[ad_1]

سیستم سیگنال غذایی اروپا به دلیل داشتن ماده غیر مجاز اتیلن اکسید در محصولات کنجد به 500 پیام نزدیک می شود.

بلژیک اولین هشدار را در اوایل سپتامبر 2020 در سیستم هشدار سریع غذا و خوراک (RASFF) در مورد باقیمانده سموم دفع آفات در دسته های مختلف دانه کنجد از هند صادر کرد. سه ماه بعد ، بیشتر کشورهای اروپایی تحت تأثیر قرار می گیرند.

هزاران محصول ارگانیک معمولی و طولانی مدت مانند غلات ، شکلات ، بیسکویت ، نان ، بیسکویت ، روغن کنجد ، چوب شور و غذاهای آسیایی تحت تأثیر قرار می گیرند.

بیش از نیمی از واردات سالانه 70،000 تن کنجد توسط اتحادیه اروپا از هند انجام می شود.

چکهای اضافی

بررسی توسط ایکیا

کمیسیون اروپا در آگوست سال 2020 بازرسی از دانه های کنجد از هند را با قانونی تنظیم کرد که برای تأیید انطباق و درج گواهی رسمی ، قبل از صادرات به اتحادیه اروپا باید آزمایش شود. این قوانین همچنین بررسی ها را در ایست های بازرسی مرزی با کنترل های لازم به 50 درصد از کل محموله ها در مرز اتحادیه اروپا افزایش می دهد. آنها در حال حاضر در لیست محصولات تحت بررسی بیشتر برای سالمونلا هستند.

تصور می شود از اتیلن اکسید برای جلوگیری از رشد سالمونلا هنگام ذخیره کنجد در هند استفاده شده است.

تامین کننده هایی که دسته های آلوده را تهیه می کنند شامل Dhairya International ، Nature Bio Foods Ltd. ، Agri Food Products ، GSV International ، Shyam Industries و Dhaval Agri Exports هستند.

در اتحادیه اروپا استفاده از اکسید اتیلن برای گندزدایی مواد غذایی مجاز نیست زیرا در گروه مواد سرطان زا و جهش زا طبقه بندی می شود. حداکثر میزان مانده برای کنجد 0/05 میلی گرم در هر کیلوگرم تعیین شده است. استفاده در ایالات متحده برای دانه های کنجد با 7 میلی گرم در کیلوگرم مجاز است. مقادیر یافت شده در بلژیک به 186 میلی گرم در کیلوگرم می رسد ، اما بیشتر بین 0.1 تا 10 میلی گرم در کیلوگرم است. بعضی از دسته ها بیش از 1000 برابر از حداکثر حد مجاز عبور می کنند.

به گفته مقامات ، اتیلن اکسید یک ترکیب فرار و واکنش پذیر است که فقط در مقادیر کمی در غذاهای فرآوری شده باقی می ماند. طبق CVUA اشتوتگارت ، تشخیص و محاسبه مقدار ماده غذایی یک فرآیند پیچیده است که به دلایل مالی فقط به صورت مورد به مورد در برنامه های معمول نظارت بر مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

غذاهای دیگر یا کشورهای شرکت کننده؟

یکی از عناصر به یاد می آورد

کارشناسان کشورهای عضو ، کمیسیون اتحادیه اروپا و سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) در اکتبر جلسه هماهنگ کننده های غذا و خوراک بحران زده را برگزار کردند. برخی از کشورها خواستار افزایش هوشیاری در مورد محصولاتی مانند فلفل و ادویه جات هستند که در آنالیزهای گذشته نیز اتیلن اکسید نشان داده شده است.

در پایان نوامبر 2020 ، جلسه ای در بخش داروهای گیاهی و بقایای کمیته دائمی گیاهان ، حیوانات ، غذا و خوراک وجود داشت که در آن از اکسید اتیلن نام برده شده است.

یک کشور اظهار داشت که ارزیابی ملی آن نشان می دهد MRL های معادل 05/0 میلی گرم بر کیلوگرم ممکن است به اندازه کافی از برخی گروه های مصرف کننده محافظت نکند. دیگری گزارش کرد که اکسید اتیلن را در محصولات غیر هندی پیدا کرده اما با MRL های مرتبط مطابقت دارد.

گزارشی از طرف آزمایشگاه مرجع اتحادیه اروپا برای بقایای سموم دفع آفات می گوید معلوم نیست مدت طولانی است که بخور اکسید اتیلن در هندوستان استفاده می شود یا به طور فزاینده ای مورد استفاده قرار می گیرد ، اما کارشناسان گمان می کنند که این سالها یک روال معمول بوده است.

ارزیابی در بلژیک یک خطر مزمن بالقوه را نشان می دهد. این بدان معناست که اگر مصرف کننده مجبور باشد هر روز از زندگی خود و به مقدار زیاد دانه های مبتلا را بدست آورد ، ممکن است خطر سلامتی داشته باشد. ارزیابی موسسه ملی بهداشت عمومی و محیط زیست (RIVM) و Wageningen Research Safety Food نشان داد که خوردن مقادیر مطمئن نان ، بیسکویت یا کلوچه کنجد حاوی اتیلن اکسید با 10 میلی گرم در کیلوگرم “به سختی امکان پذیر است”.

در ماه نوامبر ، آژانس استاندارد مواد غذایی اظهار داشت كه از تصرف كامل محصولات مربوط به مصرف كنندگان حمایت نمی كند و از خروج حمایت می كند ، زیرا خطر برای افراد كم است و بیشتر محصولات قبلاً خریداری شده احتمالاً مصرف شده است ، و این برداشت غیر متناسب است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir