[ad_1]

و در اینجا یک راهکار مغذی وجود دارد ، شما مجبور نیستید حتی برای یک دقیقه پنیر را در بسته بندی اصلی آن ذخیره کنید. کارشناسان پنیر توصیه می کنند پنیر را به محض رسیدن به خانه بسته بندی کنید. اما نه قبل از شستن دست ها.

“مهمترین چیز هنگام دست زدن به پنیر شروع با دست تمیز و تمیز بودن ابزار آشپزخانه است. اگر با دست تمیز و ظروف تمیز به طور صحیح اداره شود ، می توانید با کاهش ورود باکتری ها ، رشد کپک را کاهش دهید. “

اگرچه قاعده شستن دست استثنا ندارد ، اگر بسته بندی یک بسته بندی نازک چوبی یا مقوایی با پوسته پلاستیکی متخلخل باشد ، می توانید از حذف فوری پنیر از بسته بندی آن صرف نظر کنید. اگر پنیر شما در این نوع بسته بندی موجود است ، خوب است بگذارید پنیر تا زمانی که باز شود ، باشد. ولز می گوید ، پس از آن توصیه می شود که پنیر نخورده باقی مانده را در یک “قطعه پنیر تازه” نگهداری کنید.

در اینجا چند نکته اخیر برای تازه نگه داشتن پنیر ، حفظ عطر و طعم و افزایش ماندگاری آن ذکر شده است – ممکن است دردناک باشد ، اما پنیر را در ظروف جداگانه نگهداری کنید و هر بار که می خواهید پنیر را در یک ورق جدید کاغذ پنیر بپیچید. ولز می گوید: همچنین توصیه می شود که “نام پنیر و خرما را در قسمت بیرونی کاغذ بنویسید.” و اگر پنیر خود را در قفسه بالای یخچال ذخیره کرده اید ، البته برای دسترسی آسان ، این کار را اشتباه انجام داده اید. هنگام نگهداری پنیر در یخچال توصیه می شود که آن را در کشویی در یخچال نگهداری کنید زیرا در کشو کمی گرمتر است. به گفته واتس ، سردترین قسمت یخچال شما احتمالاً خیلی سرد خواهد بود. کشوهای تمیزکننده نه تنها دمای بهتری دارند ، بلکه علاوه بر این ، از رطوبت مورد نیاز پنیر برای تنفس نیز محافظت می کنند.

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir