[ad_1]

پروژه ای با حمایت مالی اتحادیه اروپا برای افزایش ایمنی غذای کودک در اتحادیه اروپا و چین آغاز شده است.

پروژه غذای ایمن نوزادان و اتحادیه اروپا-چین (SAFFI) قرار است تا پایان آگوست 2024 اجرا شود و شامل دانشگاهی ، مقامات ایمنی غذا ، شرکت های غذای کودک و SME در فناوری و علوم است. برای داده ها بودجه اتحادیه اروپا برای Horizon 2020 تقریبا 4 میلیون یورو (4.9 میلیون دلار) با بودجه كلی 6.75 میلیون یورو (8.2 میلیون دلار) است.

کار 20 شریک به رهبری موسسه ملی کشاورزی ، غذا و محیط زیست فرانسه (INRAE) بر مواد غذایی 15 میلیون در اتحادیه اروپا و 45 میلیون کودک در چین زیر سه سال متمرکز است.

برنامه پروژه
هدف این است که توسعه یک رویکرد برای تقویت شناسایی ، ارزیابی ، تشخیص و کاهش خطرات ایمنی ناشی از خطرات میکروبی و شیمیایی در زنجیره های غذایی اتحادیه اروپا و چین باشد.

شرکا از طریق یک سیستم شناسایی خطر مبتنی بر چندین منبع داده و یک روش طبقه بندی ریسک ، خطرات اصلی را مقایسه می کنند. چهار مورد برای پوشش خطرات اولویت دار ، مواد اصلی ، فرایندها و مراحل کنترل زنجیره غذایی نوزادان انتخاب خواهد شد.

امید است از طریق سم شناسی پیش آگهی ، آلودگی های غیر منتظره را شناسایی کرده و مدیریت ایمنی غذایی مبتنی بر ریسک را در مورد خطرات بیولوژیکی از طریق اغراض و میکروب شناسی پیش بینی بهبود بخشد. نتیجه نهایی باید یک سیستم پشتیبانی تصمیم باشد که برای بهبود کنترل های ایمنی زنجیره غذایی طراحی شده است.

پایگاه داده ها ، ابزارها و رویه های به اشتراک گذاشته شده ، اعتبارسنجی متقابل ، پیوند ، مقایسه و هماهنگ سازی شده برای استفاده بیشتر در اتحادیه اروپا و چین.

SAFFI همچنین فعالیت های آموزش و انتقال دانش را برای کمک به هماهنگی شیوه ها ، مقررات ، استانداردها و فن آوری های خوب بین اتحادیه اروپا و چین و همکاری با سایر پروژه ها تحت ابتکار برجسته اتحادیه اروپا در زمینه کنترل ایمنی مواد غذایی ایجاد می کند.

همکاران آژانس غذا ، محیط زیست و بهداشت و ایمنی کار در فرانسه (ANSES) ، دانشگاه واگنینگن در هلند ، انستیتوی تحقیقات و فناوری غذا و کشاورزی (IRTA) در اسپانیا ، فراونهافر در آلمان ، تولید کنندگان HiPP International و FrieslandCampina و همچنین دانشگاه ژجیانگ ، یانگژو Fangguang شرکت مواد غذایی و آکادمی علوم کشاورزی جیانگ سو در چین.

پروژه مشابهی ادامه دارد
پروژه دیگری با هدف ایمنی و اصالت غذا در اروپا و چین ادامه دارد. تلاش هایی تحت عنوان EU-China-Safe و با هماهنگی دانشگاه کوئینز بلفاست از سال 2017 آغاز شده و قرار است در آگوست 2021 پایان یابد.

این شامل 15 شرکت کننده از اتحادیه اروپا و 18 نفر از چین ، از جمله موسسه ارزیابی فدرال آلمان (BfR) ، Nestlé ، Fera Science ، Danone ، Nofima در نروژ ، دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ و مرکز ملی ارزیابی خطر ایمنی چین است. غذا (CFSA)).

هدف ساخت قطعات اصلی مورد نیاز برای یک سیستم ایمنی غذایی مشترک اتحادیه اروپا و چین است ، از جمله مدیریت کنترل ، قانون مواد غذایی ، بازرسی ها ، آزمایشگاه های کنترل مواد غذایی و اطلاعات ایمنی و کیفیت مواد غذایی ، آموزش و ارتباطات.

این یک شبکه از آزمایشگاه های مشترک بین اتحادیه اروپا و چین برای نشان دادن برابری نتایج ، و یک آزمایشگاه مجازی با کارکنان قابل تعویض از دو قاره ، به عنوان ویترین برای برقراری ارتباط و نمایش بهترین روش ها ، ایجاد خواهد کرد.

موانع تجاری ناشی از موارد ایمنی غذایی و تقلب با توصیه هایی در مورد چگونگی پیش بینی و پیشگیری از مشکلات آینده تجزیه و تحلیل می شود. این پروژه به بیشتر غذاهای گزارش شده مربوط به آلودگی و تقلب شیمیایی و میکروبیولوژیکی ، مانند فرمول ، گوشت فرآوری شده ، میوه ها ، سبزیجات ، شراب ، عسل و ادویه جات اشاره می کند.

پروژه فناوری دیجیتال
سرانجام ، پروژه DiTECT با بودجه اتحادیه اروپا نیز اخیراً با 33 شرکت کننده و بودجه 4 میلیون یورو (4.9 میلیون دلار) راه اندازی شد.

دانشگاه کشاورزی آتن با 20 شریک دیگر از اتحادیه اروپا و 12 شریک از چین این پروژه را رهبری می کند.

این کار یک پلت فرم داده بزرگ ایجاد می کند که قادر به پیش بینی پارامترهای ایمنی مواد غذایی یک محصول بر اساس داده های زمان واقعی جمع آوری شده از طریق سنسورهای مربوط به محصولات ، ذخیره دانه ، دام و تأمین مواد غذایی است. این روش ها آلاینده های محیطی و همچنین خطرات شیمیایی و بیولوژیکی را کنترل و کنترل می کنند.

Digital Technologies به عنوان ابزاری برای تحول مداوم سیستم ایمنی غذا (DiTECT) یک سیستم ذخیره ابری است که ایمنی مواد غذایی را فراهم می کند و همچنین دارای زنجیره بلوکی است.

از دیگر شرکای این دانشگاه می توان به دانشگاه کرانفیلد ، دانشگاه کشاورزی شاندونگ ، ویدومتر ، فناوری های نمیس ، گلانبیا و وزارت بهداشت در قبرس اشاره کرد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir