چشم انداز برای سیستم غذایی برنده جایزه هند


طرح تحول غذایی هند ، که شامل بهبود ایمنی و بهداشت مواد غذایی است ، برای دریافت جایزه بین المللی نامزد شده است.

Eat Right India یکی از 10 برنامه ای بود که بنیاد راکفلر برای برنامه های خود برای رسیدگی به مسائل غذایی تا سال 2050 به رسمیت شناخت. ابتکار عمل در اواسط سال 2018 آغاز شد و شامل غذای سالم ، غذای سالم و پایدار بخورید.

سه ماه در برنامه جایزه چشم انداز بنیاد سپری شد ، جایی که ایده اصلاح شد. این در ماه دسامبر پایان یافت ، زمانی که Visionaries نامگذاری شد و 200000 دلار پیشنهاد دادند تا ایده خود را به واقعیت تبدیل کنند. یک سمینار حضوری اختیاری برای آوریل 2021 برنامه ریزی شده است ، اما ممکن است به دلیل همه گیری ویروس کرونا تغییر کند.

تیم هدایت شده توسط پاوان آگاروال ، مدیر عامل اسبق سازمان ایمنی و استاندارد مواد غذایی هند (FSSAI) است.

ارزیابی و آموزش برای بخش غیررسمی
FSSAI با شروع بهداشت و بهداشت زنجیره تأمین ، 300000 سرپرست ایمنی غذا را برای ارزیابی مراکز خدمات غذایی آموزش داده و به آنها گواهی داده است. سیستم های صدور گواهینامه داوطلبانه برای خرده فروشان غذای خیابانی و بازارهای میوه و تره بار در نیمی از 700 منطقه کشور راه اندازی شده است. چشم انداز این است که حداقل 50 درصد از تأسیسات اصلی مواد غذایی و 25 درصد از محل کار اصلی ، بیمارستان ها و زندان ها را با ارزیابی بهداشتی تأیید کنید.

این طرح برای آموزش و صدور گواهینامه 1 میلیون تولید کننده مواد غذایی برای اقدامات ایمن است. کارکنان بهداشتی در 150،000 مرکز بهداشت و سلامتی آموزش دیده اند تا به افراد سطح بالایی برسند. ون های سیار تست غذا نیز برای بررسی کیفیت غذا در هر منطقه راه اندازی می شوند.

اینوشی شارما ، مدیر تغییرات اجتماعی و رفتار در FSSAI ، گفت که آنها از طریق وب سایت درباره این جایزه چیزی شنیده اند ، اما هرگز انتظار نداشتند که در لیست کوتاه قرار بگیرند.

“در هند ، ما حدود 4.3 میلیون مجری تجارت مواد غذایی در بخش سازمان یافته داریم. ما همچنین یک بخش بزرگ بی نظم و سازمان یافته با تأمین کنندگان مستقلی داریم که هر روز محصولات خود را به مردم می فروشند. ” اخبار ایمنی مواد غذایی.

“در ابتکار عمل Eat Right ، ما برنامه ای تنظیم کرده ایم که فروشندگان خیابانی خود را در شهرداری شناسایی می کنند و اقدامات اساسی بهداشت و ایمنی مواد غذایی را ارائه می دهند تا بتوان آنها را دنبال کرد زیرا بسیاری از مردم غذای تازه می پزند. آنچه آنها می پزند باقی نمانده است ، بنابراین مسئله بیشتر در مورد شستن دستها ، شستن ظرف ها ، آب تمیز و سالم است و پس از پخت و پز بدون غذا باقی نمی ماند. با توجه به وسعت کشور و جمعیت ، این زمان ما را می گیرد. اینها موارد ساده ای هستند ، اما در دراز مدت مفید واقع شده اند. “

ارزیابی بهداشت یک برنامه داوطلبانه است که یک شرکت تجاری می تواند هنگام انجام ارزیابی خود براساس چک لیست انجام دهد و اگر بیش از 3 ستاره داشته باشد ، می تواند آن را نشان دهد.

“اگر آنها دارای درجه 3 ستاره یا بالاتر باشند ، من اطمینان دارم که مواد غذایی از آنجا در یک شرایط سالم و بهداشتی تهیه می شود. این باعث ایجاد اعتماد به نفس زیادی در مصرف کننده می شود. حداقل شما 3 ستاره است ، شما نمی توانید 1 یا 2 بگیرید و 5 بهترین است. “

نقش تجارت الکترونیکی
تخمین زده می شود جمعیت هند تا سال 2050 به حدود 1.64 میلیارد نفر برسد. این کشور سالانه به دلیل بیماری های ناشی از غذا با 15 میلیارد دلار بار اقتصادی روبرو است. تخمین زده می شود که در یک سناریوی طبیعی ، بیماری های ناشی از غذا از 100 میلیون نفر در سال 2011 به 150 نفر به 177 میلیون نفر در سال 2030 افزایش یابد و کودکان زیر 5 سال بیشترین آسیب را داشته باشند.

به گفته مقامات ، آلودگی میکروبی شیر ، گوشت و میوه ها و سبزیجات ، کنترل نامناسب دما و تقلبی از مشکلات اساسی هند است.

شارما گفت تجارت الکترونیکی به ویژه از زمان COVID در کشور توسعه یافته و در حدود 100 شهر به خوبی توسعه یافته است.

“انتظار می رود که آنها در FSSAI ثبت شوند. بعضی از آنها مطابق با استانداردهای FSSAI پروتکل بهداشتی مخصوص رستوران ها یا مواد غذایی را دارند. ما به سیستم عامل های تجارت الکترونیکی گفتیم که هنگام کار با رستوران ها یا افرادی که از خانه غذا تهیه می کنند ، باید اطمینان حاصل کنند که در FSSAI ثبت نام کرده اند و اگر بتوانند بررسی کنند ، کمک می کند. “

“از طریق تعداد مشاغل غذایی در کشور ، همیشه ارتباط با افراد در خانه آنها امکان پذیر نیست ، بنابراین خوب است مطمئن شوید که افرادی که به این سیستم عامل ها می آیند ، اقدامات بهداشتی را دنبال می کنند.”

ترسیم نقشه
شارما گفت این جایزه آنها را مجبور کرده است تا در مورد اهداف 3 ، 10 و 30 سال آینده فکر کنند.

“وقتی 10 و 30 ساله باشید ، می توانید بلند پرواز باشید ، اما وقتی سه ساله هستید ، باید عملی باشید. با COVID ، برنامه های زیادی وجود داشت که به دلیل محاصره مجبور شدیم آنها را به تعویق بیندازیم ، اما ما می توانستیم به برخی دیگر فکر کنیم. “

“با توجه به اهداف سه ساله ، برای موفقیت هر یک از رویکردها ، شما نمی توانید به تنهایی کار کنید زیرا همپوشانی های زیادی با وزارتخانه هایی وجود دارد که با غذا نیز کار می کنند ، مانند کشاورزی ، محیط زیست ، علوم و فناوری و فرآوری. ما با این بخشها ملاقات کردیم و یک نقشه راه برای سال آینده آماده کردیم ، جایی که مفهوم تغذیه مناسب نیز در تمام این ارتباطات شریک گنجانده خواهد شد. “

نکته دوم استفاده از زمان انسداد COVID برای تقویت شبکه ذینفعان است ، زیرا بیشتر تماس ها از طریق وبینارها یا جلسات آنلاین انجام می شود.

شارما گفت: “این زمان آن است كه با افراد همفكر ارتباط برقرار كنیم و درباره” تغذیه مناسب “به آنها بگوییم. وقتی همه چیز به حالت عادی باز شد و باز شد ، شما به راحتی می توانید خبر را گسترش دهید.”

“سوم ، ما به هر یک از برنامه های خود نگاه کردیم و اطمینان حاصل کردیم که هر مرحله واضح است و اطلاعات یک سایت پیاده سازی را برای رسیدگی به این مسائل بررسی کردیم. چهارم ، متوجه شدیم که Eat Right مفهومی است که مصرف کنندگان از آن بی اطلاع بودند. بسیاری از مردم تصور می کنند که اگر هر از گاهی سبزیجات یا میوه ای داشته باشند ، بدون اینکه بدانند شما نیاز به خوردن 3 یا 4 بار در روز دارید ، همین کافی است. چگونه خطاب به مردم؟ چگونه پیوسته پیام را تقویت می کنید؟ چگونه می خواهم اطلاعات داده شود؟ اینها مواردی است که ما روی آنها کار می کنیم.

“آنچه واقعاً مهم است شناسایی مهمترین مشكلی است كه آنها با آن روبرو هستند ، زیرا ممكن است بین سیاستمداران و آنچه مردم می خواهند اختلاف ایجاد شود. شما فقط نمی توانید برادر بزرگ باشید ، باید از پایین به بالا فکر کنید. چگونه اطمینان حاصل کنیم که مردم پس از تغییر دولت به برنامه خود ادامه می دهند؟ ما آموختیم که هر برنامه ای را می توان با حمایت افراد همفکر و چشم انداز روشنی از آنچه می خواهید بدست آورید ، اجرا کنید. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>