[ad_1]

کارشناسان اواخر این ماه در مورد به روزرسانی استراتژی ایمنی مواد غذایی WHO بحث خواهند کرد.

گروه مشاوره فنی سازمان بین المللی ایمنی غذا (TAG) برای اولین بار در عمل از 8 تا 10 فوریه برنامه ریزی شده است. شرکت برای اعضای گروه و ناظران دعوت شده محفوظ است.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) استراتژی ایمنی مواد غذایی را در سال 2002 منتشر کرد. این به روز رسانی برای سال 2022 برنامه ریزی شده است. پیش بینی می شود پیش نویس این استراتژی پس از جلسه منتشر شود.

جهت استراتژی
اعضای TAG شامل آنی لوکاس از آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا هستند. ویلیام آر. جونز از سازمان غذا و داروی ایالات متحده ؛ یورگن شلوند ، مشاور مستقل ؛ پل کوک از آژانس استاندارد مواد غذایی ؛ و یونگینگ وو از مرکز ملی ارزیابی خطر ایمنی مواد غذایی در چین.

در استراتژی قبلی رویکرد مبتنی بر ریسک برای ایمنی مواد غذایی ، نظارت بر بیماریهای منتقله از طریق غذا ، اتخاذ استانداردهای بین المللی ایمنی غذایی که توسط Codex تعیین شده است ، ارزیابی ایمنی فن آوری های جدید ، ارتباطات ریسک ، همکاری بین المللی و ظرفیت سازی تأکید شده است.

این طرح جدید بر تقویت سیستم های ملی ایمنی غذا و کنترل غذا ، پرداختن به همه م componentsلفه ها و اولویت بندی اقداماتی که احتمالاً بیشترین تأثیر را در کاهش شدت بیماری منتقله از غذا دارند ، متمرکز است.

WHO در فوریه 2019 در آدیس آبابا ، شریک اولین کنفرانس بین المللی ایمنی مواد غذایی FAO و اتحادیه آفریقا بود. دو ماه بعد ، مجمع بین المللی WTO در مورد ایمنی غذا و تجارت در ژنو تشکیل جلسه داد. FAO بخشی از سازمان ملل است.

در ژوئیه سال 2020 ، کشورهای عضو قطعنامه مجمع جهانی بهداشت را تحت عنوان “تقویت تلاش های ایمنی مواد غذایی” تصویب کردند.

WHO همچنین پیش بینی های مربوط به بار جهانی بیماری های منتقله از غذا را با گزارشی که برای سال 2025 برنامه ریزی شده بود به روز کرد. تحلیلی که در سال 2015 منتشر شد نشان داد که عفونت های ناشی از مواد غذایی باعث ایجاد 600 میلیون بیماری و 420،000 مرگ در سال 2010 شده است.

نتیجه گیری از جلسه لیستریا
در این میان ، اخیراً یک نشست مجازی مشترک جلسات تخصصی FAO / WHO در زمینه ارزیابی خطر میکروبیولوژیکی (JEMRA) در مورد لیستریا مونوسیتوژنز در غذاهای آماده (RTE) برگزار شد.

JEMRA دو مقاله در مورد لیستریا در سال 2004 منتشر کرد. در این جلسه آخرین اطلاعات مربوط به لیستریا مونوسیتوژنز بررسی شد و مشخص شد که آیا مدل ها و ابزارهای ارزیابی خطر جدید برای اصلاح ، به روزرسانی یا توسعه نیاز دارند.

محققان چندین شکاف مهم را در مدل فعلی ارزیابی ریسک FAO / WHO شناسایی کردند و توافق کردند که به روزرسانی در اطلاع رسانی استراتژی های تجزیه و تحلیل ریسک ، از جمله در کشورهای با درآمد کم و متوسط ​​بسیار ارزشمند است.

کارشناسان توصیه کردند که ارزیابی های آینده در معرض خطر ، گروه هایی از جمعیت مستعد را بر اساس خطرات فیزیولوژیکی و سایر عوامل اقتصادی – اجتماعی بررسی کنند.

اسناد 2004 به برخی از غذاهای RTE مانند شیر پاستوریزه ، بستنی ، ماهی دودی سرد و گوشت های تخمیر مرتبط با لیستریوز تهاجمی محدود شد. گروه متخصص گفت كه در ارزیابی ریسك آینده باید سایر وسایل نقلیه مواد غذایی نیز در نظر گرفته شود و ارزیابی كامل ریسك از مزرعه به چنگال باید در نظر گرفته شود.

آنها همچنین گزارش دادند که توسعه و اجرای سیستم های نظارت موثر برای کنترل لیستریا مونوسیتوژنز بسیار مهم است و استفاده از روش های آزمایشگاهی استاندارد تایید شده برای کشت و جداسازی سویه ها باید اساس باشد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir