[ad_1]

دو نفر در نیوزیلند پس از خوردن صدف ، از مسمومیت غذایی رنج می برند.

ایمنی غذایی در نیوزیلند به مصرف کنندگان هشدار داده است که پس از بیمار شدن این دوتایی در منطقه نلسون-تاسمان ، قبل از غذا کاملاً صدف بپزند.

Vibrio parahaemolyticus باکتری موجود در صدف ها است که در صورت عدم تهیه صحیح یا عمدی خام ، می تواند باعث مسمومیت غذایی شود. افراد دارای ایمنی کم ، افراد باردار یا مسن باید از خوردن صدف خام یا فرآوری نشده خودداری کنند ، زیرا بیماری ممکن است شدیدتر باشد.

پل دونستد ، مدیر تنظیم مواد غذایی در ایمنی غذایی نیوزیلند گفت: “اگرچه علت آن مشخص نشده است ، اما افرادی که بیمار شده اند از خوردن صدف گزارش می کنند ، و به عنوان یک احتیاط به مصرف کنندگان یادآوری می کنیم که قبل از مصرف ، صدف را کاملاً بپزند.

“ایمنی غذایی نیوزیلند در حال حاضر با شورای بهداشت شهرستان مارلبرو و نلسون ، شورای شهرستان مارلبرو و موسسه علوم و تحقیقات محیطی در حال کار است تا اطمینان حاصل کند که اقدامات بهداشتی مناسب انجام شده است.”

سه بار سه بار
در سال 2019 ، تمرکز عفونت Vibrio parahaemolyticus 24 نفر را تحت تأثیر قرار داد ، دو نفر از آنها در بیمارستان بستری شدند. این مربوط به صدف است و اولین حادثه از سال 2009 تاکنون است.

در ژوئن سال گذشته ، هشت مورد تأیید شده Vibrio Parahaemolyticus وجود داشت که شامل خوردن صدف های جمع آوری شده از دو منطقه تجاری در منطقه Coromandel بود.

دمای پخت صدف باید به مدت یک دقیقه بالای 65 درجه سانتیگراد (149 درجه فارنهایت) باشد. این اطمینان می دهد که Vibrio parahaemolyticus موجود از بین رفته است. همچنین به افراد توصیه می شود که پس از دست زدن به صدف های خام ، دست های خود را با آب و صابون بشویند.یکی از راه های کشف این که صدف ها کاملاً پخته شده اند این است که پوسته آنها هنگام پخته شدن یا بخارپز شدن باز شده و صدف های داخل آن سفت هستند.

علائم عفونت عمدتاً گرفتگی معده و اسهال آبکی و گاهی حالت تهوع ، استفراغ و تب است. آنها معمولاً ظرف 24 ساعت پس از خوردن یک محصول آلوده ظاهر می شوند و از یک تا هفت روز طول می کشند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir