نکات CDC برای جلوگیری از مسمومیت غذایی در شب سال نو


غذا خوردن با خانواده و تهیه بوفه های بزرگ یک سنت عادی در تعطیلات برای شب سال نو است. یک واقعیت مهم ایمنی که باید در خاطر داشته باشید: نوشیدن الکل باعث از بین رفتن عوامل بیماریزا نمی شود.

امسال ، با افزایش موارد Covid-19 و دوباره پر کردن بیمارستان ها ، ایمن بودن و کمک به کاهش ویزیت های بیمارستان بسیار مهم است. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها تخمین می زنند که سالانه 48 میلیون نفر از طریق غذا دچار بیماری می شوند ، 128000 نفر در بیمارستان بستری می شوند و 3000 نفر می میرند.

رعایت این نکات ساده از CDC می تواند از مسمومیت غذایی یا بیماری های ناشی از غذا در تعطیلات جلوگیری کند.

نکاتی برای ایمنی غذا از تعطیلات از مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها:

گوشت ، مرغ ، بوقلمون ، غذاهای دریایی و تخم مرغ می توانند میکروب هایی را ایجاد کنند که باعث مسمومیت غذایی می شوند. از دماسنج غذا استفاده کنید تا مطمئن شوید این غذاها در دمای داخلی مناسب پخته شده اند. سوخاری ها ، خرد کردن ها ، استیک ها و ژامبون تازه باید 3 دقیقه پس از خارج شدن از اجاق یا کوره ، استراحت کنند.

  • غذا را از “منطقه خطر” دور نگه دارید.

باکتری ها می توانند به سرعت در منطقه خطر بین 40 درجه فارنهایت و 140 درجه فارنهایت رشد کنند ، هنگامی که غذا پخته شد ، غذای گرم را گرم و غذای سرد را سرد نگه دارید. ظرف 2 ساعت هرگونه مواد غذایی فاسدشدنی را خنک یا فریز کنید. درجه حرارت در یخچال شما باید به زیر 40 درجه فارنهایت و فریزر به زیر یا زیر صفر درجه فارنهایت تنظیم شود.

  • از تخم مرغ پاستوریزه برای ظروف حاوی تخم مرغ خام استفاده کنید.

سالمونلا و سایر میکروبهای مضر می توانند در خارج و داخل تخمهای طبیعی ظاهر شوند. بسیاری از تعطیلات مورد علاقه حاوی تخم مرغ خام ، از جمله کنجاله تخم مرغ ، تیرامیسو ، سس هلندی و سس سس است. همیشه هنگام تهیه این غذاها و سایر غذاهایی که با تخم مرغ خام تهیه می شوند از تخم مرغ پاستوریزه استفاده کنید.

  • خمیر یا خمیر خام نخورید

خمیر و خمیر ساخته شده با آرد یا تخم مرغ ممکن است حاوی میکروب های مضر مانند آن باشد اشرشیاکلی و سالمونلا. خمیر یا خمیری که برای پخت یا پخت و پز در نظر گرفته شده است را امتحان یا نخورید. این شامل خمیر یا خمیر شیرینی ، کیک ، پای ، بیسکویت ، پنکیک ، تورتیلا ، پیتزا یا کاردستی است. به کودکان اجازه ندهید خمیر یا خمیر خام میل کنند یا در خانه یا رستوران ها با خمیر بازی کنند. برخی از شرکت ها و فروشگاه ها خمیر بیسکویت خوراکی را ارائه می دهند که از آرد تحت عمل حرارت و تخم مرغ پاستوریزه یا بدون تخم مرغ استفاده می کند. برچسب را با دقت بخوانید تا مطمئن شوید خمیر بدون پخت و پختن خورده شده است.

گوشت ، مرغ ، بوقلمون ، غذاهای دریایی و تخم مرغ را از سایر مواد غذایی در فروشگاه های مواد غذایی و یخچال جدا کنید. با نگه داشتن آنها در ظروف یا کیسه های پلاستیکی دربسته ، از ریختن یا نشت آب میوه های گوشت ، مرغ ، بوقلمون و غذاهای دریایی جلوگیری کنید. تخمها را در بسته بندی اصلی خود در محفظه اصلی یخچال نگهداری کنید.

دستان خود را با آب و صابون در این زمانهای مهم که احتمال میکروب یا میکروب وجود دارد بشویید:

  • قبل ، در حین و بعد از پخت و پز
  • قبل از خوردن غذا
  • بعد از کار با غذای حیوانات خانگی یا غذای خانگی یا دست زدن به حیوانات خانگی
  • پس از استفاده از توالت فرنگی
  • پس از تعویض پوشک یا تمیز کردن کودکی که از توالت استفاده کرده است
  • پس از دست زدن به زباله ها
  • قبل و بعد از مراقبت از فرد بیمار
  • قبل و بعد از درمان بریدگی یا زخم
  • بعد از دمیدن بینی ، سرفه یا عطسه

بارداری و غذا

زنان باردار در معرض خطر مسمومیت غذایی قرار دارند ، بنابراین اگر باردار هستید یا برای شخصی که غذا تهیه می کنید مراقب باشید.

  • شیر خام یا غیر پاستوریزه و محصولات ساخته شده با آن مانند پنیرهای نرم را نخورید و ننوشید. آنها می توانند حاوی میکروب های مضر باشند ، از جمله لیستریا. پنیرهای نرم مانند تازه ، بری ، کامبرت ، فتا ، پنیر بز یا پنیر رگه آبی اگر از شیر خام یا غیر پاستوریزه تهیه شده اند ، مصرف نکنید.
    • بخاطر داشته باشید که پنیرهایی به سبک اسپانیایی که از شیر پاستوریزه تهیه شده اند ، مانند نقاشی دیو نیز ، باعث ایجاد آن شده اند لیستریا عفونت ها ، به احتمال زیاد به دلیل آلوده بودن آنها در هنگام تولید پنیر.
    • پنیرهای فرآوری شده ، پنیر خامه ای ، موزارلا و پنیرهای سخت از گزینه های مطمئن تری هستند.
  • آب و شراب خام یا غیر پاستوریزه ننوشید.
  • مراقب غذاهای دریایی باشید

غذاهای دریایی دودی را که در یخچال فروخته می شوند ، مگر اینکه در ظرف پخته شده ای مانند یک آبگوشت باشد ، مصرف نکنید. در عوض ، غذاهای دریایی دودی مقاوم در قفسه را در کیسه ها یا جعبه هایی که نیازی به یخچال ندارند ، انتخاب کنید.

  • مراقب نوشیدنی های تعطیلات باشید. نوشیدن هر نوع الکل می تواند روی رشد و نمو کودک شما تأثیر بگذارد و باعث اختلالات طیف الکل جنین شود. ضربان های جشن و تخم مرغ هایی که حاوی الکل هستند را مصرف نکنید. از تخم مرغ کاملاً خودداری کنید ، مگر اینکه بدانید که این ماده فاقد الکل است و به صورت پاستوریزه یا با تخم مرغ و شیر پاستوریزه تهیه می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>