[ad_1]

شرکت بازرگانی قارچ گوآن ، کالیفرنیا تمام موارد بسته بندی قارچ Enoki 200 گرم در هر 7.05 اونس را به خاطر می آورد که به طور بالقوه آلوده است لیستریا مونوسیتوژنز

محصولات برداشت شده از کالیفرنیا ، نیویورک و پنسیلوانیا از طریق توزیع کنندگان کالا یا عمده فروشان به خرده فروشان در سراسر کشور توزیع می شد.

این تشنج پس از آزمایشات معمول توسط وزارت کشاورزی و توسعه روستایی میشیگان آغاز شد لیستریا مونوسیتوژنز در یک بسته 200 گرم Enoki.

محصول روبرو را به یاد بیاورید

Rمحصول نامیده می شود:

  • Enoki در یک بسته پلاستیکی شفاف 200 گرم / 7.05 بار با توضیحات “Enoki Mushroom” به زبان انگلیسی ، کره ای و فرانسوی و نشان گوان در جلو موجود است.
  • در قسمت پشتی کد UPC وجود دارد: 810023170303.
  • کد محصول RY3428A یا RY3434A در قسمت پایین جلو قرار دارد.
  • محصول در یک جعبه مقوایی سفید با 25 عدد ارسال می شود. 200 گرم
  • در این جعبه آرم Guan به رنگ آبی و کد محصول RY3428A یا RY3434A وجود دارد.
محصول برگشت خورده است

در زمان انتشار این تشنج هیچ گزارشی از بیماری در ارتباط با این موضوع گزارش نشده است.

توزیع محصول به حالت تعلیق درآمده است.

از مصرف كنندگانی كه بسته های 200 گرمی Enoki خریداری كرده اند دعوت می شود تا آنها را برای بازپرداخت كامل به محل خرید خود بازگردانند.

درباره عفونت های لیستریا

غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است به نظر نرسد و بوی خراب نداشته باشد ، اما هنوز هم می تواند عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی ایجاد کند. هر کسی که هر یک از محصولات فراخوانده شده را خورده باشد و علائم عفونت لیستریا در او ایجاد شده است ، باید به دنبال درمان پزشکی باشد و در مورد احتمال قرار گرفتن در معرض لیستریا به پزشکان خود بگوید.

همچنین ، هرکسی که هر یک از فرآورده های خارج شده را خورده باشد ، باید از نظر علائم در هفته های آینده تحت نظر باشد ، زیرا ممکن است تا 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض لیستریا برای ایجاد علائم لیستریوز طول بکشد.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افرادی مانند بیماران سرطانی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir