[ad_1]

حمایت مالی

یادداشت ویراستار: در قسمت چهارم این مجموعه از چهار قسمت با نرم افزار SafetyChain، اخبار ایمنی مواد غذایی به بررسی چگونگی مقاومت شرکت های غذایی در برابر چالش های جدید در سال 2021 و چگونگی انعطاف پذیری در پیش بینی نظارت دولت می پردازد.

دکتر دیوید آچسون ، مدیرعامل و رئیس گروه آچسون ، اظهار داشت كه شركتهای مواد غذایی وقتی انتظار نظارت دولت را دارند ، به پایداری نیاز خواهند داشت.

بازرسی های FDA
سازمان غذا و داروی آمریكا بازرسی ها را در آغاز بیماری همه گیر COVID-19 متوقف كرد ، اما این ارزیابی ها اخیراً از سر گرفته شده است. دفعات این بازرسی ها بر اساس خطر اپیدمی مواد غذایی مرتبط با تاسیسات شرکت ، نوع محصولات تولید شده و سابقه شرکت است.

تعدادی از عوامل تعیین می کنند که این بررسی ها چند بار انجام می شود.

آچسون گفت: “امکانات داخلی که خطر بالایی دارند هر سه سال بازرسی می شوند ، در حالی که امکانات کم خطر هر پنج سال بازرسی می شوند.” “فقط 2٪ تا 5٪ غذای وارداتی توسط FDA بازرسی می شود ، در حالی که USDA 100٪ را بازرسی می کند. غذای وارداتی نیز می تواند در بندر امتناع شود و هر رویدادی می تواند باعث شود كه ناظران شركت هشدار دهنده واردات را به كار گیرند.

Acheson می گوید ، علاوه بر بازرسی های منظم ، تعدادی از حوادث می تواند باعث “علت” شود ، از جمله:

  • این بیماری مربوط به محصول است.
  • این محصول آزمایش شده و آلوده شده است.
  • شکایات مشتری وجود دارد که تحقیقات را آغاز می کند.
  • برای مشاهدات اولیه پیگیری لازم است.
  • پیگیری در گزارش ثبت غذا برای شخص دیگری مورد نیاز است. یا
  • اقدامات پیگیری آغاز شده توسط شرکت مورد نیاز است.

آچسون تأکید می کند که آماده بودن در هر زمان برای ممیزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وقتی این بازرسی ها تخلفاتی را نشان می دهد ، FDA نامه های هشدار دهنده ای را برای شرکت ها ارسال می کند. در این نامه ها تخلفات بر اساس یافته های بازرسی ها ذکر شده است. سپس به گیرندگان 15 روز فرصت داده می شود تا به نامه ها پاسخ دهند و به FDA اطلاع دهند كه چگونه قصد دارند با تخلفات برخورد كنند.

FSMA
برای اولین بارn در 15 سپتامبر سال 2020 ، FDA صادر کرد فرمان رضایت برای دفع دائمی علیه یک شرکت و تولید کننده برای نقض استانداردهای ایمنی عمومی مطابق با قانون ایمنی محصول. این اقدام دو سال پس از ارسال نامه اخطار به شرکت و نه سال پس از کسب اختیار برای انجام این کار صورت گرفت.

اقدام علیه Fortune Food Product Inc ، یک جوانه پردازنده جوانه و سویا در ایلینوی ، شامل نقض قسمت جوانه قانون ایمنی محصول است که بخشی از قانون مدرن سازی ایمنی مواد غذایی 2011 (FSMA) است.

نمونه هایی از این دست تغییر چشم انداز مقررات را نشان می دهد و اینکه برای شرکت ها اطمینان از پیروی از دستورالعمل های فدرال چقدر مهم است.

به طور خاص ، تأثیر FSMA همچنان در صنایع غذایی نفوذ می کند. Acheson تغییرات اخیر زیر را یادداشت می کند:

  • FDA اکنون از بازرسی های ایالتی برای ارزیابی انطباق با قانون تولید استفاده می کند.
  • غذاهای وارداتی به طور فزاینده ای مورد توجه قرار می گیرند و لازم است مطابق با برنامه تأیید تأمین کنندگان خارجی باشند.
  • تجهیزات خارجی در صورت وارد شدن به ایالات متحده باید کاملاً با FSMA مطابقت داشته باشند
  • بازرسی های خارجی مبتنی بر ریسک است و به دلیل خطرات COVID-19 در حال حاضر متوقف شده است.

دوره جدید FDA در مورد ایمنی مواد غذایی
برنامه FDA آژانس برای “عصر جدید ایمنی غذایی دقیق تر” آژانس رویکرد جدیدی در مورد ایمنی مواد غذایی است که با استفاده از فن آوری و ابزارهای دیگر ، یک سیستم غذایی قابل ردیابی ایمن تر و دیجیتال تر ایجاد می کند.

طبق FDA ، این طرح به دنبال رویکردها و فرایندهای ساده تر ، کارآمدتر و مدرن است. هدف نهایی کاهش تعداد بیماریهای منتقله از طریق غذا در این کشور است.

اطلاعات بیشتر در مورد این طرح را می توان در وب سایت دوره جدید ایمنی مواد غذایی دقیق تر.

Acheson اشاره می کند که پروژه جدید دوره ایمنی غذایی دقیق تر بر اهمیت استفاده از فن آوری برای ایجاد یک سیستم غذایی امن تر و قابل ردیابی تأکید می کند.

“مشتریان TAG و SafetyChain در حال آزمایش برخی از زمینه های توصیه شده با استفاده از قابلیت های فنی و ابزارها و رویکردهای هوشمندتر برای دستیابی به کنترل زنجیره تامین ، کیفیت و ایمنی ، داده های روند و مدیریت حسابرسی شخص ثالث و سایر اقدامات هستند.” آچسون

به طور خلاصه ، بهترین فرصت برای یک شرکت غذایی برای کنار آمدن با نظارت دولت ، استفاده م technologyثر از فناوری است.

(به برای اشتراک رایگان در اخبار ایمنی غذا ثبت نام کنید ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir