نیوزیلند هشدار صدف های خام به دلیل افزایش ارتعاش را تجدید می کند


مسئولان ایمنی غذایی نیوزلند بار دیگر به مردم هشدار داده اند كه به دلیل خطر عفونت ویبرو ، صدف خام نخورند.

داده های موسسه علوم و تحقیقات محیطی (ESR) جهش بیماری را نشان می دهد ، از ابتدای سال 22 نفر. این مقایسه با 14 مورد برای سه ماه اول سال 2020 و چهار مورد برای مدت مشابه در سال 2019 است.

در اوایل این ماه ، ایمنی غذایی نیوزیلند به مصرف کنندگان هشدار داد که قبل از غذا خوردن دو نفر در منطقه نلسون-تاسمان بیمار کاملاً صدف بپزند.

آژانس مناطق در حال رشد را تحت تأثیر قرار می دهد. تمام صدف های جمع آوری شده تجاری از این مناطق باید قبل از فروش یا صادرات در مراکز ایمنی غذایی ثبت شده در نیوزیلند تهیه شود.

نکات پیشگیری
پل دونستد ، مدیر تنظیم مواد غذایی در ایمنی غذایی نیوزلند ، گفت Vibrio parahaemolyticus به طور طبیعی باکتری هایی هستند که در آب دریا یافت می شوند و هنگامی که دمای بالاتر تابستان منجر به رشد می شود ، ظاهر می شوند.

“علائم Vibrio parahaemolyticus ممکن است شامل اسهال آبکی یا خونی ، گرفتگی شکم ، حالت تهوع ، استفراغ ، تب و / یا سردرد باشد. عواقب این امر می تواند برای افراد با سیستم ایمنی ضعیف ، زنان جوان ، سالخوردگان و افراد ناتوان و باردار جدی تر باشد. “

“از آنجا که صدف های تهیه شده می توانند یک عامل خطر باشند ، دقت در تهیه آنها مهم است. برای ایمن بودن در خوردن ، صدف ها را به مدت یک دقیقه کاملاً بالای 65 درجه سانتیگراد (149 درجه فارنهایت) بپزید. این اطمینان می دهد که هر گونه Vibrio parahaemolyticus موجود در صدف ها از بین می رود.

“یک روش خوب برای فهمیدن این که صدف ها کاملاً پخته شده اند این است که پوسته آنها هنگام پخته شدن یا بخارپز شدن باز می شود و صدف های داخل آن در حالت لمس محکم هستند. توصیه می کنیم صدف های خام نخورید. آنها صدفی نیستند که بتوان در گلدان های پلاستیکی خریداری کرد. این صدف ها پخته و مارین شده اند و تحت تأثیر قرار نمی گیرند. “

Dunsted همچنین گفت که افراد باید هر غذایی که مانده است را برای آزمایش و در صورت امکان در یخچال نگهداری کنند.

همچنین به مردم توصیه می شود که پس از دست زدن به صدف خام ، دستان خود را با آب و صابون بشویند.

علائم معمولاً ظرف 24 ساعت پس از خوردن یک محصول آلوده ظاهر می شوند و از یک تا هفت روز ادامه دارند.

در سال 2019 ، تمرکز عفونت Vibrio parahaemolyticus 24 نفر را تحت تأثیر قرار داد ، دو نفر از آنها در بیمارستان بستری شدند. این مربوط به صدف است و اولین حادثه از سال 2009 تاکنون است.

در ژوئن سال گذشته ، هشت مورد تأیید شده Vibrio parahaemolyticus وجود داشت که شامل خوردن صدف های جمع آوری شده از دو منطقه تجاری در منطقه کوروماندل بود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را کلیک کنید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>