چین یافته های دیگری در مورد ویروس کرونا مربوط به مواد غذایی گزارش داده است


چین همچنان گزارش ویروس کرونا بر روی مواد غذایی و بسته بندی وارداتی را گزارش می دهد.

گزارش های اخیر شامل شناسایی ویروس کرونا در بسته های میگو از عربستان سعودی ، ماهی از هند ، گوشت گاو از برزیل و آرژانتین و گوشت خوک از آلمان است.

انستیتوی ارزیابی ریسک فدرال آلمان (BfR) گفت که آلودگی از طریق گوشت خوک بعید است بر اساس دانش فعلی باشد.

سرویس ملی غذا و بهداشت (SENASA) در آرژانتین گفت که این اولین بار است که از زمان شروع شیوع بیماری همه گیر چنین حادثه ای با محصولات این کشور رخ می دهد و در حال بررسی است.

این محموله از طریق بندر شانگهای وارد شده بود. در تاریخ 9 نوامبر ، بخشی از آن به یک انبار یخچال دار در نانجینگ ، پایتخت جیانگ سو منتقل شد. در 10 نوامبر ، قبل از راه اندازی ، مقامات نانجینگ این محصول را آزمایش کردند و اسید نوکلئیک را روی بسته بندی خارجی پیدا کردند.

تمرکز چینی ها روی تست هاست
در حوادث قبلی به ماهی سالمون وارداتی از نروژ ، مرغ از برزیل و میگو از اکوادور – یا بسته بندی آنها – اشاره شده است که آزمایش ویروس در چین مثبت بوده است.

از ماه ژوئیه ، آلودگی SARS-CoV-2 RNA در غذاهای منجمد وارد شده از کشورهای اپیدمی حداقل در 9 استان چین گزارش شده است.

در ماه آگوست ، دانشمندان چینی به این نتیجه رسیدند که ویروس به عنوان بخشی از انتقال زنجیره ای سرد هنگام ورود ماهی قزل آلا به بازار عمده فروشی معرفی شد که باعث شیوع عمده ای در پکن در ماه ژوئن شد.

در همان ماه ، شهر شنژن در جنوب چین الزامات COVID-19 را برای پردازش و آزمایش واردات گوشت منجمد و غذاهای دریایی اعمال کرد. این شامل ضد عفونی بسته ها و آزمایشات اسید نوکلئیک در یک انبار متمرکز قبل از اینکه برای ذخیره سازی ، فروش و پردازش اختصاص یابد. واردکنندگان چینی همچنین از صادرکنندگان مواد غذایی می خواهند که اعلامیه COVID-19 مندرج در سند گمرک چین (GACC) را امضا کنند.

در ماه سپتامبر ، GACC اقدامات لازم را برای تولید کنندگان خارجی مواد غذایی و بسته بندی وارداتی مثبت اسید نوکلئیک COVID-19 هنگام ورود به چین اعلام کرد. تولید کننده ممکن است حداکثر دو آزمایش مثبت داشته باشد که واردات آن هر بار به مدت هفت روز به حالت تعلیق در می آید. برای آزمایش های مثبت بعدی محصولات مشابه ، تعلیق در هر حالت 28 روز قبل از برداشته شدن خودکار است.

کمیسیون بین المللی مشخصات میکروبیولوژیکی مواد غذایی (ICMSF) قبلاً اعلام کرده بود که SARS-CoV-2 ، که باعث COVID-19 می شود ، بعید به نظر می رسد خطری برای ایمنی مواد غذایی باشد.

آیا خطر غذا یا بسته بندی وجود دارد؟
راهنمای تجاری سازمان بهداشت جهانی (WHO) همچنین بیان می دارد که بعید است افراد از COVID-19 از مواد غذایی یا بسته بندی مواد غذایی نتیجه بگیرند.

خطر ابتلا به COVID-19 در اثر خوردن یا جابجایی غذا ، از جمله غذاها و محصولات منجمد و بسته های غذایی ، بسیار کم در نظر گرفته شده است. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ، دستیابی به آن با لمس یک سطح یا جسم ، از جمله غذا یا بسته بندی که دارای ویروس است ، و سپس دست زدن به دهان ، بینی یا احتمالاً چشمان شما امکان پذیر است.

مطالعه منتشر شده در شماره نوامبر ژورنال Trends in Food Science & Technology نشان داد که درمان مناسب مواد غذایی و اعمال قوانین بهداشتی در صنعت ، مغازه ها و خانوارها می تواند از بروز عفونت جلوگیری کند.

مطالعه دیگری که در مجله ویرولوژی منتشر شده است میزان بقای SARS-CoV-2 را روی اسکناس های استیل ، شیشه ، وینیل ، کاغذ و پلیمر و پارچه پنبه اندازه گیری کرده است. محققان از دوز عفونی SARS-CoV-2 اطلاع نداشتند ، اما حدود 300 ذره تخمین زده شد. یافته ها نشان می دهد که نمونه 28 روزه به اندازه کافی ویروس زنده برای آلوده کردن انسان نخواهد داشت.

هنوز تأیید نشده است که مدت زمان زنده ماندن یا شناسایی ویروس بر روی سطوح ویروس چیست. مطالعات نشان می دهد که ممکن است از چند ساعت تا چند هفته باشد. بستگی به نوع سطح ، دما و رطوبت محیط دارد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>