هشدار در کلرادو به مردم هشدار می دهد که از خطرات بوتولیسم آگاه باشند. 5 بیمار


مقامات بهداشت عمومی کلرادو به مردم هشدار می دهند که در جریان تحقیقات در مورد چندین مورد در این ایالت ، از خطرات مسمومیت با بوتولیسم غذایی آگاه شوند.

وزارت بهداشت عمومی و محیط زیست در کلرادو گزارش داده است که از ماه سپتامبر همه بیماران مبتلا به بوتولیسم علائمی داشته اند. آزمایش های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها چهار مورد را تأیید کرده است ، یکی هنوز تحت تحقیق است و نتایج آزمایشات در دست بررسی است. هر پنج مورد در جبهه رخ داده است. افراد یا در بیمارستان بستری هستند و یا در حال بهبودی هستند.

نیکول کامستاک ، معاون رئیس اداره بیماری های عفونی گفت: “پنج مورد بوتولیسم غذایی در چند ماه در کلرادو غیر معمول است و جای نگرانی است.” “بوتولیسم از فردی به فرد دیگر سرایت نمی کند ، بنابراین جامعه خطری ندارد.

“با این حال ، این موارد یادآوری خوبی برای اهمیت نگهداری و جابجایی مناسب مواد غذایی در خانه است.”

این اداره در حال بررسی موارد در سپتامبر و اکتبر است. به نظر نمی رسد سه نفر از بیماران به هم ربط داشته باشند زیرا هیچ محصول غذایی مشترکی شناسایی نشده است. طبق اعلامیه عمومی اداره بهداشت ، دو مورد تأیید شده دیگر احتمالاً نتیجه غذای معمولی نادرست نگهداری شده در همان خانه است.

انواع غذاها می توانند با بوتولیسم غذایی مرتبط شوند ، از جمله غذاهای خانگی که به صورت نامناسب کنسرو یا کنسرو شده اند. متداول ترین منبع موارد بوتولیسم مرتبط با کنسرو خانگی از غذاهای کم اسید مانند فلفل تند ، لوبیای سبز ، سیب زمینی ، چغندر ، ذرت و مارچوبه تهیه می شود.

قبل از این مسمومیت های اخیر بوتولیسم ، جدیدترین موارد تایید شده بوتولیسم غذایی در کلرادو در سال 2019 در میان گروهی که یک محصول سیب زمینی موجود در بازار را در دمای اشتباه نگهداری می کردند ، رخ داده است.

برای جلوگیری از بوتولیسم ، پیروی از روش های مناسب کنسرو و نگهداری مواد غذایی مهم است. وب سایت Smart Reserve Preserve University State Colorado اطلاعاتی را در مورد ملاحظات انتخاب روش های کنسرو آزمایش شده و اهمیت تنظیم روش های کنسرو برای ارتفاع برای اطمینان از ایمن بودن استفاده از غذاهای نگهداری شده در خانه ارائه می دهد.

اقدامات اضافی که مردم می توانند برای کاهش احتمال ابتلا به بوتولیسم انجام دهند عبارتند از:

  • روغنهای خانگی را با سیر یا گیاهان خنک کنید و پس از چهار روز روغنهای استفاده نشده را دور بریزید.
  • سیب زمینی هایی را که پخته شده اند ، در فویل آلومینیوم پیچیده اند ، داغ نگه دارید (در دمای بالاتر از 140 درجه فارنهایت تا زمانی که سرو کنید) ، یا آنها را با فویل شل خنک کنید.
  • همه غذاهای کنسرو شده یا مارینا را بعد از باز کردن در یخچال قرار دهید.
  • قبل از امتحان یا سرو ، همه سبزیجات کنسرو خانگی و کم اسید را به مدت 10 دقیقه به علاوه یک دقیقه برای هر ارتفاع 1000 فوت از سطح دریا ، به عنوان مثال در 5000 فوت بپزید ، به مدت 15 دقیقه بپزید.

درباره بوتولیسم
در حالی که انواع بیماری ها می توانند از خوردن غذاهای کم پردازش ناشی شوند ، اما یکی از خطرناک ترین آنها مسمومیت با بوتولیسم است. بوتولیسم بدون درمان ، می تواند عضلات مورد نیاز برای تنفس را فلج کرده و منجر به مرگ ناگهانی شود.

طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC) ، کسی که هر فرد مشکوکی را خورده است – غذای خانگی یا غذایی آماده شده و علائم مسمومیت با بوتولیسم را دارد – باید فوراً به دنبال مراقبت پزشکی باشد.

“در بوتولیسم غذایی ، علائم معمولاً 18 تا 36 ساعت پس از خوردن غذای آلوده شروع می شود. با این حال ، علائم ممکن است به محض 6 ساعت بعد یا تا 10 روز بعد شروع شود ، “وب سایت CDC گفت.

علائم بوتولیسم ممکن است شامل برخی از موارد زیر باشد: دو دید ، تاری دید ، افتادگی پلک ، اختلال گفتار ، مشکل در بلع ، مشکل تنفس ، ضخیم شدن زبان ، خشکی دهان و ضعف عضلانی. افرادی که مسمومیت با بوتولیسم دارند ممکن است همه این علائم را یک باره نشان ندهند.

این علائم در نتیجه فلج عضلات ناشی از سم است. در صورت عدم درمان ، بیماری می تواند پیشرفت کند و علائم می تواند بدتر شود و باعث فلج شدن برخی از عضلات ، از جمله عضلات مورد استفاده برای تنفس ، و عضلات بازو ، پاها و بدن از گردن تا لگن شود.


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>