به خارج از کشور سفر کرده اند.

27 مورد از شیوع سالمونلوز در EpiSurv گزارش شده است و 15 نفر به عنوان یک روش انتقال ممکن است. آنها 186 نفر را تحت تأثیر قرار دادند و 26 نفر در بیمارستان بستری شدند. سالمونلا اینفانتیس در آب طعم دار باعث چهار مورد عفونت تایید شده و 30 مورد شده است. سالمونلا تیفی موریوم در جوانه های یونجه پشت 68 مورد تایید شده و دو مورد احتمالی است. سالمونلا انتریتیدیس با چهار شیوع همراه است که یکی از آنها مربوط به سفر به تونگاست.

در مجموع 1055 جدایه از موارد سالمونلا از آزمایشگاه مرجع روده ESR استخدام شدند. بیشترین سروتیپ های گزارش شده علاوه بر سالمونلا تیفی موریوم و انتریتیدیس ، Bovismorbificans ، Salmonella 4،5،12 است: i: – ، براندنبورگ و استنلی.

E. coli در حال افزایش است
در مجموع 1110 مورد آلودگی باکتری E. coli در تولید سم شیگا و یک مورد مرگ در EpiSurv گزارش شده است که 331 مورد از نظر غذایی ارزیابی شده است.

تعداد اعلان ها از 59 در دسامبر تا 162 در مارس است. درصد عفونت برای گروه سنی زیر 1 سال با 51 مورد و گروه سنی از 1 تا 4 سال با 188 مورد بالاترین است. تعداد بستری ترین ها در گروه سنی بالای 70 سال (13 پذیرش) است. برای بیمارانی که اطلاعات برای آنها فراهم شده است ، 12 درصد در طول دوره جوجه کشی به خارج از کشور سفر کرده اند.

فقط یک مورد از 15 شیوع سه عفونت به عنوان غذا در نظر گرفته شد. وسیله نقلیه مشکوک ، شیر خام مزرعه است. بیماران همچنین به کمپیلوباکتر آلوده شده اند.

جدايه هاي 781 بيمار مبتلا به STEC توسط آزمايشگاه مرجع ESR در سال 2019 گزارش شد. از 791 جدايه مرتبط ، 203 مورد به عنوان E. coli O157 شناسايي شدند: H7 ، 484 به عنوان غير O157 ، و 104 جدايه نمي توانند نمونه برداري شوند. از جدايه هاي غير O157 شناسايي شده ، 119 به عنوان O26: H11 ، 55 به عنوان O128: H2 و 27 به عنوان O38: H26 معرفي شدند.

در سال 2019 ، 21 مورد STEC گزارش شده در EpiSurv به سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) مبتلا شده است. سروتیپ های همراه O157 11 بار ، O26: H11 سه بار و O38: H25 و O88: H8 هر یک بار بودند.

پانزده مورد HUS به واحد نظارت بر اطفال نیوزلند گزارش شد. یک مرگ با E. coli جدا شده O26 ثبت شد. نوشیدن شیر غیر پاستوریزه ، زندگی در مزرعه / واحد زندگی ، نوشیدن آب از مخزن و شنا در استخر عمومی از جمله عوامل خطر برای هفت بیمار است.

لیستریا ، نورو ویروس و Clostridium perfringens
در سال 2019 ، 31 مورد لیستریوز در EpiSurv گزارش شد و همه در بیمارستان بستری شدند. هیچ کوره ای نبود. در مجموع 46 پذیرش در بیمارستان در سیستم NMDS ثبت شده است.

میزان بروز در گروه سنی بالای 70 سال برای هر دو اعلان (13 مورد) و بستری شدن در بیمارستان (16 مورد) بالاترین بود. یک بیمار حاملگی درگذشت. فرد دیگری که از لیستریوز مطلع شده است درگذشته است ، اما این مربوط به عفونت نیست.

نه نفر از 181 بیمار مبتلا به شیوع نورو ویروس گزارش کرده اند که به عنوان یکی از روش های احتمالی انتقال ، غذا یا یک نگهدارنده غذا داشته اند ، که این مورد چهار بار ذکر شده است. آنها 119 نفر را تحت تأثیر قرار دادند. آب طعم دار در یک شیوع مشکوک است ، در حالی که یک ماده دیگر ممکن است توسط ساندویچ ژامبون یا همبرگر مرغ ایجاد شود.

هر سه شیوع Clostridium perfringens ، با 53 مورد و بدون بستری شدن در بیمارستان ، غذا را به عنوان یک روش انتقال ممکن گزارش کردند. منابع مشکوک شامل فیله گوشت گاو همراه با ادویه ، شکم گوشت خوک و سبزیجات برگ دار است. اعتقاد بر این است که منبع شیوع دیگر بوریتوهای گوشت بره و مرغ است.

24 مورد از شیوع ژیاردیازیس گزارش شده است و در دو مورد احتمال انتقال غذا وجود دارد. یک شیوع مرتبط با کاهو باعث یک مورد تایید شده و 17 مورد عفونت احتمالی شد. هیچ وسیله نقلیه غذایی برای شیوع چهار مورد خانگی شناسایی نشده است.

مسمومیت توسط محصولات ماهی
چهار مورد از 9 شیوع شیگلوز به عنوان یک روش انتقال ممکن ، غذا بود. 9 نفر بیمار شدند و چهار نفر در بیمارستان بستری شدند. سه شیوع مربوط به سفرهای خارج از کشور به هند ، ساموآ و تونگا بود.

دو مورد از چهار شیوع یرسینیوز مربوط به غذا است. آنها 65 نفر را تحت تأثیر قرار دادند ، پنج نفر از آنها نیاز به درمان در بیمارستان دارند Yersinia pseudotuberculosis باعث شیوع کمی از منبع ناشناخته می شود. 62 مورد تأیید شده و احتمالی در زندان که ممکن است به دلیل ظروف مرغ ایجاد شده باشد ، تحت تأثیر قرار گرفت. کمپیلوباکتر نیز از نمونه های بیمار جدا شد.

ده مورد مسمومیت با ماهی ciguatera در EpiSurv و 14 مورد پذیرش در بیمارستان در پایگاه داده NMDS ثبت شده است. یک شیوع چهار مورد احتمالی در خانه داشته است. دلیل مشکوک آن مصرف ماهی وارداتی بود.

ده مورد مسمومیت با ماهی هیستامین (اسکوبروئید) و نه مورد پذیرش در بیمارستان گزارش شده در پایگاه داده NMDS گزارش شده است. 9 نفر درگیر در غذاهای دریایی و ماهی های گوشتخوار در سه شیوع تحت تأثیر قرار گرفتند.

دو مورد مسمومیت با پوسته سمی و عدم مرگ در EpiSurv. نوع سم مشخص نشده است. یک نفر ماهی مرکب آب پز را از رستوران خورد. دیگری مصرف تواتوآ تفریحی خام و پخته شده است. هفت مورد در پایگاه داده NMDS “مسمومیت با ماهی و صدف دیگر” بودند.

یک شیوع عفونت Vibrio parahaemolyticus ، که به طور بالقوه ناشی از غذا است ، 24 نفر را درگیر کرد ، دو نفر از آنها در بیمارستان بستری شدند. این بیماری با صدف همراه است و اولین شیوع آن از سال 2009 تاکنون است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir