تلسکوپ فضایی هابل اخیراً تصویری از یک خوشه ستاره ای زیبا به نام NGC 1858 گرفته است که در منطقه ای پر از مناطق ستاره ساز قرار دارد. این منطقه بخشی از ابر ماژلانی بزرگ، یکی از کهکشان های همراه راه شیری است که در فاصله 160000 سال نوری از ما قرار دارد و حدود 10 میلیون سال سن دارد.
ابر ماژلانی بزرگ یکی از چندین کهکشان همراه در کهکشان راه شیری است، کهکشان های کوچکتری که به صورت گرانشی به کهکشان ما متصل هستند. همراه با ابر ماژلانی کوچک، به دور کهکشان راه شیری می چرخد و در نهایت میلیاردها سال بعد با کهکشان ما برخورد خواهد کرد.

این خوشه ستاره ای نوعی به نام خوشه باز است، به این معنی که به اندازه برخی ساختارهای دیگر توسط گرانش محدود نمی شود و شکل نامنظمی دارد. علاوه بر این، مقدار گرد و غبار و گاز یافت شده در اینجا به این معنی است که می توان آن را به عنوان یک سحابی گسیلی طبقه بندی کرد، زیرا نور ستارگان در منطقه گاز را یونیزه کرده و باعث می شود که نور خود را ساطع کند.
این ویژگی ها این منطقه را برای مطالعه تشکیل ستاره ها مورد توجه علمی قرار می دهد. دانشمندان هابل نوشتند: "ستارگان این خوشه جوان در مراحل مختلف تکامل خود هستند و آن را به یک گروه پیچیده تبدیل می کند". "در NGC 1858، محققان یک پیشستاره، یک ستاره نوپا بسیار جوان را کشف کردند که نشان میدهد شکلگیری ستاره در این خوشه ممکن است اخیراً فعال یا متوقف شده باشد. وجود یک سحابی گسیلی همچنین نشاندهنده شکلگیری اخیر ستاره است، زیرا تابش مورد نیاز برای یونیزه کردن گاز سحابی از ستارههای کوتاهمدت میآید. "
تصویر با استفاده از نور مرئی و مادون قرمز گرفته شده است. اگرچه هابل عمدتاً در محدوده نور مرئی عمل می کند، اما ابزارهای آن می توانند به برخی مناطق فروسرخ نیز نگاه کنند و به محققان اجازه می دهد تصویر کامل تری از ساختارهای غبار و گاز پیچیده مانند سحابی ها بسازند.