پس از توقیف تراشه های سیب زمینی با برچسب نامناسب ، Frito-Lay اخطاری از FDA دریافت می کند


سازمان غذا و دارو به عنوان بخشی از فعالیت های اجرایی خود ، نامه های هشدار دهنده ای را به نهادهای تحت صلاحیت خود ارسال می کند. برخی از نامه ها فقط چند هفته یا چند ماه پس از ارسال برای مشاهده عمومی منتشر می شوند. صاحبان مشاغل 15 روز فرصت دارند تا به نامه های هشدار دهنده FDA پاسخ دهند. نامه های هشدار دهنده اغلب تا زمانی که ماه ها تا سال ها به شرکت فرصت داده نشود تا مشکلات را اصلاح کند ، صادر نمی شود. FDA مرتباً بخشهایی از نامه های هشدار دهنده را که برای بازدید عموم منتشر می شود ویرایش می کند.


شرکت فریتو-لای
پلانو ، تگزاس
Frito-Lay ، یک شرکت غذایی مستقر در تگزاس ، پس از بازرسی از مرکز تولید خود ، توسط FDA مطلع شده است. تأیید FDA فعال می شود پس از شکایت یک مصرف کننده از یک کیسه “چیپس چیپس اصلی” حاوی “چیپس سیب زمینی و خامه ترش” شکایت کرد. بر اساس مقررات ایالات متحده ، برچسب گذاری اشتباه و مواد حساسیت زا اعلام نشده می تواند سلامت عمومی را تهدید کند.

در پنج سال گذشته ، شرکت آنها در مجموع پنج برداشت کلاس اول شامل مواد حساسیت زای اعلام نشده داشته است.

در نامه هشداردهنده مورخ 24 نوامبر ، FDA بازرسی از 21 سپتامبر تا 25 سپتامبر 2020 را در تاسیسات تولیدی Frito-Lay Inc در بیکرزفیلد ، کالیفرنیا و از 16 سپتامبر تا 29 سپتامبر 2020 بازرسی در تأسیسات تولیدی ونکوور ، واشنگتن را توصیف کرد. بازرسی های سازمان غذا و داروی آمریکا نشان داد که این شرکت با روش های فعلی تولید خوب ، تجزیه و تحلیل خطر و کنترل پیشگیرانه بر اساس ریسک برای تنظیم مواد غذایی برای انسان ها مطابقت ندارد. در نتیجه ، FDA فرم 483 FDA را صادر کرد.

تخلفات:

تجزیه و تحلیل خطر و کنترل پیشگیرانه مبتنی بر ریسک:

  1. این شرکت برای اطمینان از اینکه خطرات نیاز به کنترل پیشگیرانه به طور قابل توجهی به حداقل می رسد یا جلوگیری می شود و غذای تولیدی ، فرآوری شده ، بسته بندی شده یا نگهداری شده توسط تاسیسات آنها جعل نمی شود ، کنترل های پیشگیرانه را شناسایی یا انجام نداده است. همانطور که در زیر نشان داده شده است:
  2. این شرکت در مرحله بسته بندی در تاسیسات ونکوور ، واشنگتن ، مواد حساسیت زای مواد غذایی را به اندازه کافی کنترل نکرد تا هنگام بروز بسته بندی چیپس سیب زمینی چدار و خامه ترش در کیسه های اصلی در 24 ژوئن ، به طور قابل توجهی خطر آلرژن های اعلام نشده را به حداقل برساند یا از آن جلوگیری کند. در سال 2020 ، برچسب زدن نامناسب باعث شد که محصول آنها حاوی ماده حساسیت زای اصلی غذایی ، شیر باشد. به خصوص:
  • آنها هنگام تولید کیسه های برداشت شده با عنوان “چیپس چیپس اصلی” اما حاوی چیپس سیب زمینی چدار و خامه ترش از روش تغییر رول خود استفاده نکردند. در آن زمان ، آنها در حال ساخت Ruffles Cheddar & Chour Cream Chips Chips بودند و قصد داشتند سازنده را به 1.5oz Ruffles Cheddar & Sour Cream Bags تغییر دهند. با این حال ، اپراتور کیف آنها از فیلم Ruffles Original سو استفاده کرد. روش کنترل آلرژن ، “ردیابی اتصالات فیلم” ، نشان می دهد که هنگام تغییر رول ، آنها زمان ، کد شناسایی برچسب را ثبت می کنند و اتصال فیلم برچسب را به فرم “بررسی فیلم اتصال فیلم” و شخص دوم ضمیمه می کنند. برچسب گذاری کد فیلم را بررسی می کند. این عملیات اتصال به صورت مستند نیست. در فرم همچنین آمده است که محصول باید شناسایی شود ، اما در 24 ژوئن 2020 محصول به این فرم شناسایی نشد. علاوه بر این ، آنها پیوست برچسب به قالب را در ژوئن 2020 به حالت تعلیق درآوردند.
  • این شرکت رویه “صدور گواهینامه تضمین کیفیت Weaklink و کمک تنظیم مقررات” خود را اعمال نکرده است. هدف از این روش “بررسی صحیح بودن محصول صحیح در بسته بندی صحیح و صحیح بودن اطلاعات کدگذاری کیف / کیف” است. همچنین این روش مستلزم مستند سازی “محصول” و “عطر” و “خوشمزه بودن / صحیح بودن محصول” است. محصول در یک کیسه؟ “ارزیابی و” GO یا NO-GO “دریافت می شود. در 24 ژوئن 2020 ، هنگام تولید کیسه های برداشت شده با عنوان” چیپس سیب زمینی اصلی “اما حاوی چیپس سیب زمینی چدار و خامه ترش ،” Product با طعم و مزه / محصول مناسب در یک کیسه؟ “GO” دریافت کرد ، اگرچه محصول مستند در فرم Ruffles Cheddar & خامه ترش و برچسب “Ruffles Original” بود. علاوه بر این ، دو مقام فرم را امضا كردند كه اظهار داشت فعالیت های انجام شده را بررسی كرده اند و هیچ گونه مغایرتی مشاهده نشده است.
  1. آنها به اندازه کافی بیکرفیلد خود ، کالیفرنیا را انجام ندادند. “(ویرایش شده) Allergy Spice SSOP ”و روش مدیریت ایمنی محصول (PSM) که روشهای پیشگیری از آلرژن هستند که تماس متقابل با مواد حساسیت زا را به میزان قابل توجهی به حداقل می رسانند یا از آن جلوگیری می کنند. این روش ها نشان می دهد که آنها بررسی خواهند کرد که تمام شواهد قابل مشاهده ادویه قبلی برداشته شده است (ویرایش شده) تمیز کردن. در 23 سپتامبر سال 2020 (ویرایش شده) تمیز کردن خط بسته بندی (ویرایش شده) در آماده سازی برای تولید تراشه های سیب زمینی با طعم لیمون Lim ، یک باقیمانده نارنجی که همان رنگ ادویه استفاده شده در Ruffles Queso حاوی شیر بود ، بلافاصله ساخته شد (ویرایش شده) تمیز کردن توسط یک محقق FDA مشاهده شده است. به طور خاص ، سه بقایای نارنجی به اندازه تقریبی یک میلی متر بر روی آینه مشاهده شد (ویرایش شده) فیدر (سطح تماس با غذا) و دو باقیمانده نارنجی به اندازه تقریبی یک میلی متر در سطح داخلی برچسب مهر و موم نشده یک محصول نهایی برای چیپس سیب زمینی طعم دار از Lay’s Limón در تولید کننده بسته بندی Line مشاهده شد. (ویرایش شده). این پس مانده ها پس از انجام a مشاهده شد (ویرایش شده) تمیز کردن و مستند کردن “(ویرایش شده)خط “هیچ شكلی” در مورد محصولات / ادویه جات قبلی نشان نمی دهد. علاوه بر این ، حسابرسی پس از اصلاح توسط حسابرس PSM آنها انجام شد و این منطقه به عنوان آماده تولید و بسته بندی چیپس سیب زمینی با طعم Limón شناخته شد. چیپس سیب زمینی با طعم لیمون حاوی شیر نیست.

کارمندان Frito-Lay در پاسخ خود به بازرسی بیکرزفیلد ، کالیفرنیا در 16 نوامبر و پاسخ آنها به بازرسی در ونکوور ، واشنگتن ، اظهار داشتند که کنترل پیشگیرانه برنامه ادویه جدید و کنترل پیشگیرانه برای تأیید اتصال فیلم باید در 31 دسامبر سال 2020 باشد در این امکانات پاسخ ها شامل تجزیه و تحلیل خطر بروزرسانی شده ، “آلرژن ادویه” و “آنها”(ویرایش شده) روش های کنترل پیشگیرانه برای بسته بندی اتصال فیلم ، نمونه هایی از سوابق نظارت مربوط ، طرح های اصلی برای کنترل پیشگیری و مواد آموزشی.

پاسخ های آنها در 16 اکتبر و 16 نوامبر در بیکرزفیلد ، کالیفرنیا ، شامل مطالبی در مورد روش صحیح بازرسی تجهیزات تحت برنامه بازرسی ، لیست های بازرسی به روز شده و سوابق آموزش بود. آنها همچنین اظهار داشتند که تا 31 ژانویه 2021 ، آنها کنترل پیشگیرانه ای راجع به استفاده از ادویه ها در سراسر شرکت خود و (ویرایش شده) کنترل پیشگیرانه برای بررسی انطباق فیلم ها در سراسر شرکت آنها ، به استثنای امکاناتی که “(ویرایش شده). “آنها (ویرایش شده). “پاسخ آنها همچنین نشان می دهد که تا اواسط سال 2021 ، آنها قصد دارند استقرار نیروهای خود را به پایان برسانند”(ویرایش شده)“در کل شرکت آنها.

کلاس I به یاد می آورد
این شرکت در تاریخ 24 آگوست سال 2020 ، پس از دریافت شکایتی از طرف مصرف کنندگان مبنی بر تند بودن این چیپس ، از چیپس سیب زمینی با طعم کباب به خاطر آورد و کیسه های چیپس با عنوان “چیپس سیب زمینی اصلی Ruffles” اما حاوی Ruffles Cheddar و سیب زمینی خامه ترش را پس گرفت. تراشه در ماه اوت. 21 ، 2020 ، پس از دریافت شکایت از یک مصرف کننده.

در پنج سال گذشته ، شرکت آنها در مجموع پنج برداشت کلاس اول شامل مواد حساسیت زای اعلام نشده داشته است. در تاریخ 2 اکتبر 2019 ، فریتو-لای با FDA ملاقات کرد تا در مورد بازرسی های اخیر انجام شده در تاسیسات Frito-Lay’s Irving، TX و Lynchburg، VA. این تاسیسات در پاسخ به تشنج تراشه های سیب زمینی کباب پز با نمک سبک I ، در ایروینگ بازرسی شد. در طول جلسه ، کارکنان شرکت به عنوان بخش عمده ای از اقدامات اصلاحی خود برای جلوگیری از مشکلات آلرژی زا در آینده ، برنامه هایی را برای ترکیب پیشرفت های فن آوری در مراحل چاشنی و بسته بندی خود برای اطمینان از افزودن ادویه مناسب به فرمول و که محصولات آنها به درستی برچسب خورده است ، از بروز مشکلات آلرژی زا در آینده مانند موارد توصیف شده جلوگیری می کند.

علامت گذاری اشتباه

  1. کیسه های آنها با عنوان “Ruffles تراشه های اصلی سیب زمینی” اما حاوی Ruffles Cheddar و چیپس سیب زمینی خامه ترش ، دسته 34631762 ، به اشتباه علامت گذاری شده بود زیرا برچسب محصول نهایی آلرژن غذایی (شیر) را اعلام نکرده است.

شیر به عنوان “ماده اصلی حساسیت زا” شناخته می شود. غذا اگر کالای خام کشاورزی نباشد و یا حاوی یا حاوی ماده ای باشد که ماده حساسیت زای اصلی را حمل می کند یا حاوی آن است ، به طور غلط برچسب گذاری می شود ، مگر اینکه:

  • کلمه “حاوی” و به دنبال آن نام منبع غذایی که ماده اصلی آلرژن غذایی از آن گرفته شده است ، باید بلافاصله بعد یا در مجاورت لیست مواد تشکیل دهنده چاپ شود. یا
  • نام متداول یا مشترک ماده حساسیت زای اصلی غذایی در لیست مواد تشکیل دهنده در پرانتز از طرف منبع غذایی که ماده اصلی آلرژی زا از آن گرفته شده دنبال می شود (به عنوان مثال “آب پنیر (شیر)” ، به استثنای نام منبع غذایی). زمانی لازم است که یا در نام عمومی یا عمومی ماده مورد استفاده از نام منبع غذایی استفاده شود یا نام منبع غذایی در جای دیگری در لیست مواد تشکیل دهنده وجود داشته باشد (مگر اینکه نام منبع غذایی که در جای دیگری از لیست مواد تشکیل دهنده وجود دارد به صورت زیر باشد) بخشی از نام ماده ای است که ماده حساسیت زای اصلی غذایی نیست).

نامه هشدار دهنده كامل قابل مشاهده است اینجا.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>