کشاورزان محصولات تازه ای را در بازار ارائه می دهند که غالباً بار مدفوعی در آن قیمتی دارند


یک مطالعه جدید نشان داد که E. coli عمومی روی تقریباً یک سوم محصولات تازه فروخته شده در بازارهای کشاورزان در شمال کالیفرنیا است. این یک آزمایش برای بیماری خطرناک E. coli نبود ، بلکه یک آزمایش برای آلودگی مدفوع محصولات تازه فروخته شده در بازارهای کشاورزان باکره بود.

مردم کالیفرنیا عاشق بازارهای کشاورزان خود هستند که توسط سازمان های محلی زیست محیطی “تأیید شده” و نیاز به مجوزهای بهداشتی معتبر دارند. اما در مورد پاتوژن های غذایی خطرناک مانند انتشار سالمونلا و E. coli در گوشت و فرآورده ها ، آنها واقعاً چقدر خطرناک هستند؟

محققان دانشگاه کالیفرنیا ، دیویس ، تصمیم گرفتند خطرات ایمنی مواد غذایی مرتبط با مصرف گوشت گاو ، گوشت خوک ، مرغ و محصولات تازه خریداری شده از بازارهای کشاورزان را ارزیابی کنند. آنها در 44 بازار مزرعه معتبر در شمال کالیفرنیا خرید کردند.

محققان دانشگاه UC دیویس در 6 مورد از 338 مورد یا 1.8٪ از محصولات دامی که در بازارهای کشاورزان دارای گواهینامه خریداری کرده اند ، سالمونلا را پیدا کردند. 128 نمونه از محصولات تازه آزمایش شده که حاوی سالمونلا نبودند.

E. coli در 40 نمونه از 128 نمونه محصول تازه با 31.8٪ وجود دارد. غلظت ها از 0 تا 2.96 با میانگین کل 0.13 است.

جدایه های سالمونلا در برابر آنتی بیوتیک های نالیدیکسیک اسید و تتراسایکلین مقاوم هستند. محققان بر لزوم آموزش یا استراتژی های تخفیف بیشتر برای کاهش محصولات حیوانی و عوامل بیماری زای مواد غذایی تازه تأکید کرده اند.

محققان تأکید کردند که این مطالعه موارد زیر را برجسته می کند:

  • تمام نمونه های محصول آزمایش شده از نظر سالمونلا منفی بودند.
  • شش یا 1.8 درصد از 338 نمونه گوشت از نظر سالمونلا مثبت بودند
  • شیوع E. coli در تولید 40 یا 31.3٪ از 128 نمونه آزمایش شده بود.
  • جدایه های سالمونلا در برابر اسید نالیدیکسیک و تتراسایکلین مقاوم هستند.

محققان اذعان می کنند که سطح E. coli عمومی بالا است ، غلظت آن کم است. سبزیجات برگ دار و محصولات ریشه بیشترین شیوع E. coli را به ثبت رساندند.

Alda Pires ، با گسترش همکاری UC ، گفت: گوشت و محصولات خریداری شده در بازارهای کشاورزان با خطر کم آلودگی توسط عوامل بیماری زای مواد غذایی مانند سالمونلا برای خوردن بی خطر هستند.

مایکل جی راسل از مرکز غربی غذای ایمن در UC دیویس گفت که کشاورزان برای جلوگیری از آلودگی باید به همه کارهایی که از کاشت تا ذخیره سازی انجام می دهند توجه کنند.

در مورد بازارهای مجاز کشاورزان ، آنها در کد غذایی کالای خرده فروشی کالیفرنیا یا CalCode به عنوان امکانات غذایی که نیاز به مجوزهای بهداشتی معتبر دارند ، تعریف شده است:

  • مجوز بهداشتی که توسط بازار كشاورزان معتبر برگزار می شود ، تمام فروشندگان محصولات كشاورزی و غیر كشاورزی در بازارهای كشاورزان مجاز را تحت پوشش قرار می دهد.
  • از آنجا که مجوزهای بهداشتی کلیه ارائه دهندگان مجاز ، غیرمجاز و غیرکشاورزی را که بخشی از CFM هستند تحت پوشش قرار می دهد ، مدیر بازار CFM مسئول اطمینان از مطابقت هر ارائه دهنده با CalCode است.
  • محصولاتی که غیرمجاز در نظر گرفته می شوند شامل محصولات فرآوری شده از محصولات کشاورزی مجاز مانند آب میوه و سبزیجات ، آجیل ، مربا و ژله و شراب است. نمونه های دیگر شامل گربه ماهی ، قزل آلا و صدف از آبزی پروری کنترل شده ، محصولات دامی و دامی ، و همچنین محصولات مرغ و مرغ است.
  • اگرچه این محصولات “مجاز” نیستند ، اما از گیاهان یا حیواناتی که توسط تولید کننده تولید یا تولید می شوند تولید یا بدست می آیند. این محصولات کشاورزی فرآوری نشده و غیرمجاز ممکن است تعداد محدودی از مواد یا مواد افزودنی را به آنها اضافه یا اضافه کنند که فقط به عنوان نگهدارنده عمل می کنند و یا در تهیه محصول ضروری هستند. به عنوان مثال می توان به ترشی و خیار موجود در آب نمک یا محلول سرکه برای پخت و پز یا ماریناسیون ، سیگار کشیدن طبیعی گوشت یا مرغ برای خشک کردن و کنسرو کردن ، طعم دهنده هایی مانند دود ، گیاه خارک یا جالاپنو که به مغزها اضافه می شوند و باعث تغییر هویت بصری محصول نمی شوند ، سولفات ها اشاره کرد. به میوه ها و سبزیجات خشک ، شکر و آب میوه و برای تهیه مربا و ژله اضافه می شود.
  • محصولات غذایی غیرکشاورزی مجوز باید از یک “منبع تأیید شده” تهیه شود.
  • داشتن گواهی معتبر از تولید کننده مجاز توسط فروشنده منبع تأیید شده برای محصولات کشاورزی مجاز است. برای محصولات غذایی غیرکشاورزی غیرمجاز ، محل فرآوری و نگهداری باید توسط ارگانی قابل قبول برای وزارت بهداشت امور خارجه یا آژانس محلی بهداشت برای محیط زیست تنظیم شود.

نمونه هایی از منابع تأیید شده شامل ثبت غذا از شاخه ایالتی مواد غذایی و دارویی ، مجوز از آژانس محلی بهداشت محیط در حوزه قضایی محل تولید ، یا گواهی بازرسی فدرال است.

تأمین کنندگان غیرکشاورزی و تأسیسات موقت مواد غذایی ممکن است در مجاورت و تحت صلاحیت یک بازار کشاورز مجاز کار کنند و می توانند از طریق انبوه یا دستگاهی به روشی که توسط آژانس اجرای قانون محلی تأیید شده ذخیره ، نمایش و فروش داشته باشند.

این عبارت به معنای تأمین كنندگانی است كه محصولات غیر كشاورزی را در املاك كنترل شده توسط مدیر CFM می فروشند و برای مدیر تجاری CFM برای فضای تجاری قرارداد می بندند. تأمین كنندگانی كه این شرایط را دارند می توانند جداگانه از وسیله نقلیه ، روشی را كه توسط مقامات اجرای قانون محلی تأیید شده است ، روی میز یا نمایشگر ذخیره كنند ، نمایش دهند و بفروش برسانند.

در بیشتر موارد ، جداول محصولات کشاورزی مجاز و غیرمجاز را نشان می دهد. بخشهای 114047 و 114371 (الف) نیاز به نگهداری مواد غذایی حداقل 6 اینچ از کف یا زمین یا تحت سایر شرایط مصوب دارند. غذاهای آماده مانند پوسته مغزها و میوه های خشک باید از آلودگی در امان باشند. روشهای قابل قبول شامل بسته بندی مواد غذایی قبل از بسته بندی در یک مرکز تأیید شده یا نمایش مواد غذایی در ظروف تایید شده با درب است. روش های مصرف باید از تماس مستقیم دست با غذای آماده جلوگیری کرده و توسط آژانس محیط زیست محلی تأیید شود.

بعضی از انواع کاهوها به صورت تک برگ جمع می شوند و می توانند با ترکیب آنها “مخلوط سالاد” درست کنند. با این حال ، هرگونه فرآوری محصولات غیر پیرایش ، مانند برش دادن یا خرد کردن یا فروش سالاد مخلوطی مانند “شسته ، آماده برای خوردن” ، تهیه غذا محسوب می شود و مشمول الزامات کالکد برای غذاهای فرآوری شده است.

تهیه و توزیع نمونه های غذایی محصولات کشاورزی در صورت رعایت شرایط بهداشتی زیر مجاز است:

  1. نمونه ها در ظروف تأیید شده ، تمیز و پوشیده شده ذخیره می شوند.
  2. تمام نمونه های غذایی توسط تولید کننده به صورت بهداشتی توزیع می شود.
  3. هنگام برش نمونه های مواد غذایی از دستکش های پلاستیکی یکبار مصرف استفاده می شود.
  4. مواد غذایی که برای نمونه گیری در نظر گرفته می شود باید از هر نوع خاک یا مواد دیگر با آب آشامیدنی شسته و یا تمیز شود تا برای مصرف مفید و بی خطر باشد.
  5. آب آشامیدنی باید برای شستشوی دست و ضد عفونی در دسترس باشد که توسط سازمان اجرای قانون تأیید شده است.
  6. نمونه های غذایی بالقوه خطرناک باید در دمای 41 درجه سانتیگراد یا زیر آن حفظ شوند. تمام نمونه های غذایی دیگر باید ظرف دو ساعت پس از برش دور ریخته شوند.
  7. ظروف و آب برای شستن دست باید در تأسیسات متصل به سیستم فاضلاب عمومی یا به روشی که توسط آژانس محلی محیط زیست تأیید شود ، دفع شود.
  8. کارد و چنگال و سطح برش باید صاف ، غیر جاذب باشد و به راحتی توسط مقام اجرای قانون محلی تأیید شود ، تمیز و دور ریخته می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>