کارشناسان برای تغییر کار در زمینه ایمنی مواد غذایی تلاش می کنند


به گفته یک کارشناس فائو ، مردم باید یاد بگیرند که چگونه در مورد غذا متفاوت صحبت کنند ، زیرا این تصادفی نیست ، بلکه بی خطر است.

مارکوس لیپ ، یک افسر ارشد ایمنی غذا در سازمان غذا و کشاورزی (FAO) ، گفت که وی هفته گذشته در یک وبینار در پشت صحنه کارهای زیادی در زمینه ایمنی مواد غذایی انجام داده بود.

ابتکار جهانی ایمنی غذا (GFSI) پیش از روز جهانی ایمنی مواد غذایی در 7 ژوئن ، رویدادی در مورد نقش مشارکت های دولتی و خصوصی در ایمنی مواد غذایی برگزار کرد. موضوع امسال “اکنون غذای ایمن برای یک فردا سالم است” و راهنمای آن را می توانید در اینجا بیابید.

ظاهراً غذا بی خطر است
لیپ گفت مردم باید درمورد این واقعیت صحبت کنند که نمی توان ایمنی غذا را امری مسلم دانست.

“این کار سخت بسیاری از کشاورزان کنار ما در آشپزخانه هنگام تهیه غذایی است که از آن محافظت می کند. ما باید آگاهانه انتخاب کنیم ، و این نیاز به تلاش و تعهد برای همکاری مشترک دارد. در صنعت ، ایمنی غذا اغلب به عنوان یک منطقه قبل از رقابت تعریف می شود “.

“ما باید در این مورد به صورت آگاهانه صحبت کنیم ، نه به گونه ای که مردم را بترساند. نه “وای خدای من ، در اینجا 50 میلیون راهی وجود دارد که می توانی امروز بمیری و فقط بخاطر من زنده بمانی.” به روشی که به مصرف کنندگان کمک می کند تا آگاهانه تصمیم بگیرند و به آنها احساس کنترل می کند که می توانند کاری انجام دهند. “

لیپ گفت ، غذا با کالاهای بسته بندی شده مصرفی متفاوت است زیرا بخشی از ارتباطات است و از اهمیت فرهنگی عمیقی برخوردار است.

“ما باید یاد بگیریم که چگونه در مورد مواد غذایی متفاوت صحبت کنیم و اطمینان حاصل کنیم که هر کس دیگری که اینقدر درک نمی کند ، می داند مانند سایر محصولات مصرفی خارج از کشور نیست. این به سیستم های مدیریتی خوبی نیاز دارد ، مواد غذایی بین المللی و ملی به شدت مورد معامله قرار می گیرد و قبل از رسیدن به میزهای ما کیلومترها مسافت زیادی را طی می کند. “

لیپ گفت ، هیچ شاخص ایمنی غذایی در 17 هدف توسعه پایدار (SDG) که در سال 2015 تعیین شده است وجود ندارد و این ممکن است به دلیل فرض ایمن بودن غذا باشد.

“این یک لوکس است که ما در کشورهای با درآمد بالا توسعه یافته داریم ، جایی که می توانیم به سوپرمارکت محلی برویم و فقط به این واقعیت اعتماد کنیم که نظارت دولتی ، مدیریت صنعت و ابزارهای قانونی برای دفاع یا مجازات خودمان وجود دارد. اگر آنها موفق نشوند از ما محافظت کن در بسیاری از کشورهای با درآمد کم و متوسط ​​اینگونه نیست “.

“ما می دانیم که بار ایمنی مواد غذایی بسیار زیاد است. ما می دانیم که ایمنی غذا برای تغذیه بسیار مهم است. هنگامی که این یک مشکل مزمن است ، کودکان در نهایت بی حس می شوند ، آنها نمی توانند رشد کنند و رشد کنند. ایمنی مواد غذایی برای بسیاری از SDG بسیار مهم است ، اما اغلب اوقات بخشی از آنها در نظر گرفته می شود.

“غذا یک منطقه با بهره وری بالا است ، به طور مداوم تولید می شود ، در بسیاری از موارد ماندگاری کوتاه دارد و به طور مداوم مصرف می شود. مقادیر زیادی از مواد از طریق زنجیره تأمین حرکت می کنند. این یک چالش بزرگ در تأمین ورودی و توزیع مواد خروجی و اطمینان از قابلیت اطمینان تمام فرآیندها است ، زیرا مواد غذایی امروز ، فردا و پس فردا باید ایمن باشند. “

اتحاد صنعت و تنظیم کنندگان
سارا کاهیل ، مسئول ارشد استانداردهای غذایی در دبیرخانه Codex ، به شرکت کنندگان گفت که Codex دارای 188 کشور عضو و 239 ناظر است.

“این به ما امکان می دهد اطمینان حاصل کنیم که استانداردهای Codex با واقعیت تولید مواد غذایی بی خطر مرتبط هستند. این به ما امکان می دهد استانداردها و متونی را بسازیم که مبتنی بر علم صدا باشد و برای کسانی که به آنها نیاز دارند مفید باشد. “

“در حال حاضر دستورالعمل هایی برای ارزیابی و استفاده از برنامه های اطمینان داوطلبانه شخص ثالث در حال تهیه است. تعامل با ناظران برای اطمینان از عملی بودن نتایج ، مرتبط بودن با دنیای امروز و طنین انداز شدن آنها به دولت و بخش خصوصی بسیار مهم است.

“ما می دانیم که ایمنی غذا کار همه افراد است ، اما ممکن است ندانیم همه در این باره چه می کنند. در حالی که ایمنی غذا باید هر روز اتفاق بیفتد ، این روز به ما این فرصت را می دهد تا به دیگران یادآوری کنیم ، در مورد مشکلات صحبت کنیم و اطمینان حاصل کنیم که همه می دانند که برای ایمن سازی غذا هر روز برای فردایی سالم چقدر کار لازم است. “

آن جراردی ، مدیر ارشد GFSI در مجمع کالاهای مصرفی ، گفت که نقش GFSI در Codex کمک به ایجاد رویکردی مبتنی بر ریسک و مبتنی بر علم از صنعت است.

“ما معتقدیم گفتگوی عمومی و خصوصی مهم است. شما نمی توانید آنچه را نمی فهمید و نحوه کار مشاغل را تنظیم کنید. ما این دولت را پنج سال پیش به عنوان یک بستر تجاری ایجاد کردیم. . . تلاش کند تا با چالش های مشترک با نهادهای نظارتی روبرو شود “، وی گفت.

“ما در حال کار بر روی به اشتراک گذاری داده ها ، ظرفیت سازی و یک سمینار در مورد چگونگی استفاده از فن آوری های جدید در فعالیت های حسابرسی و بازرسی در طول COVID و در آینده هستیم. وقتی صنعت نقش تنظیم کننده ها در ایمنی غذا را درک می کند ، بهتر است. چرا آنها اینجا هستند تا وظیفه خود را به عنوان سیستم های ملی کنترل غذا انجام دهند. “

معضل داده ها
ماریا ویرجینیا سیبنروک ، رئیس ایمنی و کیفیت مواد غذایی در برنامه جهانی غذا ، گفت که مشکلات داده ها بخشی از مبارزات روزمره این سازمان در برخی از مکانهای محل کار آن است.

“کمبود داده از نظر پیشرفت و تصمیم گیری کمکی نمی کند. من می خواهم بر دو مورد تأکید کنم که به ساخت این داده ها کمک می کند. منابع و پروژه ها را در یک زمینه خاص داشته باشید و گفتگوهای محلی را انجام دهید و ذینفعان مناسب را درگیر کنید تا دولت ها ، کشاورزان یا تولیدکنندگان مهم باشند. “

“در جایی که ما کار می کنیم ، ثابت شده است که این امر در تولید داده تأثیر دارد. ما از به اشتراک گذاشتن داده ها می ترسیم زیرا نمی دانیم چه کاری با آنها انجام خواهد شد ، بنابراین داشتن شفافیت و شفافیت و استفاده از داستان های موفقیت مهم است. “

اریکا شوارد ، مدیر GFSI در مجمع کالاهای مصرفی ، گفت که این داده ها مشکل بزرگی برای GFSI است که کنفرانس سالانه خود را از 23 تا 25 مارس برگزار می کند.

“ما همیشه درمورد آنچه نمی دانیم و چقدر بهتر می توانیم با اطلاعات بهتر کار کنیم صحبت می کنیم. این منطقه از اشتراک داده ها به طور سنتی کاملاً حساس بوده است. وی گفت: “چالش های بسیاری برای به اشتراک گذاشتن داده های خود برای مشاغل وجود دارد ، زیرا همه افراد این را می دانند و درک می کنند.”

“ما به آهستگی در حال ایجاد تحرک در جامعه کسب و کار هستیم تا به آنها کمک کند تا موارد را به روشی کوچک با جامعه نظارتی ، سایر مشاغل و سازمانهای غیر دولتی به اشتراک بگذارند. این تأثیر زیادی در نتیجه دارد. س Quesالاتی در مورد هدف قرار دادن و اینکه چالش های واقعی کجاست ، جامعه تجاری ما پاسخ این س questionsالات را در زنجیره تأمین خود می داند. آنها می دانند که در کجا با مشکلات روبرو هستند. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>