[ad_1]

سرویس بازرسی و ایمنی مواد غذایی USDA (FSIS) هشدار بهداشت عمومی را برای مارک اشتباه صادر کرده است.

محصول سوپ مرغ گندم را به عنوان ماده تشکیل دهنده ای اعلام و اعلام می کند ، اما برچسب فوق عبارت نادرست “بدون گلوتن” را دارد. FSIS این هشدار بهداشت عمومی را صادر می کند تا اطمینان حاصل کند که مصرف کنندگان با واکنش های آلرژیک به گلوتن از عدم مصرف این محصولات آگاه هستند.

از آنجا که محصولات مربوطه تولید و بین فروشگاههای موجود در همان شرکت سازمانی توزیع شده و مستقیماً به مصرف کنندگان فروخته می شد ، هیچ برداشتی درخواست نشد. اعتقاد بر این است که این محصولات دیگر برای خرید توسط مصرف کنندگان موجود نیست.

محصولات آماده مرغ همراه با رشته فرنگی ، با رعایت هشدارهای بهداشت عمومی:

  • 24 اونس ظروف پلاستیکی “سوپ رشته ماکارونی مرغ Signature CAFÉ با گوشت سفید” با بهترین تاریخ از 27 آوریل 21 ، 2 مه 21 ، 8 مه 21 و 16 مه 21.

محصولات دارای شماره شناسایی “EST 46381” با شاخص بازرسی USDA هستند. این محصول در فروشگاه های آلاسکا ، آریزونا ، کالیفرنیا ، هاوایی ، آیداهو ، مونتانا ، نوادا ، نیومکزیکو ، اورگان ، یوتا ، واشنگتن و وایومینگ به فروش می رسد.

این مشکل زمانی کشف شد که یکی از فروشگاه های خرده فروشی این شرکت مشکل را به آنها اطلاع داد. هرکسی که نگران بیماری است باید با ارائه دهنده خدمات بهداشتی تماس بگیرد.

FSIS نگران است که ممکن است برخی از محصولات در یخچال های مصرف کننده باشد. به مصرف کنندگان حساسیت غذایی که این محصولات را خریداری کرده اند توصیه می شود آنها را مصرف نکنند. این محصولات باید دور ریخته یا به محل خرید بازگردانده شوند.

کاربران و اصحاب رسانه با س questionsال در مورد هشدار بهداشت عمومی می توانند با کریستین ویلکوکس ، ارتباطات GVP ، شرکت های آلبرتسون به نشانی christine.wilcox@albertsons.com تماس بگیرند.

مصرف کنندگان با س safetyالات ایمنی غذایی می توانند با شماره تلفن رایگان USDA Meat and Poultry Hotline 1-888-MPHotline (1-888-674-6854) تماس بگیرند یا از طریق USDA Ask از 10:00 تا 18:00 (به وقت شرقی) از دوشنبه به چت زنده بپردازند جمعه. مصرف کنندگان همچنین می توانند پیام های ایمنی غذایی Ask USDA یا ایمیل MPHotline@usda.gov را مشاهده کنند. برای کاربرانی که نیاز به گزارش مشکل گوشت ، مرغ یا محصولات تخم مرغ دارند ، می توان به سیستم نظارت بر شکایات الکترونیکی مصرف کننده بصورت آنلاین به صورت 24 ساعته در https://foodcomplaint.fsis.usda.gov/eCCF/ دسترسی پیدا کرد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی غذا ، اینجا را کلیک کنید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir