ویروس کرونا تأثیر ماندگاری در صنعت رستوران داری خواهد داشت


نظر

توسط امیلی نیوتون
بیماری همه گیر COVID-19 ویرانی هایی را در صنعت رستوران ایجاد کرده است ، اما هنوز تمام نشده است. با تشکر از واکنش های سریع و تمایل به سازگاری ، رستوران ها در هر اندازه ، مکان و مکان موفق به زنده ماندن شدند. با افتتاح رستوران های بیشتر مشخص شد که برخی از این تغییرات ادامه خواهد یافت.

در میان هرج و مرج COVID-19 ، رستوران ها سازگار شدند زیرا مجبور شدند. با بسته شدن 110،000 مmentsسسه به طور دائمی ، این صنعت سریعاً فهمید که برای ادامه حیات خود باید سازگار شود. اکنون که این بخش برای مدتی با این تعدیلات زندگی می کند ، پتانسیل بلند مدت آنها آشکارتر است.

بسیاری از این تغییرات پس از ناپدید شدن همه گیری ادامه خواهد یافت. رستوران ها درس خود را آموخته اند و برای جلوگیری یا غلبه بر بحران های آینده در مکان جدیدی مستقر خواهند شد. این صنعت از همه گیر به عنوان یک حیوان کاملاً متفاوت ظهور خواهد کرد ، و شکل ظاهری آن به همین شکل است.

بارزترین تغییری که هنگام افتتاح رستوران ها ایجاد می شود ، فشار جدید بر سلامتی و ایمنی است. در طی همه گیری ، اقدامات بهداشتی افزایش یافته در برخی مناطق به عهده دولت بود. بعد از همه گیری ، آنها یک قسمت اختیاری اما حیاتی برای جلوگیری از خطرات آینده خواهند بود.

برخی اقدامات مانند استفاده از ماسک و استفاده از فاصله شش فوت بین صندلی ها ، احتمالاً با ویروس از بین می روند. موارد دیگر ، مانند شستن مکرر دست ، ایستگاه های ضد عفونی مهمان و ضد عفونی منظم ، ادامه خواهد یافت. به طور کلی ، صنعت پاکیزگی را جدی تر می گیرد ، فراتر از نیازهای FDA و یک رویکرد فعال برای پیشگیری از بیماری است.

پروتکل های ایمنی و بهداشت رستوران می تواند به سطح علمی برسد. برخی از اپراتورها ممکن است پوشش های فلزی نانوذره را برای استریل و ضد عفونی تجهیزات آشپزخانه در نظر بگیرند.

ثابت شده است که فن آوری به عنوان یک منبع ضروری برای رستوران ها در میان بیماری همه گیر است. از فهرست های مبتنی بر QR گرفته تا رزرو و سفارش های مبتنی بر برنامه ، فناوری طی سال گذشته از صنعت پشتیبانی کرده است. این ابزارها می توانند همچنان به رستوران های خارج از همه گیر کمک کنند ، بنابراین صنعت از فناوری بیشتری برخوردار خواهد شد.

فناوری هایی مانند منوهای دیجیتال نه تنها از رستوران ها ایمن تر ، بلکه از کارآیی بیشتری نیز برخوردار هستند. با شروع بازگشایی رستوران ها و بازگشت مشتریان ، این بهره وری بسیار مهم خواهد بود. حتی موسسات کوچکتر جدول را از طریق فناوری ساده می کنند ، زیرا رضایت مشتری بیشتری را ایجاد می کند.

پس از مدتی ، صنعت به سمت خدمات دیجیتال حرکت کرده و اتوماسیون را در پیش می گیرد. در حال حاضر ربات ها در کارخانه های بسته بندی مواد غذایی بسیار مهم هستند ، اما آنها همچنین می توانند خدمات خود را در رستوران ها مشاهده کنند. صندوقداران رباتیک ، نظافتچی ها و حتی آشپزها نیروی کار انسانی را افزایش می دهند و به مشاغل کمک می کنند تا سریع تر از مهمانان پذیرایی کنند.

آشپزخانه های شبح – رستوران هایی که به طور انحصاری با تحویل و تحویل سروکار دارند – قبل از همه گیر شدن بیماری ، اما اکنون بسیار فریبنده تر هستند. سفارشات تحویل آنلاین به تنهایی 45 میلیارد دلار در سال 2020 درآمدزایی داشته و احتمالاً مدتی طول خواهد کشید تا کترینگ داخلی سلطه خود را بازیابد. آشپزخانه های شبح از این روند بهره می برند ، بنابراین مدت ها پس از فروپاشی همه گیر با ارزش باقی می مانند.

حتی در زمان بازگشایی رستوران ها ، جامعه ممکن است احساس امنیت غذایی نکند. سفارشات آنلاین همچنین صادرات یا تحویل کالا را بیش از هر زمان دیگری آسان می کند که این روند ادامه خواهد داشت. تأسیسات شام نمی توانند به اندازه کارآمد یا موثر آشپزخانه های شبح ، نیازهای این بخش مصرف کننده را برآورده کنند.

همچنین نمی توان از مزایای اقتصادی مدل آشپزخانه شبح چشم پوشی کرد. از آنجا که معمولاً به فضای کمتری و مبلمان کمتری نیاز دارد ، این امر باعث کاهش هزینه های اضافی می شود. کارشناسان هشدار می دهند که رستوران های کامل سرویس ممکن است تا سال 2025 بهبود نیابند ، بنابراین بسیاری از شرکت ها برای بهبود سریعتر به آشپزخانه های شبح متوسل می شوند.

همه گیری ، تلاشی برای آموزش در صنعت است ، به ویژه هنگامی که صحبت از ناکارآمدی می شود. با کاهش تجارت و تنگ شدن پول ، راههای هدر دادن بخش به طرز دردناکی آشکار شد. بازگشایی رستوران ها می تواند از این فرصت استفاده کرده و به یک اقتصاد دایره ای روی بیاورد و به طور موثر زباله ها را از بین ببرد.

طرفداران اقتصاد مدور معمولاً بر مزایای زیست محیطی آن تأکید می کنند ، اما یک مورد اقتصادی نیز وجود دارد. سیستم های غذایی مدور می توانند 2.7 تریلیون دلار سود سالانه در سراسر کشور ایجاد کنند. از آنجا که این روش باعث از بین رفتن اتلاف منابع می شود ، رستوران ها را تا حد ممکن کارآمد و در نتیجه سودآور می کند.

بعید به نظر می رسد که این صنعت به یک باره به یک اقتصاد کاملاً دایره ای برسد ، زیرا این امر به زمان و اختلال اولیه نیاز دارد. بسیاری از رستوران ها و شبکه های زنجیره ای با بازیافت ، استفاده مجدد یا بازیافت زباله های خود در این مسیر حرکت می کنند. این روش تضمین می کند که رستوران های پریشان تمام ارزشی را که می توانند از منابع خود بگیرند.

هنگامی که انسان به بیماری همه گیر COVID-19 بازگردد ، این یک نقطه عطف در تاریخ خواهد بود. با آزمایش وضعیت موجود ، مرکز فضا به طور فزاینده ای روشن می شد که رستوران ها به اندازه پایدار و کارآمد نیستند. پس از چنین وقفه قابل توجهی ، صنعت پس از فروپاشی به حالت عادی بر نخواهد گشت.

محیط رستوران بعد از COVID کاملاً متفاوت از قبل و به سمت بهتر خواهد بود. رستوران ها تمیزتر ، ایمن تر ، کارآمدتر و سودآورتر از همیشه خواهند بود.

درباره نویسنده: امیلی نیوتن سردبیر مجله Revolutionized Magazine ، یک نشریه آنلاین است که آخرین نوآوری ها را در بخش صنایع پوشش می دهد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>