کلمات زیست محیطی: مقاومت در برابر شستشوی اکولوژیکی


یادداشت ویراستار: هر بهار ، وکلای بیل مارلر و دنیس استرنز دوره ای را در دادگاه های امنیت غذایی در LL.M برگزار می کنند. برنامه حقوق کشاورزی و غذایی در دانشکده حقوق دانشگاه آرکانزاس. این برنامه تخصصی حمایت از علاقه مندان به سیستم غذایی ما از مزرعه تا چنگال را گرد هم می آورد. به عنوان آخرین کار ، از دانش آموزان خواسته می شود که مقاله یا مقاله ای در مورد ایمنی غذا بنویسند و بهترین ها برای چاپ در سال انتخاب می شوند اخبار ایمنی مواد غذایی. در زیر یکی از مقاله های سال 2021 آورده شده است.

نظر

توسط امی جوی آلن

تغییر اقلیم دیگر چیزی نیست که در آینده اتفاق بیفتد – اکنون اتفاق می افتد. نسل ها در سراسر جهان دولت ها را ترغیب کرده اند که نه تنها از شهروندان بلکه از شهروندان جهان نیز محافظت کنند. همانطور که اخیراً بیل گیتس گفت ، ما به “بی سابقه” نیاز داریم [global] همکاری “برای مقابله فوری با تغییرات اقلیمی. از نظر تئوری ، دولت ها از اقدامات زیست محیطی ایمن و پایدار در قلمرو خود اطمینان خواهند یافت و همکاری جهانی در این تلاش ها وجود خواهد داشت. این امر مستلزم این است که شرکتها محصولی پایدار ایجاد کنند و مصرف کنندگان آن محصولات پایدار را خریداری کنند.

در ایالات متحده ، مصرف کنندگان تحت فشار برای خرید محصولات پایدار هستند. به طور کلی ، ممنوعیت های محصول بر مصرف کنندگان و عادات مصرف کننده تأثیر می گذارد ، مانند ممنوعیت کیسه های پلاستیکی که مصرف کنندگان را مجبور به استفاده از کیسه های قابل استفاده مجدد می کند و هزینه خرید کیسه های پلاستیکی را به فروشگاه ها می دهد. اگرچه هدف اصلی این ممنوعیت ها کاهش آلودگی پلاستیکی مورد نیاز است ، اما شرکت ها مجبور به تغییر نیستند.

به جای دولت ، در هر سطح ، منع انتشار محصولات یا شیوه های تولید که شناخته شده اند تأثیر قابل توجهی بر تغییرات آب و هوایی دارند ، این بار به دوش مصرف کننده است. تقاضای مصرف کننده یافتن کالاهایی است که باعث پایداری می شوند ، اما توانایی مصرف کنندگان در یافتن محصولات پایدار محدود است. مصرف کنندگان ملزم به جمع آوری اطلاعات زیادی در مورد محصولات و نحوه تولید محصول هستند تا درک کنند که آیا یک محصول پایدار است. غالباً یافتن این اطلاعات یا غیرممکن است و یا شامل زبونی پیچیده ای است که نیاز به تحقیقات پرهزینه دارد. کاربران با اطلاعات محدودی روبرو هستند. بنابراین مصرف کنندگان به چه کسی اعتماد دارند که اطلاعات مربوط به غذایی را که می خرند دریافت کنند؟ برچسب محصول غذایی ایجاد شده توسط شرکتی که این کالا را تولید می کند.

به عنوان یک مصرف کننده ، به راحتی می توان باور داشت که دولت ، با برخی ظرفیت ها ، سیستم غذایی را برای اطمینان از غذای سالم تنظیم می کند و اطلاعات غذایی درست و دقیق است. اکنون چندین شرکت بزرگ مواد غذایی تبلیغ می کنند که در بهبود محیط زیست و ارائه روشهای پایداری متمرکز شده اند. یکی از این شرکت ها اسمیت فیلد ، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گوشت خوک و بزرگترین آلاینده های آب در ایالات متحده است. اسمیت فیلد برای تغییر درک مصرف کنندگان ادعا می کند که “مدیر محیط زیست” است. این شرکت اظهارات مثبت می دهد که آنها “هدف کاهش خسارت از منابع طبیعی و اطمینان از انطباق 100٪ ، 100٪ از زمان” در اشکال مختلف تبلیغات است. اسمیت فیلد با یافتن راه حل های بهینه سازی بهینه ، ادامه می دهد تا روی این اهداف کار کند [their] زنجیره تامین ، کاهش و بهبود ضایعات [their] بهره وری انرژی و آب “ در واقع ، این ادعاها برای مشتریانی که به دنبال محصولاتی هستند که روشهای پایدار را ترویج می کنند ، عالی به نظر می رسند. با این حال ، نگاه دقیق به این بیانیه باعث می شود تا مصرف کنندگان این سوال را داشته باشند که آیا این اظهارات فقط یک ترفند بازاریابی برای فروش محصولات بیشتر است

بیشتر س isال این است که اسمیت فیلد سابقه ایجاد آلودگی انبوه را داشته است ، بیشتر از طریق تالاب های صورتی حاوی مدفوع خوک که بارها و بارها به منابع آب شیرین سرریز می کنند ، اغلب آب آشامیدنی. این تالاب ها پر از باکتری و بیماری هایی است که از طریق مدفوع پخش می شوند. برای دهه ها ، اسمیت فیلد برنده این امر بوده است که فناوری ایجاد مدیریت بهتر پسماند بسیار گران است ، در حالی که جوامع محلی که اکثراً غیر سفید پوست هستند ، از بیماری های مزمن مرتبط با تأسیسات رنج می برند. این جوامع غالباً بدون حمایت قانونی باقی می مانند زیرا اسمیت فیلد به حمایت از قوانین محلی و موارد استثنا در قوانین فدرال متکی است.

چگونه اسمیت فیلد می تواند باعث آلودگی انبوه و آسیب های زیست محیطی به جوامع محلی شود و اجازه داده شود ادعا کند که “مدیر محیط زیست” است؟ پاسخ این است که مشکلات مربوط به نظارت فدرال وجود دارد و اقدامات کمی برای مصرف کنندگان انجام می شود. اگرچه چندین اساسنامه فدرال وجود دارد که به سازمانهای دولتی قدرت تنظیم برخی فعالیتها را می دهد ، اما خلا areهایی وجود دارد و اختیارات آژانسها را برای تنظیم این فعالیتها محدود می کند. آژانس های فدرال برای تنظیم موضوعات خاص به چندین قانون قضایی متکی هستند. در قوانین اداری قوانینی لازم است که به آژانس ها اختیار تنظیم برخی امور را تحت اختیارات قانونی خاص می دهد و بدون این راهنمایی های قانونی آژانس نمی تواند موضوع را تنظیم کند.

به عنوان مثال ، برچسب های مواد غذایی توسط Fair Packaging and Labelling Act (FPLA) تنظیم می شوند ، که به کمیسیون تجارت فدرال (FTC) اجازه می دهد تا “حقیقت یا نادرستی تمام تبلیغات” در مورد مواد غذایی را تنظیم کند و سازمان غذا و دارو (FDA) جلوگیری از اطلاعات غلط. علامت گذاری از طریق FPLA و سایر قوانین فدرال ، FDA اختیارات محدودی در تنظیم اطلاعات لازم در مورد برچسب های مواد غذایی مانند استاندارد هویت مواد غذایی و صفحه حقایق غذایی دارد ، اما FDA قدرت تنظیم تبلیغات بسته بندی را ندارد.

این بدان معناست که FTC تنها آژانس فدرال است که “تبلیغات جعلی” را بر روی برچسب ها نظیر اظهارات گمراه کننده در مورد انعطاف پذیری اسمیت فیلد تنظیم می کند. با این حال ، FTC قدرت محدودی در تنظیم برچسب دارد مگر اینکه ادعا آشکارا نادرست یا گمراه کننده باشد. اساسنامه ای که FTC به آن متکی است مانند قانون لانگهام ، معمولاً بر قیمت گذاری رقابتی متمرکز است ، بنابراین شرکت ها باید ثابت کنند که سود حاصل از تبلیغات تقلبی روی برچسب رقبا را از دست داده اند. جنبه اصلی قانون حمایت از مصرف کننده در برابر نمایش نادرست در تبلیغات غذایی ، سود و نه ایمنی مصرف کننده است. این امر باعث می شود که مصرف کنندگان با اقدامات قانونی و یا هیچگونه اقدام قانونی علیه شرکتهای متقلب روبرو شوند ، مگر اینکه به دلیل نقص موجود در محصول به مصرف کننده صدمه وارد شود یا اگر کالایی باعث آسیب رساندن به مصرف کننده شود.

مصرف کنندگان نه تنها در معرض آسیب هستند ، زیرا نمی توانند از شرکت ها به دلیل تبلیغات گمراه کننده شکایت کنند ، بلکه به شرکت ها همچنین یک لایه اضافی از حمایت از مصرف کننده داده می شود زیرا از هیچگونه حمایت قانونی برخوردار نیستند. این شرکت قدرت این را دارد که مشتریان را در مقابل تاکتیک های متقلبانه بازاریابی آسیب پذیر کرده و ساده لوحانه از نظارت دولت امیدوار باشد. FTC به ندرت ادعاهایی را برای تمیز کردن شرکت ارائه می دهد ، که “فرآیند انتقال تصورات نادرست یا ارائه اطلاعات گمراه کننده در مورد سازگار بودن محصولات سازمانی با محیط زیست است.” از آنجا که بیشتر و بیشتر مصرف کنندگان محصولات پایدار می خواهند ، شرکت های تجاری انگیزه های بیشتری برای بازاریابی نسبت به خواسته های مصرف کنندگان دارند.

FTC اخیراً شکایتی را علیه اسمیتفیلد به دلیل ادعای دروغین درباره محصولات خود ، مبنی بر پیگیری روشهای پایدار این شرکت برای پرورش حفاظت از محیط زیست ، ارائه داد. این شرکت به طور مداوم اظهارات مثبت و پایدار را ارائه می دهد ، اگرچه در سال 2019 به دلیل شیوه های تولید و آلودگی گسترده آب ، که نقض قانون آب پاک است ، 66 مورد تخلف را دریافت کرد. FTC گفت كه مصرف كنندگان به اظهارات عملكرد محصول اعتماد مي كنند و اسميت فيلد مصرف كنندگاني را كه بر اساس بيانيه هاي پايداري شركت مي خرند ، تحت تعقيب قرار مي دهد. این ممکن است یک گام در مسیر درست برای مصرف کنندگان باشد ، اما این واقعیت که اسمیت فیلد قبل از ورود FTC به کانون توجهات این همه آشفتگی های زیست محیطی داشته است ، نکات قابل توجهی را برای شرکت های دستی ارائه می دهد.

پرونده های قضایی دیگری نیز علیه اسمیتفیلد به دلیل سو mis استفاده از برچسب ها در دست بررسی است. این شرکت با چالش حقوقی دیگری روبرو است که آیا تولیدات آن خطر مصرف کنندگان از طریق غذا را افزایش می دهد. در ماه مه سال 2020 ، انجمن مصرف کنندگان ارگانیک (OCA) شکایتی علیه اسمیت فیلد در دیوان عالی دی سی ارائه داد. شکایت OCA ادعا می کند که گیاهان اسمیت فیلد بیشتر از سایر امکانات با اندازه مشابه محصولات سالمونلا تولید می کنند. در ادامه این شکایت ادعا می شد که اسمیت فیلد با حمایت از “بی خطرترین محصولات” برای مصرف کنندگان ، قانون حمایت از حقوق مصرف کننده DC را نقض کرده است. در دسامبر سال 2020 دادگاه پیشنهاد اسمیت فیلد را برای رد دادخواست رد کرد. این حداقل به دادگاه اجازه می دهد تا بررسی کند که آیا مصرف کنندگان گمراه شده اند یا خیر ، اما بدون قانون فدرال ، مصرف کنندگان در سطح ملی ممکن است هنوز تبلیغات گمراه کننده داشته باشند.

حتی در پیش بینی دعاوی ، اسمیت فیلد و سایر شرکت ها مجوز رایگان برای استفاده از تاکتیک های بازاریابی دریافت می کنند که این شرکت ها برای بهبود محیط زیست کار می کنند ، اما روشهای تولید شرکت هیچ کاری برای بهبود پایداری ندارد. این تاکتیک فقط غذای بیشتری می فروشد. مصرف کنندگان دائماً وظیفه دارند رمزگشایی کنند که آیا مواد غذایی پایدار هستند و مصرف کنندگان نمی توانند درست بودن این ادعاها را باور کنند. تا زمانی که FTC نتواند شکایات دیگری را علیه شرکت ها شکایت کند ، بعید به نظر می رسد ، مشتریان همچنان قربانی تاکتیک های بازاریابی شرکتی می شوند و برای غذاهایی که پایدار به نظر می رسند ، امتیازات بالاتری را پرداخت می کنند.

امید چندانی نیست. علاوه بر شکایات اخیر و پرونده های مدنی ، تعداد فزاینده ای از پروژه های حمایت از مصرف کننده وجود دارد. تلاش هایی برای ایجاد بیانیه های اعلامی جدید مانند پروژه برچسب های تمیز (Clean Labels Project) صورت گرفته است که هدف آن محافظت از مصرف کنندگان در برابر شستشوی اکولوژیکی است. به عنوان مثال ، یکی از برچسب ها “جایزه خلوص” نام دارد که “محصولات را برای موادی ارزیابی می کند که هرگز در برچسب محصول یافت نمی شوند”. سایر برچسب ها از طریق این طرح اطمینان می دهند که مصرف کننده می داند محصول مضر نیست. با این حال ، این مشکل همچنان ادامه دارد زیرا سازمان های شخص ثالث اطلاعاتی را که از شرکت ها انتظار دارند به مصرف کنندگان ارائه می دهند.

این بار فقط به دوش مصرف کننده نیست. شرکت ها نباید مجاز به اظهارات پایدار باشند بدون اینکه شواهدی مبنی بر پایدار بودن شیوه های تولید وجود داشته باشد. مصرف کنندگان مستحق شفافیت شرکت ها هستند و باید از شرکت ها بخواهند که بدون حمایت از قوانین کلی ، اقدامات پایدار خود را به مصرف کنندگان نشان دهند. نیاز اخلاقی شرکتهایی که همچنان به آلودگی محیط زیست ادامه می دهند ، ریشه قاطع در نیاز به روشهای پایدار برای آینده بلند مدت بشریت دارد. کاربران نمی توانند و نباید بیشتر کارها را به عهده بگیرند. شرکتها باید سرمایه خود را صرف نظر از تبلیغات خود بگذارند یا نگذارند و روشهای واقعی کشاورزی پایدار را ایجاد کنند.

درباره نویسنده: امی جوی آلن دارای مدرک فوق لیسانس حقوق از دانشگاه آرکانزاس است و در شهر نیویورک زندگی می کند. امی با مدرک پیشرفته حقوق محیط زیست از دانشکده حقوق الیزابت هاب در دانشگاه پیس و لیسانس روانشناسی و ادبیات از یوجین لانگ ، مدرسه جدید هنرهای لیبرال ، JD دریافت کرد. ایمی در رشته حقوق عملی کارآموزی کرد ، به عنوان وکیل دانشجویی در کلینیک غذا و نوشیدنی جان جی کار کرد و در والمارت کار کرد. امی به طور فعال به دنبال فرصت است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>