[ad_1]

Kareem Mart of Garden City، MI در آخر هفته رفتارهای 1 پوندی و 2 پوندی غذای آشپز کریم “حلوا” ، “حلوا با پسته” و “حلوا با شکلات” را به خاطر آورد ، زیرا احتمال آلودگی به سالمونلا را دارند.

درباره عفونت های سالمونلا

غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که غذاهای خارج شده خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا را پیدا کند باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، به احتمال زیاد به بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی مبتلا می شوند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

درباره بارگیری

حلوای برداشت شده از طریق فروشگاه های مواد غذایی و عمده فروشی های مدیترانه ای در میشیگان ، ایلینوی ، میسوری ، نیویورک ، اوهایو ، کارولینای شمالی و پنسیلوانیا توزیع شد. بین مارس 2020 و فوریه 2021

لطفاً محصول را مصرف نکنید و فوراً آن را دور بریزید و یا آن را به 32816 Manor Park Garden City MI 48135 برگردانید. یا در محل خرید. و برای ما یادداشتی از طریق ایمیل ارسال کنید: recls@kareemmart.com همراه با رسید برگشت و تاریخ خرید محصول برای بازپرداخت کامل.

این محصولات در وان های پلاستیکی 1 پوند و 2 پوند موجود است. فقط یک دسته توزیع شده وجود دارد.

با بهترین ها قبل از 07-01-2022.

تاکنون گزارشی از بیماری مرتبط با این مشکل گزارش نشده است.

پتانسیل آلودگی پس از آزمایش های معمول نمونه ها در فروشگاه های وزارت کشاورزی و توسعه روستایی در میشیگان (MDARD) مشاهده شد.

تولید این محصول در حالی متوقف شده است که FDA و این شرکت به تحقیقات خود در مورد منبع مشکل ادامه می دهند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir