[ad_1]

چین در جلسه کمیته سازمان تجارت جهانی (WTO) از اقدامات خود در برابر ویروس کرونا دفاع کرد.

ایالات متحده و کانادا در مورد کمیته اقدامات بهداشتی و بهداشتی (SPS) در مورد اقدامات چینی که بر تجارت مواد غذایی و محصولات کشاورزی تأثیر می گذارد ابراز نگرانی کرده اند. پیش از این ، ایالات متحده این موضوع را در آخرین نشست SPS در اواخر ماه ژوئن مطرح کرده بود.

مقامات چینی گفتند که این مراحل موقت و مبتنی بر علم ، مطابق با قوانین سازمان تجارت جهانی و سازمان های بین المللی بوده و هدف آن محافظت از جان مردم است.

گزارش ها از چین شامل شناسایی ویروس کرونا در بسته های میگو از عربستان سعودی ، ماهی از هند ، گوشت گاو از برزیل و آرژانتین ، گوشت خوک از آلمان ، ماهی قزل آلا از نروژ و میگو از اکوادور است. گمرک چین در حال انجام آزمایشات اسید نوکلئیک COVID-19 بر روی غذاهای وارداتی با زنجیره سرد ، بسته بندی های داخلی و خارجی و ظروف است.

موضع اتحادیه اروپا در قبال اقدامات چین
مقامات اتحادیه اروپا ابراز تأسف کردند که این شیوع باعث شده است تا چند کشور محدودیت های تجاری محصولات کشاورزی غذایی را که از نظر علمی توجیه نشده ، هدفمند و متناسب با خطر نیست ، اتخاذ کنند. اتحادیه اروپا “بسیار نگران” در مورد الزامات اضافی “غیرضروری” در قالب آزمایش ، بازرسی یا گواهی برای مواد غذایی وارداتی بود.

“متأسفانه ، جمهوری خلق چین. . . اقدامات مرتبط با COVID-19 را بدون ارائه ارزیابی خطر مبتنی بر علم برای توجیه این اقدامات ، به غذاهای وارداتی با زنجیره سرد تحمیل می کند. اگر تک تک اعضا بر اقدامات تأیید و آزمایش اضافی غیرضروری اصرار داشته باشند ، وضعیت به راحتی می تواند منجر به ایجاد یک مارپیچ جهانی برای اعمال کنترل های ناموجه بر واردات در زنجیره محصولات غذایی شود. “

اتحادیه اروپا از چین خواسته است تا ارزیابی ریسک خود را برای توجیه اقدامات اضطراری به اشتراک بگذارد و دلیل متناسب بودن آنها را توضیح دهد. وی همچنین می خواست از تاریخ پیش بینی شده پایان اقدامات مطلع شود.

دستورالعمل های چینی ایجاب می کند که بسته بندی محصولات زنجیره سرد وارداتی قبل از ذخیره سازی و توزیع ، ضد عفونی شده و تحت آزمایش اسید نوکلئیک قرار گیرد.

برزیل پس از کشف SARS-CoV-2 ، که باعث COVID-19 می شود ، در نمونه سطحی مرغ برزیلی ، ممنوعیت واردات مرغ فیلیپین را لغو کرد. فیلیپین اظهار داشت که اگرچه دستورالعمل های بین المللی نشان می دهد که انتقال COVID-19 از طریق غذا بسیار کم است ، اما این واقعیت که فرد ممکن است با لمس یک سطح یا شی cont آلوده آلوده شود ، منتفی نیست.

سایر موضوعات تجاری و سالگرد SPS
در مجموع 39 نگرانی تجاری در جلسات 2 تا 6 و 13 نوامبر مطرح شد که 19 مورد برای اولین بار توسط کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت.

برزیل بر محدودیت های مکزیک در واردات گوشت خوک تأکید کرد. اتحادیه اروپا و روسیه از جمهوری کره خواسته اند تا هیچ پیشرفتی در زمینه درخواست های معلق برای واردات گوشت گاو نداشته باشد ، در حالی که مکزیک محدودیت های هندوراس را در مورد محصولات لبنی پاستوریزه به چالش کشیده است. پرو اکوادور را به دلیل موانع واردات انگور و پیاز به چالش کشیده است.

کانادا ابراز نگرانی در مورد نیازهای انگیزشی هند کرده است. روسیه نگرانی ها را درباره ادعای تاخیر در روند تأیید مالزی برای واردات گوشت و لبنیات ابراز کرده است ، در حالی که پرو محدودیت های اتحادیه اروپا در صادرات شکلات و محصولات کاکائو را به چالش کشیده است.

معاون مدیر کل آلن ولف با استقبال از رویدادی به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد توافق WTO در مورد اقدامات SPS در اوایل ماه جاری ، گفت که ایمنی مواد غذایی همچنان یک نگرانی اساسی برای همه اعضای WTO است.

“توافق نامه SPS ضمن جلوگیری از موانع غیر ضروری در تجارت ، ضرورت محافظت از سلامت و اطمینان از ایمنی غذا را تشخیص می دهد. کار در توافق نامه SPS تکمیل نشده است. وی گفت: مطالعات اخیر در مورد ایمنی مواد غذایی ، بهداشت حیوانات و گیاهان پیامدهای مربوط به سلامت انسان و اهمیت اقتصادی اقدامات SPS را روشن کرده است.

“خطرات SPS می تواند عواقب ویرانگری داشته باشد. ظرفیت محدود برای تأمین امنیت غذایی ، نیازهای بهداشتی حیوانات و گیاهان اغلب یکی از اصلی ترین موانع تولیدکنندگان در کشورهای در حال توسعه برای تجارت محصولات کشاورزی است. “

جلسه منظم بعدی کمیته PCA در 25 و 26 مارس 2021 برنامه ریزی شده است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir