[ad_1]

بنیاد Lloyds Register به پروژه ای برای آموزش نسل جدیدی از متخصصان ایمنی مواد غذایی در کشورهای در حال توسعه کمک مالی می کند.

پروژه سازمان غذا و کشاورزی (FAO) از سال 2019 آغاز شد و در آفریقای شرقی و کارائیب واقع شده است. کارها تا پایان سال 2021 تمدید شده است. همچنین برنامه هایی برای استفاده از این پروژه به عنوان یک طرح آزمایشی و استقرار بالقوه ابتکار عمل در سراسر آفریقا وجود دارد.

تلاش ها برای حمایت از بیماری های منتقله از طریق غذا در کشورهای در حال توسعه هنوز بودجه کافی ندارند. بر اساس بنیاد ، در طول هفت سال گذشته ، به طور متوسط ​​سالانه فقط 55 میلیون دلار در ایمنی مواد غذایی سرمایه گذاری شده است ، در حالی که هر سال 1 میلیارد دلار برای توسعه پیشگیری از مالاریا ، یک میلیارد دلار کمک توسعه است.

فقدان تخصص
در کشورهای فقیرتر ، کمبود متخصصین آموزش دیده ایمنی غذا مانع تلاش برای بهبود اوضاع می شود. غذای ناامن به دلیل از دست دادن فرصت های تجارت کشاورزی ، به زندگی مردم می انجامد و به اقتصاد آسیب می رساند.

وینسنت دومیزل ، مدیر بنیاد چالش های غذایی گفت: “نهادهای صدور گواهینامه مانند لوید رجیستر به دلیل کمبود متخصصان ایمنی مواد غذایی در محل قادر به انجام حسابرسی در این مناطق نیستند.”

“کشورها قادر نخواهند بود که تقاضای روزافزون مصرف کنندگان در مورد اطلاعات ایمنی غذا را برآورده کنند و تجارت حیاتی و گردشگری را از دست بدهند. بار غالب جسمی و مالی بیماری های ناشی از غذا بر دوش شهروندان و دولت های کشورهای در حال توسعه است.

بیماریهای منتقله از طریق غذا در دریای کارائیب چهار برابر بیشتر از اروپا است ، و بار سلامت عمومی مردم سالانه 21 میلیون دلار تخمین زده می شود که بیشتر از کل بودجه برخی از کشورهای جزیره است. بنیاد گفت که بخشی از این بار به دلیل کمبود افراد آموزش دیده است.

در کشورهای با درآمد کم و متوسط ​​، ظرفیت ارزیابی ریسک ایمنی مواد غذایی و مدیریت ریسک ، نظارت بر خطرات ، جلوگیری از حوادث و کاهش پیامدهای آنها محدود است. کمبود متخصص ایمنی غذا برای اجرای و کنترل اقدامات لازم برای جلوگیری از خطرات غذایی وجود دارد.

چگونه پروژه کمک خواهد کرد
این پروژه در مورد آموزش ایمنی مواد غذایی در آفریقای شرقی و کارائیب گزارش خواهد کرد و مواد لیسانس را برای هر منطقه تهیه می کند. این یک برنامه درسی برای دانشگاه ها ایجاد می کند تا به شما کمک کند شکاف دانش بین کشورهای نوظهور و کشورهای پیشرفته را برطرف کند.

شرکای دانشگاهی در دانشگاه های آفریقا و کارائیب که قبلاً برنامه های ایمنی غذایی دارند ، و همچنین از دو دانشگاه کانادایی ، Guelph و Laval ، با تجربه در این زمینه شناسایی شده اند.

این شامل مشارکت با دانشگاههای تانزانیا ، اوگاندا ، سودان جنوبی ، بوروندی و رواندا در آفریقای شرقی و همچنین دانشگاه گویان و دانشگاه غرب هند در 17 کشور انگلیسی زبان کارائیب است.

جفری LeJeune ، مدیر پروژه در FAO ، گفت: “کمک هزینه ثبت نام لویدز به ما کمک می کند مهارت هایی ایجاد کنیم و مشاغل ایمنی غذایی ایجاد کنیم که منجر به ایجاد امنیت غذایی و شغل پایدار و معیشت می شود.

“کل پیش فرض این پروژه افزایش ایمنی مواد غذایی در سراسر جهان است و رویکرد ما ایجاد ظرفیت نیروی کار در کشورهای در حال توسعه است تا آنها بتوانند از ایمن بودن غذا در کشورهای خود اطمینان حاصل کنند.”

شرکای دیگر اتحادیه بین المللی علوم و صنایع غذایی (IUFoST) و موسسه بین المللی دامپروری و تحقیقات (ILRI) هستند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir