پنیرهای نرم بیشتر به نگرانی های شیوع لیستریا اضافه می شوند


مقامات فدرال هشدار پنیر نرم را که با شیوع لیستریا مونوسیتوژنز همراه است ، تمدید کردند. این اخطار اکنون کلیه پنیرهای فروخته شده با مارک El Abuelito را شامل می شود.

“از طریق احتیاط و شدت عفونت لیستریا ، FDA هشدار خود را در مورد همه پنیرهای El Abuelito تا اطلاعات بیشتر ارائه می دهد. طبق وب سایت شرکت ، این شامل نقاشی دیواری ، پنیر اواکساکا ، پنیر کوکتی و خامه است. FDA در حال کار با این شرکت برای توقیف هرگونه محصول اضافی که می تواند آلوده باشد ، می باشد.

“مصرف کنندگان ، رستوران ها و خرده فروشان نباید پنیرهای ال ابوئیلیتو را بخورند ، بفروشند و یا از آنها استفاده کنند ، از جمله پنیرهای توقیفی ال ابوئیلیتو که در زیر ذکر شده است ، اما نه محدود به آنها. علاوه بر این ، آنها نباید پنیرهای برداشت شده از ریو گراند و ریو لیندو را بخورند ، بفروشند یا از آنها پذیرایی کنند.

FDA توصیه می کند هر کسی که پنیر El Abuelito را خریداری یا دریافت کرده یا محصولات پس گرفته شده را در هنگام تمیز کردن و ضد عفونی کردن هر سطح و ظرفی که ممکن است با این محصولات تماس داشته باشد ، مراقب باشد تا خطر آلودگی متقابل را کاهش دهد. لیستریا می تواند در دمای سرد زنده بماند و به راحتی به سایر مواد غذایی و سطوح سرایت کند.

این شرکت اعلام کرد که تولید خود را متوقف کرده است. یادآوری می شود که محصولات درگیر شامل ال ابوئیلیتو ، ریو گراند و ریو لیندو با نام تجاری fresco fresco ، در کانکتیکت ، مریلند ، کارولینای شمالی ، نیوجرسی ، نیویورک ، پنسیلوانیا و ویرجینیا توزیع شده است. برای دیدن عکس های پنیر بارگیری شده ، لطفا اینجا کلیک کنید.

از آخرین بروزرسانی مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها ، 10 نفر آلوده به سویه شیوع شده اند. نه نفر از آنها چنان بیمار بودند که مجبور به بستری شدن در بیمارستان شدند. بیماران به پنج کشور تقسیم می شوند. تازه ترین فردی که تایید شده بود آلوده است ، در 9 فوریه بیمار شد. قبل از افزودن بیماران به اپیدمی های عمومی ، ممکن است یک ماه یا بیشتر در روند آزمایش و گزارش عفونت تاخیر داشته باشد.

درباره عفونت های لیستریا
غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است ظاهر یا بوی خراب نداشته باشد ، اما هنوز هم می تواند عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی ایجاد کند. هر کسی که هر نوع پنیر فراخوانده ای خورده باشد و علائم عفونت لیستریا در او ایجاد شده باشد ، باید به دنبال درمان پزشکی باشد و در مورد احتمال قرار گرفتن در معرض لیستریا به پزشکان خود بگوید.

همچنین ، هرکسی که هر یک از فرآورده های خارج شده را خورده باشد ، باید از نظر علائم در هفته های آینده تحت نظر باشد ، زیرا ممکن است تا 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض لیستریا برای ایجاد علائم لیستریوز طول بکشد.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افراد مبتلا به سرطان که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>