نه شیوع سالمونلا مربوط به محصولات گوشت مرغ منجمد و خام


تقریباً 200 نفر در هشت کشور اروپایی و انگلستان از ماه مه 2018 درگیر شیوع سالمونلا بوده اند.

عفونت های سالمونلا انتریتیدیس با محصولات مرغ نان منجمد از لهستان همراه با آخرین بیماری در انگلیس در دسامبر سال 2020 مرتبط است.

دانمارک دارای دو عفونت است ، فنلاند دارای چهار ، فرانسه 33 ، آلمان شش ، ایرلند 12 ، هلند سه ، لهستان 5 ، سوئد شش و انگلیس 122 است. یک مورد احتمالی در کانادا در سال 2019 گزارش شده است این مرد در طول دوره مواجهه به اروپا سفر کرده است.

بیشتر کودکان مریض هستند
از هر پنج نفر یک نفر در بیمارستان بستری است و یک زن 86 ساله در فرانسه درگذشت. نیمی از بیماران کودکان زیر 18 سال هستند. سه چهارم بیماران زیر 45 سال هستند.

مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری (ECDC) و سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) فقط یک نوع توالی سالمونلا انتریتیدیس را ارزیابی می کنند. DG SANTE در 30 اکتبر 2020 درخواست کار را به EFSA ارسال کرد. در ابتدا قرار بود در اواخر ژانویه منتشر شود ، اما به دلیل جزئیات “متعدد و پیچیده” با اعتبار بیشتر از حد انتظار ، یک ماه به تعویق افتاد.

از ژانویه 2020 ، مقامات در انگلیس 480 بیمار سالمونلوزیس آلوده به دو سویه سالمونلا انتریتیدیس مرتبط با فرآورده های مرغ منجمد ، خام و نان را ثبت کرده اند.

در ژوئن سال 2020 ، بهداشت عمومی انگلیس ، بهداشت عمومی ولز و بهداشت عمومی اسکاتلند خوشه ای از 65 مورد سالمونلا انتریتیدیس را گزارش کردند که تاریخ آزمایش از سپتامبر 2018 تا مه 2020 است. بیماران توزیع ملی شدند. 54 درصد مردان هستند و دامنه سنی آنها از چند ماه تا 87 سال است.

در سال 2018 ، هشت عفونت در انگلیس و 9 مورد در فرانسه گزارش شده است. در سال 2019 ، تعداد کشورها به 45 کشور افزایش یافت و شش کشور در آن شرکت کردند. طبق EFSA و ECDC ، تعداد بیماران در سال 2020 به بالاترین حد رسیده است ، در حالی که 131 مورد توسط هشت کشور گزارش شده است.

در میان 74 بیمار مصاحبه شده در شش کشور ، 64 مورد از خوردن مرغ به هر شکل ، از جمله در رستوران ها ، خانه و مدرسه ، در هفته قبل از بیماری گزارش کرده اند. مرغ به عنوان محصولات نان دار ، به صورت همبرگر ، کباب ، سالاد و ساندویچ تازه مصرف می شود. این گونه های خاص شامل گزش ، گوژونی ، کیف ، ساق پا ، ران ، بال ، فیله سینه ، پوپر و سیخ است.

یافته های آزمایش محصول
در طی تحقیقات در آلمان ، فرانسه و انگلستان ، جدایه های سالمونلا انتریتیدیس مربوط به شیوع پیدا شد. آنها در محصولات گوشت مرغ گرفته شده از نمونه ها در سال های 2018 و 2020 شناسایی شدند. این محصولات آماده مصرف نبودند (RTE) و قرار بود قبل از مصرف تهیه شوند.

پنج دسته از محصولات مرغ غیر RTE برای سالمونلا انتریتیدیس مربوط به سویه شیوع مثبت بودند. سه مورد از آنها توسط یک شرکت فرآوری لهستانی تولید شده است که سالمونلا انتریتیدیس در محصولات یا محیط یافت نمی شود. پنج گروه مثبت در تأمین کنندگان مختلف گوشت ، کشتارگاه ها و مزارع در لهستان جستجو شد. برخی از این مزارع در سال 2020 نتایج مثبتی برای سالمونلا انتریتیدیس داشتند.

به عنوان بخشی از تحقیقات انگلستان ، انواع مختلف سالمونلا انتریتیدیس در پشت شیوع سایر محصولات مرغی که در شرکت فرآوری لهستان ردیابی شده است ، جدا شد. سایر سروتیپ های سالمونلا مانند Infantis ، Newport و Livingstone و همچنین کمپیلوباکتر نیز در مرغ از این شرکت جدا شدند. این شرکت عملیات حرارتی کامل محصولات طیور را معرفی کرده است.

از آنجا که محصولات درگیر منجمد شده اند و ماندگاری بالایی دارند و به هیچ وجه نمی توان منشا آلودگی را شناسایی کرد ، طبق EFSA و ECDC خطر ابتلا به عفونت های جدید با شیوع آن وجود دارد.

با توجه به اینکه چندین گونه سالمونلا انتریتیدیس به غیر از سویه شیوع و سایر سروتیپهای سالمونلا در محصولات مرغ آزمایش شده شناسایی شده است ، ممکن است خطر عود عفونت سالمونلا در انسانها در اروپا و انگلستان باشد. اگر دستورالعمل های موجود در برچسب مواد غذایی در مورد پخت و پز (عملیات حرارتی) و تاریخ انقضا به درستی رعایت شود ، خطر ابتلا در سطح مصرف کننده کاهش می یابد. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>