نورو ویروس در سوئد با میگوهای استونی مرتبط است


شیوع نورو ویروس در سوئد شامل میگو از استونی ممکن است حدود 100 نفر را تحت تأثیر قرار داده باشد.

گزارش ها از مقامات محلی هنوز به طور کامل تنظیم نشده است ، اما بر اساس اطلاعات اولیه ، مقامات تخمین می زنند که بیش از 100 نفر بیمار شده اند.

این موارد عمدتا شیوع محلی در محل های کار است که مردم ساندویچ میگو یا یک محصول معروف در اسکاندیناوی به نام “smörgåstårta” می خورند. این غذا که کیک ساندویچی نیز نامیده می شود ، شبیه کیک است اما به جای اسفنج از نان استفاده می کند و اغلب شامل پنیر ، سبزیجات ، گوشت های سرد و ماهی است.

میگوهای پوست کنده در آب نمک از گروه آسیب دیده به طور عمده در منطقه ای توزیع می شوند که رسانه های محلی آن را وارنامو در شهرستان یونکوپینگ در جنوب سوئد توصیف می کنند.

بررسی شیوع
شیوع این بیماری در آخر هفته آخر ماه فوریه آغاز شد. هنگامی که شرکت توزیع اطلاعات درباره اولین بیماری ها را دریافت کرد ، این دسته در تاریخ 1 مارس از بازار خارج شد.

ماتس لیندبلاد از Livsmedelsverket (آژانس غذایی سوئد) گفت که این پیوند از مصاحبه با بیماران با نتایج آزمایش محصول پیش بینی شده ایجاد شده است.

“تا کنون ، این بر اساس مصاحبه های موردی و بالعکس و پیگیری مواد غذایی به جلو است. وی گفت: “نتایج آزمایشات محصول هنوز معلق است ، اما نمونه های میگو از گروه تحت تأثیر به آژانس غذایی سوئد برای تجزیه و تحلیل میکروبیولوژیکی نورو ویروس ارسال شده است.”

این محصول فقط به متصدیان تجارت مواد غذایی که ساندویچ میگو یا smörgåstårta تولید می کنند فروخته می شود. بنابراین ، هیچگونه تشنج عمومی لازم نبود. “

لیندبلاد گفت که به دلیل محدود بودن توزیع و اقدامات ترک ، دیگر هیچ بیماری انتظار نمی رود.

شایعترین علائم نورو ویروس اسهال ، استفراغ ، حالت تهوع و درد معده است. علائم دیگر ممکن است شامل تب ، سردرد ، لرز ، دردهای عضلانی و احساس خستگی باشد.

فرد معمولاً 12 تا 48 ساعت پس از قرار گرفتن در معرض نورو ویروس دچار علائم می شود. بیشتر افراد مبتلا طی یک تا سه روز بهبود می یابند. افرادی که بیمار هستند باید مایعات زیادی بنوشند تا مایعات از دست رفته بدن را جایگزین کرده و از کمبود آب بدن جلوگیری کنند.

نورو ویروس از طریق غذا یا آب آلوده یا از طریق تماس با پوست ، اشیا or یا استنشاق ذرات معلق در هوا از فردی به فرد دیگر منتقل می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>