[ad_1]

بر اساس گزارشی درباره چگونگی انتشار COVID-19 در انسان ، معرفی ویروس کرونا ویروس جدید از طریق محصولات زنجیره غذایی به عنوان یک مسیر احتمالی ارزیابی شده است.

گروهی از دانشمندان بین المللی که توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) جمع شده بودند به ووهان ، چین رفتند ، جایی که اولین موارد ویروس کرونا در اواخر سال 2019 گزارش شد.

آنها در طی سفر خود از 14 ژانویه تا 10 فوریه چهار سناریو را در نظر گرفتند: انتقال زنده زئونوز به انسان. معرفی از طریق یک میزبان متوسط ​​و به دنبال آن سرریز. از طریق زنجیره غذایی سرد ؛ یا یک حادثه آزمایشگاهی اولین راه ممکن است برای یک مسیر احتمالی در نظر گرفته شود. مورد دوم احتمالاً بسیار محتمل است و مورد آخر بسیار بعید است.

مسیر زنجیره غذایی
هنگام ارزیابی امکان معرفی از طریق زنجیره غذایی ، متخصصان به شیوع آن اشاره می کنند که در آن ویروس زنده از بسته بندی خارجی یک محصول منجمد وارداتی جدا می شود.

“ثابت شده است که SARS-CoV-2 و CoV مربوطه تحت شرایطی مانند زمان ، دما و رطوبت شناسایی شده در هنگام تجارت محصولات منجمد وجود دارد ، که نشان می دهد ویروس ممکن است بر روی محصولات منجمد آلوده همچنان وجود داشته باشد.”

با این حال ، هیچ شواهد قانع کننده ای از انتقال SARS-CoV-2 توسط مواد غذایی وجود ندارد و احتمال آلودگی زنجیره سرد با ویروس بسیار کم است.

“اگرچه برخی شواهد از احتمال ورود مجدد SARS-CoV-2 از طریق درمان محصولات منجمد آلوده وارداتی در چین پس از موج ابتلا به بیماری همه گیر اولیه وجود دارد ، اما این امر در سال 2019 ، زمانی که ویروس گسترده نبود ، فوق العاده است. بیشتر این ویروس ها در سال 2020 با غلظت کم شناسایی شده و در محصولات زنجیره ای سرد افزایش نمی یابد. “

بر اساس این گزارش ، مطالعات کنترل شیوع که در آنها عرضه محصولات زنجیره ای سرد و محصولات غذایی مثبت است ، از چنین اقلام و غذاهایی به عنوان مسیر انتقال پشتیبانی می کند.

در بیانیه مشترک دولتها ، از جمله استرالیا ، کانادا ، دانمارک ، ژاپن ، جمهوری کره ، انگلستان و ایالات متحده ، نگرانی در مورد این مطالعه ابراز شده است. آنها گفتند که کار بر روی منبع ویروس به طور قابل توجهی به تأخیر افتاده است و دسترسی به داده ها و نمونه های کامل و اصلی وجود ندارد.

“با هم ، ما از تجزیه و تحلیل و ارزیابی شفاف و مستقل ، بدون تداخل یا تأثیر ناعادلانه ، از ریشه های بیماری همه گیر COVID-19 پشتیبانی می کنیم. آنها گفتند: “بسیار مهم است كه متخصصان مستقل در تعیین چگونگی وقوع این بیماری همه جانبه به اطلاعات كامل مربوط به انسان ، حیوانات و محیط زیست ، تحقیقات و كاركنان در مراحل اولیه شیوع دسترسی كامل داشته باشند.”

تحقیقات بیشتر مورد نیاز است
سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت که بررسی منشا orig یک امر علمی است.

“سیاسی شدن این موضوع فقط به طور جدی همکاری جهانی در تحقیقات مبدأ را مختل می کند ، همکاری ضد همه گیری را به خطر می اندازد و هزینه های بیشتری را به همراه دارد. مطالعه ریشه ها نیز یک رسالت جهانی است که باید در بسیاری از کشورها و شهرک ها انجام شود. ما معتقدیم که مطالعه مشترک WHO و چین به طور موثری همکاری جهانی را در زمینه ردیابی تحریک می کند. “

دکتر تدروس آدنوم گبریزوس ، مدیر کل WHO ، گفت که تمام فرضیه ها روی میز باقی مانده و نقش بازارهای حیوانات نامشخص است.

“این تیم تایید کرد که آلودگی گسترده SARS-CoV-2 در بازار هوانان در ووهان وجود دارد ، اما نمی تواند منبع آن آلودگی را تعیین کند. یک بار دیگر ، من از توصیه ها برای تحقیقات بیشتر ، از جمله تجزیه و تحلیل کامل تجارت حیوانات و محصولات در بازارهای ووهان ، به ویژه موارد مربوط به موارد اولیه انسان ، استقبال می کنم. وی گفت: “من با نتیجه گیری تیم موافقم كه كشاورزان ، تأمین كنندگان و تماس آنها باید مصاحبه كنند.”

“این تیم همچنین احتمال ورود ویروس از طریق زنجیره غذایی به انسان را بررسی كرد. تحقیقات بیشتر برای تعیین نقشی که حیوانات وحشی پرورش یافته در مزرعه ممکن است در ارائه ویروس در بازارهای ووهان و فراتر از آن داشته باشند مهم خواهد بود. “

در ایالات متحده ، قانونگذاران در حال بررسی قانون جلوگیری از همه گیری های آینده هستند. این لایحه دو طرفه خواستار توقف بازارهای تجارت حیات وحش ، پایان واردات ، صادرات و فروش حیات وحش برای مصرف انسانی در کشور و حذف تدریجی تقاضا برای حیات وحش به عنوان منبع غذایی است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir