پایداری در امنیت غذایی برای سال 2021: چالش هایی در ردیابی محصول


حمایت مالی

یادداشت سردبیر: در قسمت سه این مجموعه از چهار قسمت با نرم افزار SafetyChain، اخبار ایمنی مواد غذایی چگونگی انعطاف پذیری مشاغل غذایی در برابر چالش های جدید سال 2021 و چگونگی پایداری برای کاهش خطرات زنجیره تامین را بررسی می کند.

دکتر دیوید آچسون ، مدیرعامل و رئیس گروه Acheson ، پیشنهاد می کند که شرکت های مواد غذایی برای مقابله با چالش های مربوط به رهگیری محصولات به پایداری نیاز دارند.

ردیابی محصول را تسهیل کنید
بهبود در ردیابی محصول به تنظیم کنندگان این امکان را داده تا به سرعت منبع مناسب یک محصول ناشی از مواد غذایی را پیدا کنند. کاربران عادت دارند که پس از برطرف شدن شیوع بیماری ، اطلاعاتی در مورد آنها بشنوند ، اما به ندرت در مورد روند کار اطلاعاتی می شنوند که ممکن است دشوار باشد.

مقامات بهداشت فدرال ، ایالتی و محلی همه شواهد را جمع آوری کرده و منبع غذایی را شناسایی می کنند. تنها پس از همه این کارها گزارش شیوع مراکز فدرال کنترل و پیشگیری از بیماری به مردم هشدار می دهد.

در موارد شادتر ، ممکن است توقیف یا هشدار شرکت توسط سازمان غذا و دارو ، مردم را هشدار دهد و در صورت خرید یا مصرف محصول ، مصرف کنندگان را از این امر مراقبت کند. کار و زمان زیادی صرف ردیابی محصولات و یافتن منبع شیوع آن شده است.

آچسون گفت: “هنوز هم چالش هایی پیرامون اطلاعات مصرف کننده وجود دارد.” “به عنوان مثال ، اگر فردی بیمار باشد و از نظر وجود عوامل بیماری زا مانند E. coli مورد آزمایش قرار گیرد ، نتیجه گیری می تواند سه هفته طول بکشد. سپس کارمندان برای شناسایی مخرج مشترک باید از دیگران که بیمار شده اند اطلاعات جمع آوری کنند. “

پیچیدگی بیشتر این واقعیت این است که ممکن است شناسایی کالایی که باعث بیماری آنها شده است برای مصرف کنندگان دشوار باشد. همانطور که اکثر مصرف کنندگان موافق هستند ، به خاطر سپردن تمام غذاهای خورده شده در چند روز گذشته دشوار است.

چالش های این فرایند
از نظر مفهوم ، ردیابی ساده است. اما آچسون خاطرنشان كرد كه عوامل بسياري وجود دارد كه مي تواند بر تاثير آن تاثير بگذارد.

“این روند می تواند بسیار دشوار باشد. برای غذاهای تازه با ماندگاری کوتاه ، این روند طولانی برای پیشگیری از بیماری مناسب نیست. برای غذاهایی که ماندگاری بیشتری دارند ، امکان ردیابی سریع – و پیگیری مکان های دیگر محصولات مورد نظر – می تواند به حذف مواد غذایی آلوده از بازار و کنترل شیوع آن کمک کند. “

سازمان غذا و دارو در تلاش است شفافیت بیشتری در تحقیقات خود درباره اپیدمی های غذایی داشته باشد و به مردم فرصتی برای انجام این فرآیند داده است.

جدول تحقیق جدید CORE سازمان غذا و دارو ابزاری هفتگی برای نظارت بر شیوع برای مردم است. مدیریت شده توسط تیم های پاسخ دهنده FDA CORE. کاربران می توانند تحقیقات را در مراحل مختلف مشاهده کنند ، به این معنی که برخی از شیوع ها اطلاعات محدودی دارند ، در حالی که ممکن است در حال اتمام یا بسته بودن سایر موارد باشد.

نکات بهداشت عمومی برای تحقیقات شیوع صادر می شود که منجر به اقدامات خاص و موثری برای مصرف کنندگان برای محافظت از خود می شود.

تحقیقات شیوع که منجر به مراحل خاص و قابل اجرا برای مصرف کنندگان نمی شود ، ممکن است منبع را به طور قطعی شناسایی کند یا عوامل م contribثر را نشان دهد. اگر منبعی و / یا عوامل م thatثر در شناسایی پیشگیری در آینده شناسایی شود ، FDA متعهد می شود خلاصه ای از این یافته ها را ارائه دهد.

به دلیل همه این عوامل م contribثر ، Acheson می گوید بهترین راه برای جلوگیری از این عوارض ، اقدام سریع است.

وی گفت: “در آینده ، سرعت به عنوان یک اولویت که می تواند توسط روشهای مدیریت تأمین کننده تأمین کننده پشتیبانی پشتیبانی شود ، ادامه خواهد داشت.”

لیست پیگیری مواد غذایی FDA
“یکی از اصلی ترین زمینه های تمرکز اخیراً فهرست پیگیری مواد غذایی FDA است. پیش نویس آیین نامه ای به تازگی منتشر شده است ، که زبان اصلی سند 2011 را به روز می کند. این نام دیگر “لیست با خطر بالا” نیست ، اما مواد غذایی موجود در آن همچنان شناخته شده است که خطرناک است. ” .

برای تولیدکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی مهم است که به طور مداوم لیست را مرور کنند ، زیرا به طور منظم به روز می شود. لیست کامل را می توان یافت اینجا.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>