[ad_1]

رستوران آربی به دلیل شیوع بیماری ناشی از غذا در بین مشتریان خود ، برای دومین بار در کمتر از یک ماه تعطیل شده است. مقامات بهداشتی می گویند پاتوژن آسیب دیده یک ویروس ویروسی است که به سختی از بین می رود.

بیش از 90 نفر گزارش کردند که پس از صرف غذا در اسپرینگ فیلد ، ایلینوی ، محل آربی بیمار شده اند. اولین بیماری ها در اواسط ماه فوریه گزارش شد و باعث تعطیلی موقت رستوران برای تمیز کردن شد.

یک مقام بهداشت عمومی سانگامون تایید کرد که رستوران Dirksen Parkway در Springfield برای دومین بار به طور موقت بسته شد. این بخش تمیز کردن عمیق و آموزش کارمندان را توصیه می کند. در اواخر فوریه ، مقامات توصیه های مشابهی را برای اولین تعطیلی ارائه دادند.

سوابق بازرسی از رستوران سانگامون کانتی نشان می دهد که شکایت اولیه Dirksen Parkway در مورد Arby’s در 23 فوریه تشکیل و مورد تحقیق قرار گرفت. بازرسان در رابطه با این شکایت برای چهار “چک در محل” بازنگشته اند.

ثبت های منطقه ای نقض دما را در 24 فوریه نشان می دهد که شامل سس هایی است که سرد نشده اند. بر اساس گزارش بازرسی ، متصدیان رستوران تصمیم گرفته اند فروشگاه سس را به مکان مناسب منتقل کنند. در کمتر از یک هفته رستوران افتتاح شد.

درباره عفونت های نورو ویروس
نورو ویروس باعث التهاب معده یا روده می شود. به گفته مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده ، این عمل گاستروانتریت حاد نامیده می شود.

فرد معمولاً 12 تا 48 ساعت پس از قرار گرفتن در معرض نورو ویروس دچار علائم می شود. بیشتر افراد مبتلا به نورو ویروس طی 1 تا 3 روز بهبود می یابند.

افراد مبتلا به بیماری نورو ویروس احساس ناراحتی شدید می کنند و چندین بار در روز دچار استفراغ شدید و یا اسهال می شوند. این امر می تواند به کم آبی بدن منجر شود ، به ویژه در کودکان خردسال ، افراد مسن و افرادی که بیماری های دیگری دارند.

هر کسی که اخیراً در رستوران شرکت Arby’s غذا خورده و این علائم را پیدا کرده است باید با شماره 217-535-3100 با بخش بهداشت شهرستان تماس بگیرد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir