پپسیکو اطلاعات مربوط به برنامه خطر شیمیایی را به اشتراک می گذارد


طبق گفته پپسی كو ، در مورد مسئله مدیریت خطر شیمیایی ، هیچ راه حلی برای همه وجود ندارد.

الکس مندز ، معاون ایمنی غذایی و میکروبیولوژی جهانی در پپسی کو ، اخیراً در مورد خطرات شیمیایی مانند فلزات سنگین ، مواد حساسیت زا ، مایکوتوکسین ها و سموم دفع آفات و تأثیر تهدید فوری و مزمن سلامت عمومی صحبت کرده است.

“شما باید به دنبال مقدار ، شدت ایجاد خطر ، نوع تماس با فرد و کنترل در سراسر زنجیره تأمین خود باشید. اگر خطرات خود را نادرست کنترل کنید چه اتفاقی می افتد؟ من تمایل دارم باور کنم که شما فرصت دوم ندارید ، بنابراین بهتر است اولین بار این کار را انجام دهید “، او در کنفرانس مجازی GFSI در سال 2021 گفت.

“خطر مربوط به احتمال ایجاد آسیب است. ریسک عناصر دیگری نیز دارد ، شما با خطر شروع می کنید ، اما همچنین قرار گرفتن در معرض و آسیب پذیری را نیز در نظر می گیرید و این احتمال وجود دارد که چیزی آسیب برساند. در PepsiCo ، ما از مدیریت خطر به مدیریت ریسک رسیده ایم. وقتی به مدیریت ریسک فکر می کنید ، این کار خارج از شرکت شما است ، شامل مشارکت با تولیدکنندگان و تأمین کنندگان است. “

به ارائه دهندگان و برنامه های آنها نگاه کنید
خطرات شیمیایی دارای سطوح مختلفی از خطر هستند ، می توانند محلی یا گسترده در زنجیره تأمین باشند و به برنامه های تخفیف متفاوتی نیاز دارند. عواملی که هنگام اولویت بندی کارهای خطرناک باید مورد توجه قرار گیرند ، الزامات نظارتی ، علاقه مشتری ، شبکه های اجتماعی ، درک عمومی و شرایط منطقه ای هستند.

مندس گفت ، مدیریت ریسک باید به نتایج تجارت مرتبط باشد.

“نتایج ممکن است شامل عدم انطباق ، افزایش هزینه های محصول ، بی اعتمادی مصرف کننده و فرسایش برند باشد. برای آلرژن ها از نظر فرمولاسیون عوارض زیادی داریم ، خطاها و اشتباهات مشترکی وجود خواهد داشت. تعداد بیشتری مواد مختلف ورودی و برچسب های بیشتری وجود دارد که باید تغییر کنند. کنترل باید از تأمین کننده شروع شود و در تولید خود ما نیز همین است. اگر از دست رفته باشید ، بلافاصله با مشکل سلامتی روبرو هستید “.

“هیچ برنامه واحدی وجود ندارد که همه مشکلات شما را برطرف کند ، شما باید برنامه های تخفیف خود را داشته باشید. شما باید خطری را که می خواهید کنترل کنید و فعالیتهای مدیریت ریسک را درک کنید. در PepsiCo ، ما با آنچه شما می خواهید بدانید و چرا می خواهید آن را بدانید شروع می کنیم و طی سالها یاد گرفته ایم که انتظار داشته باشیم همه چیز تغییر کند. در مورد ما ، ما باید بسیاری از مقررات را بدانیم ، اینکه در کجا ساخته می شود و در کجا مصرف می شود. با جزئیات بیشتری با ارائه دهندگان و برنامه های آنها آشنا شوید. “

از طریق زنجیره تأمین مشکلی نداشته باشید
مندس همچنین در مورد خطرات شیمیایی دنیای دیجیتال صحبت می کند.

“ما در میانه راه هستیم و اکتشافات زیادی وجود دارد. برای سازماندهی کلیه داده ها ، تعریف معیارهای خود و سپس توسعه رابط کاربری و گزارش گیری ، زمان لازم است. شما باید بیش از داده های خود بدانید ، که اکنون دشوار است “.

“شما باید بفهمید که تولید کنندگان و تامین کنندگان شما چگونه برنامه های خود را مدیریت می کنند. در بعضی موارد ، این تأمین کنندگان تأمین کنندگان هستند و شما می خواهید از کجا خطرات را دنبال کنید. در دنیای مخاطرات شیمیایی ، تمرکز بیشتری بر پیشگیری می بینید ، زیرا اگر قبلاً آلوده شده اید ، تمیز کردن بستر بسیار دشوارتر است یا احتمالاً بسیار گران است.

“آنچه ما انجام می دهیم این است (بررسی) چگونگی ترکیب این داده ها و تلاش برای پیش بینی خطرات. ایده در اینجا این نیست که در سراسر زنجیره تامین خود مشکلی داشته باشید و در وهله اول از آن اجتناب کنید. همچنین باید به تهیه کنندگان کمک کنید تا از بار شیمیایی در هر منبع جلوگیری کنند.

“وقتی به داده ها نگاه می کنید ، شکاف ها و مناطقی را می یابید که نیاز به توجه دارند. به عنوان مثال ، مدل های هواشناسی ، آیا می توانید مایکوتوکسین ها را با مدل های هواشناسی که محصولات خود را برداشت می کنید مقایسه کنید؟ ما یک تیم اختصاصی مدل سازی داده داریم و آنها بیش از هر زمان دیگری شلوغ هستند. شما برای مدل سازی داده ها برای برنامه مدیریت ریسک شیمیایی خود باید یک مثال جدی تجاری ارائه دهید. “

مندس گفت ، افزایش خطر خطرات شیمیایی به این معنی است که شرکت ها باید زنجیره تأمین خود را بشناسند.

“نقشه برداری از خطرات خود و انجام ارزیابی رسمی ایمنی مواد غذایی برای هر برنامه ای ضروری است ، و سپس اقدامات داخلی و خارجی را به دست می آورید و سپس از اثربخشی جلوگیری و آزمایش می کنید. اگر اندازه گیری نکنیم ، پیشرفت نمی کنیم ، بنابراین مهم است که معیارهای خود را مشخص کنید و آنها را در بالای شرکت خود برجسته کنید. حوزه آلودگی شیمیایی جایی است که شرکتها باید در این زمینه گام بردارند ، برخی در آن حضور دارند و برخی دیگر در حال یادگیری هستند. وی گفت: “هرکسی که در صنعت با آن صحبت می کنم آلودگی شیمیایی را در همان سطح یا بیشتر از آنچه برای میکروب شناسی انجام می شود ، اضافه کرده است.”

WHO: غذای سالم لوکس نیست
در یک سخنرانی دیگر ، نائوکو یاماموتو ، دستیار مدیر کل سازمان بهداشت جهانی ، گفت که غذا نباید دلیل بیماری باشد.

دکتر نائوکو یاماموتو از WHO

یاماموتو گفت: داده های منتشر شده در سال 2015 در مورد 600 میلیون بیمار هر ساله پس از مصرف غذای آلوده می تواند به دلیل دقت داده ها ، سیستم های ضعیف نظارت و گزارش ، بیشتر باشد. این پیش بینی ها تا سال 2025 به روز خواهد شد و WHO نیز در حال کار بر روی استراتژی ایمنی مواد غذایی است.

“چیزی به نام ایمنی غذا برای ثروتمندان و ایمنی غذا برای فقرا وجود ندارد. افرادی که از سو mal تغذیه رنج می برند بیشتر در معرض بیماری های ناشی از غذا و سایر خطرات بهداشتی قرار دارند. برای پرداختن به ایمنی غذا ، ما به داده ها برای توسعه سیاست ها و استراتژی ها ، اندازه گیری پیشرفت و تقویت مشارکت ها نیاز داریم. ایمنی مواد غذایی در اولویت بهداشت عمومی و از حقوق اساسی بشر است. غذای بی خطر لوکس نیست. وی گفت: “بخشهای دولتی و خصوصی نقشها و مسئولیتهای مختلفی دارند ، اما هدف مشترک آنها ایمنی مواد غذایی است.”

“بحران COVID-19 نابرابری بین و درون کشورها را برجسته و آشکار کرده است. میلیون ها نفر در معرض گرسنگی ، غذای خطرناک ، بیماری یا فقر قرار دارند. متأسفانه ، سیستم غذایی ما باعث می شود غذای بی خطر و رژیم های غذایی سالم برای میلیون ها نفر قابل دسترسی نباشد. بیماری همه گیر COVID-19 یک چالش اساسی برای سلامت عمومی و سیستم های غذایی است ، اما همچنین فرصتی را برای تجدیدنظر در سیستم های غذایی ایمن تر ، مقاوم تر و پایدار فراهم کرده است. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>