[ad_1]

Levitts Foods (کانادا) شرکت از بازار خارج می شود گوشت گاو دودی گوساله تعریف از بازار به دلیل احتمالی لیستریا مونوسیتوژنز آلودگی این محصول ممکن است در سطح ملی توزیع شود ، اما توزیع آن برای استانهای آلبرتا ، نوا اسکوشیا و انتاریو تأیید شده است.

این تشنج توسط نتایج آزمایش آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) ایجاد شده است. CFIA در حال انجام تحقیقات ایمنی مواد غذایی است که می تواند منجر به پس گرفتن محصولات دیگر شود.

کاربران با جستجوی اطلاعات زیر روی برچسب می توانند دریابند که آیا هر یک از محصولات بارگیری شده را در دست دارند.

نام تجاری تولید – محصول اندازه UPC کدها
تعارف پاسترامی گوشت گاو دودی 175 گرم 0 68820 13360 5

بهترین قبل از 2020 / DE / 25

48

در زمان انتشار اعلامیه فراخوان ، هیچ گزارشی از بیماری های مربوط به مصرف این محصول گزارش نشده است.

CFIA توصیه می کند بررسی کنید که آیا محصول را در خانه خود بارگیری کرده اید یا خیر. محصولات یادآوری شده باید دور انداخته شده یا به فروشگاهی که خریداری شده است برگردانده شود.

CFIA تأیید می کند که صنعت در حال حذف محصول پس گرفته شده از بازار است.

درباره عفونت های لیستریا
غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است به نظر نرسد و بوی آن خراب نباشد ، اما هنوز هم می تواند باعث عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی شود. هرکسی که هر یک از فرآورده های خارج شده را خورده باشد و علائم عفونت لیستریا پیدا کرده باشد باید به دنبال درمان پزشکی باشد و پزشکان خود را از قرار گرفتن در معرض لیستریا مطلع کند.

همچنین ، هرکسی که هر یک از فرآورده های خارج شده را خورده باشد ، باید از نظر علائم در هفته های آینده تحت نظر باشد ، زیرا ممکن است تا 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض لیستریا برای ایجاد علائم لیستریوز طول بکشد.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افراد مبتلا به سرطان که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir