پیوندی به نانوایی های شیوع هپاتیت A در آلمان بررسی شده است


بیش از 20 نفر در یک شیوع در شهرداری آلمان به هپاتیت A آلوده شده اند.

23 جامعه در داممرستورف در منطقه روستوك مكلنبورگ-پورپومرن وجود دارد. پیش بینی می شود سه نتیجه دیگر از این تست ها گرفته شود. مقامات معتقدند این ویروس از طریق غذا شیوع پیدا کرده است.

از این افراد آسیب دیده ، 21 نفر در شهرداری و اطراف آن و دو نفر در مناطق همجوار زندگی می کنند. چهار نفر نیاز به درمان در بیمارستان دارند. بیش از 100 تماس بالقوه توسط بخش بهداشت شناسایی و با آنها تماس گرفته شده است.

با کارکنان نانوایی تماس بگیرید
تحقیقات انجام شده توسط اداره بهداشت و مقامات کنترل غذا بر کارکنان نانوایی در منطقه متمرکز شده است ، که کارمندان آنها را شناسایی نکرده اند اما به طور موقت تعطیل شده اند.

نمونه های آب آشامیدنی گرفته شده و به عنوان راه عفونت از مطالعه خارج شدند. واکسن در دسترس است.

دفتر بهداشت منطقه ای روستوک در ابتدا اوایل ماه نوامبر 12 مورد عفونت تایید شده و یک مورد مشکوک را گزارش کرد. در میان بیماران کودکان و بزرگسالان وجود دارد.

هپاتیت A وقتی کسی ویروس را از طریق تماس نزدیک با فرد آلوده یا خوردن غذا یا نوشیدنی آلوده ، بلع می کند ، پخش می شود. دوره کمون معمولاً 14 تا 28 روز است ، اما ممکن است 50 روز طول بکشد تا علائم ایجاد شود. علائم ممکن است تا دو ماه ادامه داشته باشد و شامل خستگی ، حالت تهوع ، درد معده و زردی (زردی پوست یا چشم) باشد. بیشتر افراد بیماری طولانی مدت ندارند.

بهترین روش برای جلوگیری از این موارد واکسیناسیون است ، اما رعایت اصول بهداشتی عمومی مانند شستن دست ها ، به ویژه پس از توالت رفتن و قبل از دست زدن به غذا ، می تواند از انتقال جلوگیری کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>