کتاب جدید ، Tainted ، داستان های واقعی عناوین ایمنی غذا را بیان می کند


نقد کتاب

کتاب جدید فیلیس انتیس ، آلوده ، به خوانندگان نشان می دهد که وقتی صحبت از ایمنی غذا می شود ، عقل متعارف همیشه کافی نیست. همانطور که انتیس می گوید ، “دیگر مهارت های آشپزی که از والدین و پدربزرگ ها و مادربزرگ هایمان آموخته ایم به اندازه کافی برای حفظ امنیت ما نیستند.”

اعم از سالمونلا در تخم مرغ ، لیستریا در گوشت های لذیذ ، ملامین موجود در شیر یا سیکلوسپور موجود در کاهو ، Tainted نشان می دهد که همه وظیفه دارند اطمینان حاصل کنند که غذایی که می خوریم تا حد ممکن ایمن است. انتیس نشان می دهد که برای انجام این وظیفه هرکول نیاز به همه افراد است – نهادهای نظارتی دولت ، کشاورزان ، پرورش دهندگان ، مواد غذایی ساز ، کارگران خدمات غذایی ، خرده فروشان ، مربیان و مصرف کنندگان.

فیلیس انتیس میکروبیولوژیست بازنشسته ایمنی مواد غذایی است. “Stained” به روزرسانی کتاب 2007 او با عنوان “ایمنی غذا: عادات قدیمی ، دیدگاه های جدید” است. نسخه اصلی آکادمیک بود ، اما Tainted بیشتر مطابق با دیدگاه اصلی Entis بود تا ایمنی مواد غذایی را در دسترس خوانندگان عادی قرار دهد.

او است کتاب جدید ، آلوده ، در تاریخ 2 دسامبر منتشر شد.

در سال های اخیر ، انتیس مهارت های داستان نویسی خود را به عنوان یک نویسنده رمز و راز افزایش داده است. او بیشتر با سری Mysteries Damien Dickens شناخته می شود ، که شامل The Green Pearl Caper ، The White Russian Caper ، The Chocolate Labrador Caper ، The Golden Dragon Caper ، و The Blue Moon Caper. اولین رمان او ، “مروارید سبز” ، “انتخاب خود” در یک مجله کتابخانه است.

نوشتن رمان های مرموز او را برای نوشتن “لکه دار” آماده کرد ، زیرا بیماری های ایمنی غذا اغلب به عنوان رمز و راز عمل می کنند. Tainted اغلب به عنوان یک رمان واقعی جنایی خوانده می شود ، جایی که افراد غیر متخصص و مقامات سرنخ هایی را برای نجات مردم از مسمومیت های آینده و کشف عوامل مسمومیت های گذشته کشف می کنند.

پس از خواندن «لکه دار“، از انتیس پرسیدم که آیا داستان خاصی در رمان وجود دارد که از نظر وی به یاد ماندنی ترین باشد. او به قسمت Regent Chocolate اشاره کرد.

در ژانویه 1974 ، شیوع سالمونلا در ایستبورن با شکلات Regent مرتبط شد. آزمایشگاه انتیس با شعبه مراقبت های بهداشتی کانادا مسئولیت بررسی همه شکلات های مشکوک ذخیره شده در انبارهای مانیتوبا و ساسکاچوان را بر عهده داشت. “من الكلی هستم و شكنجه ای بود كه در محاصره آن همه اسم حیوان دست اموز عید پاک و تزئینات شکلات برای درختان كریسمس باشد و نتوانم گاز بگیرم.”

انتیس توانست دست اول پاسخ رجنت را مشاهده کند و ببیند که رویکرد و تغییرات شرکت چقدر موثر است. او در این کتاب توضیح می دهد که چگونه رجنت می تواند به عنوان الگویی برای چگونگی یادگیری شرکت ها از اشتباهات خود عمل کند.

در حالی که Tainted یک کتاب عالی برای کسانی است که می خواهند درباره ایمنی غذا بیشتر بدانند ، این کتاب همچنین برای کسانی است که فقط می خواهند با درام پشت صحنه ایمنی غذا سرگرم شوند.

اگر شما آلوده را خوانده اید و شما را به خواندن اطلاعات بیشتر در مورد ایمنی مواد غذایی ترغیب کرده اند ، انتیس کتاب نیکولز فاکس در سال 1997 را ویران می کند ، حقیقت خطرناک درباره یک زنجیره غذایی که از حیوایر رفته است ، سم جف بندیکت و دبورا بلوم را توصیه می کند. جوخه زهر. “

“Tainted” در تاریخ 2 دسامبر اکران شد و اکنون می توان آن را در آمازون سفارش داد. کتاب انتیس به شماره یک رسید به طور کلی در گروه میکروبیولوژی آمازون در هفته اول انتشار آن است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>