[ad_1]

پذیرایی پس از شیوع مسمومیت غذایی در سال 2018 در سنگاپور ، که بیش از 60 نفر را تحت تأثیر قرار داد ، 45 نفر در بیمارستان بستری شدند.

Spize و Spize Events به 14 جرم محکوم شدند و 32000 S (24000 دلار) جریمه نقدی محکوم کردند.

در نوامبر 2018 ، مواد غذایی آلوده به سالمونلا توسط Brink برای یک رویداد شرکتی از Spize به سنگاپور تحویل داده شد. در مجموع 96 نفر غذای ارائه شده در 88 مجموعه بنتو را خوردند و در 63 نفر از آنها علائم ورم معده و روده مشاهده شد. در مجموع 45 نفر نیاز به درمان در بیمارستان داشتند.

دادگاه به دلیل دارا بودن غذای غیر قابل خوردن مربوط به آنچه وی به برینک تحویل داد ، اسپیز را 10 هزار دلار (7،500 دلار) جریمه کرد.

مجوزهای Spize برای فعالیت River River Road و Spize Events در دسامبر 2018 لغو شد. هر دو شرکت در دادگاه به دلیل نقض قانون بهداشت عمومی محیط زیست متهم شدند.

یک نفر ، محمد فضلی بن محد صالح ، افسر کمکی پلیس ، غذا خورد و هشت روز بعد به علت سپسیس و نارسایی چند ارگان پس از ورم معده و روده حاد درگذشت. با این حال ، شواهد کافی برای ارتباط مرگ او با سهل انگاری شخص خاصی وجود نداشت ، بنابراین هیچ اتهامی مطرح نشد.

یافته های بازرسی
آژانس غذایی سنگاپور (SFA) اعلام کرده است که در حال بازرسی منظم از مراکز خرده فروشی است و علیه اپراتورهایی که مقررات ایمنی مواد غذایی را رعایت نمی کنند ، اقدامی انجام خواهد داد.

اپراتورهای غذایی اضافه شده توسط SFA نیز نقشی اساسی در سلامت و ایمنی عمومی دارند و باید اطمینان حاصل کنند که مقررات ایمنی مواد غذایی همیشه رعایت می شوند. این شامل زیرساخت ها و تجربه آموزش دیده برای اطمینان از تهیه ، پردازش و فروش ایمن مواد غذایی است.

در یک بازرسی مشترک در رستوران Spize در River Valley Road در نوامبر 2018 برخی از مشکلات بهداشتی مشخص شد. این موارد شامل گذاشتن غذای آماده برای خوردن غذا (RTE) در چیلر بدون تهیه صابون شستشوی دست و برش چاقوهای پخت RTE در فاصله بین میزهای آشپزی بود.

چندین بی نظمی در این بازدید شناسایی شد ، از جمله حمل کننده های مواد غذایی ثبت نشده ، پخت و پز در خارج از منطقه آشپزخانه مجاز و بهداشت شخصی و اقدامات تهیه مواد غذایی ضعیف برای کارکنان.

سالمونلا تیفی موریوم از نمونه های بالینی برخی موارد مبتلا ، غذاهای خام و RTE و نمونه های محیطی از محل جدا شد. همه جدایه ها با تجزیه و تحلیل ژنتیکی از نزدیک با یکدیگر در ارتباط بودند ، و این نشان می دهد که آنها از یک منبع هستند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir