کارشناس می گوید دستورالعمل های FAO و WHO COVID-19 “گمراه کننده” هستند


طبق گفته یك كارشناس كه امیدوار است با به روزرسانی برنامه ریزی شده این مشكل برطرف شود ، دستورالعمل های موقت WHO و FAO در مورد COVID-19 و ایمنی مواد غذایی ناكافی است.

راجر کوک گفت که دستورالعمل های موقت سازمان غذا و کشاورزی (FAO) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) ، که در آوریل 2020 منتشر شد ، نشان می دهد که COVID-19 یک مسئله ایمنی مواد غذایی است.

“این راهنما ، همانطور که اکنون نوشته شده است ، کاملاً ساده و غلط است ، گمراه کننده است ، ما سال گذشته به آنها گفتیم ، انگلستان ، ایالات متحده ، اتحادیه اروپا ، استرالیا ، کانادا و ICMSF همان حرف را به آنها گفته اند ، اما آنها فقط اکنون به دنبال به روزرسانی هستند. جالب خواهد بود که ببینیم این چه می گوید و تا کجا پیش می رود. “او به حاضران در هجدهمین کنفرانس سالانه حفاظت از غذا (UKAFP) گفت.

“این نتیجه گیری ما است و ما برای ارزیابی خطر با ICMSF و بسیاری دیگر از گروه های نظارتی موافقت می کنیم که هیچ خطر مستقیمی برای ایمنی مواد غذایی از مواد غذایی یا بسته بندی وجود ندارد. از زمانی که محققان سازمان بهداشت جهانی در چین بوده اند ، حدس می زنند که این مورد نیز بوده است. به نظر نمی رسد خطر وجود داشته باشد ، اما این راهنما نیست. “

این رویداد هفته گذشته با موضوع “ایمنی جهانی غذا در عصر COVID” به صورت عملی برگزار شد.

“هیچ دلیل قطعی مبنی بر انتقال ویروس SARS-COV 2 به غذا یا بسته بندی وجود ندارد. در هیچ کجا موردی گزارش نشده است که مصرف غذا یا تماس آن با بسته بندی را به طور دائمی به یک مورد انسانی مرتبط کند “، رئیس انجمن بین المللی حمایت از غذا (IAFP) گفت.

“شما می توانید استدلال کنید که دیدن آنها دشوار است ، به ویژه در کشورهایی که توزیع بین انسان به طور گسترده ای گسترش یافته است. اما در مورد نیوزیلند که ویروس از بین رفته است در جامعه چه می توان گفت؟ اگر از طریق غذا یا بسته بندی منتقل شود و ما غذای زیادی را از کشورهایی که COVID-19 در جامعه گسترده است به نیوزیلند وارد کنیم ، انتظار می رود موارد و خوشه هایی که به طور تصادفی در جامعه ظاهر می شوند ، اما چنین نمی کنیم. “

مشکلات تجاری
کوک ، رئیس دانش غذایی و ارزیابی ریسک در نیوزیلند برای ایمنی مواد غذایی ، بخشی از وزارت صنعت اولیه (MPI) ، گفت که برخی از شرکای تجاری از دستورالعمل های موقت استفاده کرده اند و می گویند این یک مشکل برای ایمنی مواد غذایی است ، منجمد و غذا در یخچال مشکل است.

“این علم بررسی نشده ، اپیدمیولوژی بد ، ارزیابی ریسک بد است ، و متأسفانه این موانع تجاری در حال افزایش است. اگرچه COVID نداریم ، اما به طور نسبی خطر داریم و هیچ موردی در جامعه وجود ندارد ، اما هنوز به ما گفته می شود كه ما نمی توانیم به این كشورها صادر كنیم و این را از واردكنندگانی دریافت می كنیم كه از بنادر دریافت می كنند ، مگر اینكه صادر كنندگان ما كارگران خود را آزمایش كنند COVID و این فشار زیادی بر توانایی آزمایش ما وارد می کند ، “او گفت.

“آنها می خواهند محصولات و بسته بندی آزمایش شود ، آنها می خواهند بسته بندی را ضد عفونی كنند و برنامه های تمیز كننده قوی تر از هر گونه كه برای لیستریا معرفی می كنیم ، كنترل كنند ، این ارگانیسم بسیار دشوارتر است.”

کوک گفت این مورد الزامی است زیرا دستورالعمل های موقت هیچ تفاوتی در سطح خطر نشان نمی دهد.

“این فقط یک اندازه متناسب با همه است و من متاسفم ، اما یک اندازه برای همه مناسب نیست. ما باید رویه های مبتنی بر ریسک ، تشدید ، منطقه ای را تنظیم کنیم و این همان چیزی است که معرفی کرده ایم. ما امیدواریم که دستورالعمل های به روز شده جدید FAO / WHO بتواند نشان دهد که حتی در آن صورت امیدواریم که شرکای تجاری آنچه را انجام داده اند معکوس کنند و تجارت مواد غذایی ادامه داشته باشد و قیمت برای پوشش دادن راهکارهای کاهش نامناسب افزایش پیدا نکند. وی گفت: تجارت مختل شده و ممکن است طی شش ماه آینده شاهد اختلال بیشتری باشیم تا زمانی که دستورالعمل های FAO / WHO تنظیم شود تا زمینه مناسبی برای ریسک و منطقه بندی فراهم شود.

دیدگاه تنظیم کننده اعتماد
ربکا سودورث ، مدیر سیاست در آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) ، نیز این رویداد را معرفی کرد.

سودورث گفت: اعتماد به FSA بسیار زیاد بوده و طی سالها افزایش یافته است ، اما گروههای سنی جوان و غیر سفیدپوست تمایل دارند سطح اعتماد کمتری به آژانس داشته باشند.

“همه گیری COVID-19 اهمیت اعتماد مردم به اطلاعاتی را که نشان می دهد برجسته کرده است. براساس اطلاعات معتبر عمل خواهد شد اما منابعی که مردم به آنها اعتماد دارند همیشه قابل اعتماد نیستند. “

“تجربه همه گیری COVID-19 توجهات را به عواقب احتمالی برخی از افراد که کمتر از دیگران به توصیه های بهداشت عمومی اعتماد دارند جلب کرده است. این یک زنگ خطر برای همه تنظیم کننده ها است ، ما باید اعتماد بالایی را که داریم بالا بدانیم و اگر بتوانیم عملکرد بهتری داشته باشیم اعتماد را ایجاد کنیم. در ارتباطات ریسک مهم است که از آنچه نمی دانیم آگاهی داشته باشیم ، بنابراین در مورد شواهد موجود چه سطح اطمینان یا عدم اطمینان داریم. “

ربکا سودورث ، در این مراسم سخنرانی کرد

سودورث گفت: داشتن یک تنظیم کننده مطمئن ایمنی مواد غذایی مبنای مهمی برای معاملات تجاری است.

“بنابراین ، اگر شرکای تجاری و مصرف کنندگان ما در کشورهای دیگر معتقد باشند که غذای ما بی خطر است و با استانداردهای بالا تولید می شود ، تجارت بین المللی را تشویق می کند. این آیین نامه زمینه ای برابر برای صنعت فراهم می کند و بدان معنی است که مصرف کنندگان می توانند به آنچه می خورند اطمینان داشته باشند. نقش اقتصادی انسان عادی اغلب نادیده گرفته می شود. نهادهای نظارتی فقط به مردم نمی گویند که چه کاری نمی توانند انجام دهند. آنها در قلب اعتماد مشتری و تجارت هستند. “

سودورث همچنین فشار بر مقامات محلی را برای استفاده از منابع کمیاب خود به کارآمدترین روش تأیید کرد.

“این شامل تغییر دستورالعمل ها می شود تا آنها بتوانند روی مهمترین مداخلات تمرکز کنند. برای مشاغل کم خطر ، اگر دارای درجه FHRS 3 یا بالاتر باشند ، توصیه می کنیم برخی اقدامات مداخله ای را به تعویق بیندازید. بعضی از شرکت ها بیشتر منتظر می مانند برای رتبه بندی FHRS خود – چه رتبه بندی جدید باشد و چه بررسی مجدد. ما به مقامات محلی توصیه کرده ایم ، در صورت لزوم ، اولویت را برای رتبه بندی های جدید بگذارند. وی گفت: “پس از افت شدید در ماه مارس ، هنگامی که محاصره آغاز شد ، اکنون شاهد افزایش مرتب رتبه های جدید هستیم ، اما هنوز به سطح قبل از همه گیری باز نمی گردیم.”

“صنایع غذایی خواستار انعطاف پذیری بیشتر در استفاده از برخی از مقررات برچسب گذاری شده است تا بتوان برخی محصولات را برای حفظ عرضه و کاهش ضایعات مواد غذایی تغییر داد. با افزایش تقاضای خرده فروشی ، کالاهای پذیرایی و مهمان نوازی همچنان به فروش نرسیدند زیرا تجارت مجبور شد تجارت را متوقف کند و زنجیره تأمین مختل شود. FSA با برخی از انعطاف پذیری های موقت موافقت کرد ، اما ما همچنین برخی خطوط قرمز را برای حمایت از مصرف کننده تعیین کردیم. “

فروش آنلاین غذا
سودورث گفت ، تحویل منزل قبل از COVID-19 روند رو به رشدی داشت ، اما اکنون این موضوع مورد توجه قرار گرفته است.

“غذاهای خورده شده در خارج از خانه نیز یک گروه در حال رشد است. این تمایل وجود دارد که افراد خودشان وعده های غذایی تازه تهیه کنند و به سراغ افرادی بروند که غذایی را شخص دیگری آماده کرده است. که یک تغییر بسیار مهم است. “

“برای آشپزخانه های ارواح و تاریک – اگر مشاغلی وجود دارد که غیرقانونی باشد و زیر رادار کار کند ، این غیرقابل قبول است و چیزی است که ما می خواهیم از بین ببریم. اما ایده این تسهیلات جدید در خدمت بازار عرضه ، آنها با توافق تنظیم می شوند. در اینجا ، به عنوان تنظیم کننده ، باید با تحولات جدید در ارتباط باشیم تا بدانیم چگونه چنین محیطی را تنظیم کنیم. این فرصتی است برای کسب اطلاعات در مورد مشاغل پاپ آپ برای انتقال به مقامات محلی و نیروی انتظامی.

“میزان تغییر در این سبکهای جدید تجاری براساس مکان متفاوت است. ممکن است رشد بیشتری در مراکز شهری وجود داشته باشد و ممکن است در مکانهایی باشد که شما به طور معمول انتظار پیدا کردن یک تجارت غذایی را ندارید. ما اطلاعات موجود در دسترس عموم را اسکن کردیم ، از جمله اینکه به سیستم عامل های تحویل مراجعه می کنیم تا ببینیم چه کسی در آنجا لیست شده است و این را از نظر شرکت های ثبت شده بررسی می کنیم. به طور کلی متوجه شدیم که ما بیشتر کارها را می دانیم و افراد می خواهند کار صحیح را انجام دهند و با مقامات محلی درگیر شوند تا فرایندهای درست را طی کنند. “

سودورث افزود که هنوز زود است که بگوییم آیا کاهش عفونت های آزمایشگاهی کاهش واقعی را نشان می دهد یا گزارش یا آزمایش کاهش یافته است. FSA در تلاش است تا چیزهای بیشتری را درک کند ، اما ارزیابی تأثیر همه گیری چند ماه یا چند سال طول می کشد.

چگونه OSI با همه گیری مقابله کرد
دیگر سخنرانان پروفسور بن چپمن ، پروفسور کالی کنیل ، پروفسور دونالد شافنر و دانیل سوچیر از شرکت Thermo Fisher Scientific بودند.

شارون بیرکت ، مدیر کیفیت و تنظیمات در OSI Group ، به مردم گفت که چگونه با این بیماری همه گیر مقابله کنند. این شامل کنترل همه سایت ها و شیفت های توزیع شده در فواصل 30 دقیقه ای بود تا اطمینان حاصل شود که اولین تغییر به سمت چپ قبل از ورود دوم به زمین انجام می شود.

“ما کارمندان را برای جمع آوری دمای خود پرونده ای وارد کردیم. ما سعی کردیم از جمع شدن آنها در مناطقی مانند ساعت ، ایستگاه های بهداشتی یا اتاق ناهار خوری جلوگیری کنیم. ما تعداد افرادی را که به طور همزمان در رختکن پذیرش می شدند کاهش دادیم و نشانگرهای بسیار مشهودی برای کمک به آنها در درک فاصله اجتماعی بهتر و آنچه مهم بود قرار دادیم. “

“در مکانهایی که نمی توانستیم فاصله اجتماعی را حفظ کنیم ، موانع فیزیکی ایجاد کردیم یا از محافظت چشم به صورت عینک یا محافظ صورت استفاده کردیم. ما موانعی را در اتاق عمل ایجاد کردیم ، زیرا در بسیاری از مکان ها به مدت هشت ساعت در تماس نزدیک و مداوم بودند. “

هیچ سایت OSI به دلیل خوشه های COVID توسط مقامات محلی بسته نشده است ، اما این شرکت سه کارخانه را در ایالات متحده تعطیل کرده است.

“طی محاصره های اولیه در اروپا ، OSI بیش از 1000 تن محصول در بازار داشت ، چه در رستوران ها ، توزیع یا ذخیره سازی ، و بیش از 5 میلیون یورو هزینه داشت. بیشتر محصولات منجمد شده و ماندگاری آنها بین 90 تا 120 روز بود. ما آنقدر محصولات در بازار داشتیم که دیگر نیازی به ادامه تولید نبود ، بنابراین به دلیل سطح ذخایر موجود در هشت کارخانه در اتحادیه اروپا فعالیت خود را متوقف کردیم که بیشتر آنها در ماه مه 2020 شروع به کار کردند. “

“ما نمی خواستیم مواد غذایی را هدر دهیم ، بنابراین با مشتریان خود توافق کردیم که بهترین محصولات را قبل از تاریخ انقضا برای بیشتر محصولات موجود در بازار تمدید کنیم. ما با مقامات محلی و این مشتری درمورد نحوه تجسم ماندگاری جدید جدید به توافق رسیدیم. ما نمی خواهیم فقط برای داشتن ماندگاری جدید و طولانی تر ، آن را به سایت های خود منتقل کنیم و دوباره بسته بندی کنیم. در پایان ، 90 درصد از محصولات ما ماندگاری جدید بیشتری دریافت کردند.

“وقتی ماه مه کار خود را برای کارخانه های بسته مجدداً شروع کردیم ، این ماشین ها معمولاً هر روز سخت کار می کنند و اکنون به مدت سه ماه متوقف شده اند ، بنابراین ما برگشتیم و خطوط خود را به آرامی شروع کردیم و مجبور شدیم کارمندان خود را در مورد نحوه استفاده از PPE دوباره آموزش دهیم.

“تمام محصولات غذایی ما به صورت منجمد فروخته شده بهترین نتیجه را قبل از خرما داشته اند و ما مواد غذایی را هدر نداده ایم. تاریخ ها با 15 تا 60 روز تمدید شد. محصولات برودتی ما به دلیل تقاضای خرده فروشی زیاد در بازار جابجا شدند. تمام برنامه های افزودنی برای بهترین ها قبل از تاریخ بر اساس داده هایی که قبلاً در سایت ها داشتیم ، تأیید شدند. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>