هشدار بهداشت عمومی USDA برای گوشت گاو تولید شده توسط بسته بندی بزرگ اوماها


USDA سرویس ایمنی و بازرسی مواد غذایی (FSIS) هشدار بهداشت عمومی را برای گوشت گاو خام تولید شده توسط شرکت بسته بندی Greater Omaha صادر کرده است. Inc که ممکن است به آن آلوده باشد اشرشیاکلی O157: H7. هیچ بارگیری درخواست نشد زیرا محصول آسیب دیده دیگر برای خرید در دسترس نیست.

FSIS نگران است که برخی از محصولات گوشت گاو ممکن است در یخچال یا فریزرهای مصرف کنندگان باشد. مصرف کنندگانی که این محصولات را خریداری کرده اند نباید آنها را مصرف کنند. این محصولات باید دور ریخته یا به محل خرید بازگردانده شوند.

محصول گوشت گاو خام توسط Greater Omaha Packing Co. تولید می شود. شرکت در 14 ژانویه 2021 ، بیشتر به گوشت گاو تبدیل و توسط Art’s Food Market واقع در ساندویچ ، ایلینوی به فروش رسید. محصول زیر مشمول هشدار بهداشت عمومی است:

  • سینی های 2 پوندی (تقریباً) حاوی گوشت گوشت چرخ کرده خام با برچسب خرده فروشی با تاریخ “PACKED” از 28 ژانویه 2021 تا 31 ژانویه 2021.

این کالا از یک مکان خرده فروشی در ساندویچ ، ایلینوی فروخته می شود.

این مشکل زمانی کشف شد که شرکت بزرگ بسته بندی اوماها شرکت دریافتند که آنها سهواً محصولی مربوط به نمونه ای را که مثبت بود توزیع کرده اند اشریشیاکلی O157: H7. سپس شرکت محصول مربوطه را به FSIS اعلام کرد.

هیچ گزارش تأیید شده ای در مورد عوارض جانبی ناشی از مصرف این محصولات وجود ندارد. هر کسی که نگران آسیب یا بیماری است باید با ارائه دهنده خدمات بهداشتی تماس بگیرد.

اشریشیاکلی O157: H7 یک باکتری بالقوه کشنده است که می تواند باعث کمبود آب بدن ، اسهال خونی و گرفتگی شکم 2-8 روز (به طور متوسط ​​3-4 روز) پس از مواجهه شود. در حالی که اکثر افراد طی یک هفته بهبود می یابند ، برخی دچار نوعی نارسایی کلیه به نام سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) می شوند. این وضعیت در افراد در هر سنی ممکن است رخ دهد ، اما بیشتر در کودکان زیر 5 سال و افراد مسن دیده می شود. مشخصه آن کبودی ، رنگ پریدگی و کاهش دفع ادرار است. افرادی که این علائم را تجربه می کنند باید سریعاً به فوریت های پزشکی مراجعه کنند.

FSIS به همه مصرف کنندگان توصیه می کند محصولات گوشت خام خود را از جمله تازه و منجمد با خیال راحت تهیه کنند و فقط گوشت گاو خام را که تا دمای 160 درجه فارنهایت پخته شده است مصرف کنند. استفاده از دماسنج غذایی که دمای داخلی را اندازه گیری می کند ، برای کشتن باکتری های مضر کافی است ، https://www.fsis.usda.gov/safetempchart

کاربران و اصحاب رسانه با س questionsالاتی در مورد هشدار بهداشت عمومی می توانند با آنجل Besta ، معاون منابع فنی ، شرکت بزرگ بسته بندی اوماها تماس بگیرند. شرکت در [email protected]

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>