[ad_1]

ایمنی مواد غذایی در نیوزیلند با یک برنامه اقدام مبتنی بر ریسک برای سال آینده ارائه می شود ، که شامل یک رویکرد جامع زنجیره غذایی برای شناسایی ، انتخاب و اجرای اقدامات کنترل جدید برای کاهش قابل توجه بار سرطان پاپیلوبازیوز است نیوزلند.

برنامه اقدام شامل: اولویت بندی اقدامات منتخب برای ارزیابی / اجرای فوری ؛ شناسایی یک لیست اضافی از اقدامات کنترل بالقوه بر اساس دانش فعلی و ایجاد چارچوبی برای ارزیابی سیستماتیک ، اولویت بندی و اجرای آنها. تعیین هدف برای بهبود سلامت عمومی برای کاهش کمپیلوباکتریوز ناشی از مواد غذایی ؛ و منجر به اقدامات کنترلی میان مدت می شود که احتمالاً در سالهای آینده 2022-2023 اجرا خواهد شد.

بر اساس این طرح ، ایمنی مواد غذایی در نیوزیلند مسئولیت اصلی اقدامات هماهنگ و گزارش برنامه کاری را بر عهده خواهد داشت. صنعت مسئول اجرای اقدامات قانونی و غیرقانونی خواهد بود.

برنامه اقدام شامل موارد زیر است:

    • اولویت بندی اقدامات انتخاب شده برای ارزیابی / اجرای فوری ؛
    • شناسایی یک لیست اضافی از اقدامات کنترل بالقوه بر اساس دانش فعلی و ایجاد چارچوبی برای ارزیابی سیستماتیک ، اولویت بندی و اجرای آنها.
    • تعیین هدف برای بهبود سلامت عمومی برای کاهش کمپیلوباکتریوز ناشی از مواد غذایی ؛ و
    • منجر به اقدامات کنترلی میان مدت می شود که احتمالاً در سالهای آینده 2022-2023 اجرا می شود.

اصول طرح نیوزیلند:

  • برنامه اقدام به طور مشترک با دولت ، صنعت و سایر سهامداران ادامه خواهد یافت.
  • مجموعه اقدامات فوری با مجموعه موازی اقدامات میان مدت تهیه شده توسط سمینارهای مشترک تکمیل خواهد شد.
  • در شناسایی و انتخاب اقدامات کنترل احتمالی ، یک رویکرد کامل زنجیره غذایی اعمال خواهد شد که در ابتدا به شرح زیر دسته بندی می شود:
    • کسانی که مبتنی بر رعایت بهداشت هستند ؛ یا
    • آنهایی که مبتنی بر ریسک هستند ؛ یا
    • کسانی که مبتنی بر ریسک هستند.
  • در صورت امکان و عملی بودن ، اقدامات و اجرای اقدامات كنترل بر اساس ارزیابی ریسك و سطح پیش بینی شده كاهش ریسك (اقدامات مبتنی بر ریسك) انجام می شود. با این حال ، برخی اقدامات به احتمال زیاد بر اساس کاهش سطح آلودگی در مراحل مختلف زنجیره غذایی (اقدامات مبتنی بر خطر) انتخاب می شوند ، و برخی نیز به احتمال زیاد براساس اقدامات بهداشتی مناسب انتخاب می شوند.
  • تصمیمات مدیریت ریسک در مورد اقدامات کنترل شامل داده هایی در مورد سطح توجیه علمی (همانطور که در بالا ذکر شد) ، عملی بودن و هزینه های احتمالی است.
  • پیشرفت منوط به گزارش رسمی خواهد بود ، از جمله پیاده سازی در همه اهداف نظارتی و بهداشت عمومی.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir