[ad_1]

مقامات بهداشتی نروژ در حال بررسی افزایش آلودگی ها در یرسینیا طی هفته های اخیر بوده اند.

Folkehelseinstituttet (انستیتوی بهداشت عمومی نروژ) از افزایش شیوع Yersinia enterocolitica O3 خبر می دهد. تاکنون آلودگی در 10 نفری که در چندین شهرستان زندگی می کنند مشاهده شده است.

تحقیقات در مورد شیوع این بیماری با مقامات محلی مربوطه ، انستیتوی دامپزشکی و Mattilsynet (سازمان ایمنی مواد غذایی نروژ) آغاز شده است تا مشخص شود افراد منبع مشترک عفونت دارند یا خیر.

سن این بیماران بین 11 تا 59 سال است و همه زن هستند. افراد آلوده در اینلندت ، ویکن ، اسلو ، وستفولد و تلمارک و وستلند زندگی می کنند.

باکتری هایی با نمایه DNA مشابه در هر 10 نفر پیدا شد ، که نشان می دهد احتمالاً منبع مشترکی بوده است. نمونه ها طی دو هفته گذشته در ماه نوامبر و هفته اول در ماه دسامبر گرفته شد.

در صورت باقی مانده باقیمانده ، برای مصاحبه با بیماران مصاحبه خواهد شد و Mattilsynet در خانه های افراد آلوده نمونه غذایی می گیرد تا منبع شیوع را شناسایی کند.

هر ساله بین 40 تا 80 مورد یرسینیوز با 60 تا 80 درصد مبتلایان در کشور به Folkehelseinstituttet گزارش می شود.

شیوع قبلی امسال
در اوایل سال جاری ، مقامات نروژی گزارشگر شیوع دیگری از Yersinia enterocolitica O3 مربوط به سالاد اسفناج وارداتی یا اسفناج کودک بودند.

در ماه مه ، در مجموع 23 نفر بیمار شدند. شیوع این بیماری 15 زن و هشت مرد 2 تا 58 ساله بود.

این منبع احتمالی عفونت توسط یافته های میکروبیولوژیکی در هیچ یک از محصولات تأیید نشده است ، اما از هر 23 نفر 22 نفر گزارش کردند که یک هفته قبل از بیمار شدن ، سالاد اسفناج یا کودک اسفناج را که قبلاً شسته شده مصرف کرده اند.

یرسینیوز عفونت ناشی از باکتری Yersinia enterocolitica است. شایعترین علائم در کودکان اسهال ، تب و درد شکم است. در کودکان بزرگتر و بزرگسالان ، درد و تب شکم سمت راست ممکن است علائم اصلی باشد. آنها معمولاً چهار تا هفت روز پس از مواجهه ایجاد می شوند و یک تا سه هفته طول می کشند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir