[ad_1]

نروژ تصمیم گرفته است تا قوانین مربوط به فروش شیر خام غیر پاستوریزه را برای محافظت از سلامتی مصرف کنندگان تغییر ندهد.

در سال 2017 ، وزارت بهداشت و مراقبت از سازمان ایمنی مواد غذایی نروژ (Mattilsynet) مأمور تهیه پیش نویس آیین نامه ای شد که اجازه فروش محدود شیر خام غیر پاستوریزه و خامه خام برای مصرف انسان را می دهد.

تغییرات پیشنهادی در قوانین می تواند مزارع را مجبور کند در صورت تحقق برخی شرایط از جمله بهداشت مناسب ، زنجیره سرد مداوم و شامل اخطار ، تا 5000 لیتر شیر خام یا خامه خام در سال بفروشند.

حمایت از بهداشت عمومی
پیش نویس آیین نامه در سال 2018 و 2019 موضوع بحث عمومی بود و 37 نظر دریافت کرد.

در تصمیم خود مبنی بر عدم تغییر این آیین نامه ، وزارت بهداشت و خدمات بهداشتی به هشدارهای موسسه ملی بهداشت عمومی (Folkehelseinstituttet) ، انستیتوی دامپزشکی و دانشگاه علوم زندگی نروژ استناد کرد. هر سه گروه سوالاتی را در مورد خطر احتمالی عفونت و بیماری جدی مطرح کردند. شیر خام ممکن است حاوی کمپیلوباکتر ، لیستریا مونوسیتوژنز یا E. coli باشد که سم شیگا (STEC) را تولید می کند.

“مواد غذایی در نروژ باید ایمن باشد و مقررات مربوط به مواد غذایی و آشامیدنی باید از مصرف کنندگان محافظت کند. مسئولیت ما به عنوان سیاستمداران این است که این کار را آسان تر کنیم. بر این اساس ، دولت اجازه فروش شیر خام یا خام را نمی دهد. “

در حال حاضر فروش شیر خام و خامه خام برای مصرف انسان ممنوع است. کلیه شیر خام قبل از فروش باید تحت عملیات حرارتی مربوط به پاستوریزاسیون قرار گیرد. در مقررات مربوط به فروش گاه به گاه شیر خام و خامه استثنا little کمی وجود دارد. مثالی که ارائه شده این است که گردشگری که از کنار مزرعه ای در کوهستان عبور می کند باید بتواند بدون توجه به پاستوریزاسیون ، شیر را از کشاورز خریداری کند.

آژانس ایمنی غذایی نروژ در مورد نوشیدن شیر خام هشدار می دهد. این امر به ویژه در مورد گروه های آسیب پذیر مانند کودکان ، افراد مسن ، زنان باردار و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند ، صادق است.

مارگرته هودا رد ، مشاور ارشد سازمان ایمنی مواد غذایی نروژ گفت: “از دیدگاه بهداشت عمومی ، مجموعه قوانین محدود کننده مهمترین اقدام کاهش خطر برای جلوگیری از بیماریهای مربوط به مصرف شیر خام است.” .

لیستریا در کنترل ماهی
در همین حال ، آژانس ایمنی مواد غذایی نروژ قرار است امسال یک کار بازرسی از تولیدکنندگان ماهی قزل آلا با هدف کنترل لیستریا انجام دهد.

آژانس اقدامات ، نمونه گیری و روشهای جلوگیری از آلودگی ماهی به لیستریا و روشهای رفع ناسازگاری را بررسی خواهد کرد.

الیزابت ویلمن ، مدیر ماهی گفت: “از آنجا که ماهی قزل آلا و قزل آلا به طور عمده بدون عملیات حرارتی مصرف می شود و برای محصولات آماده مانند سوشی ، ساشیمی ، ماهی دودی و خشک استفاده می شود ، مهم است که تولیدکنندگان اقدامات موثری علیه لیستریا داشته باشند.” و غذاهای دریایی در سازمان ایمنی غذایی نروژ.

در سال های 2018 و 2019 ، شیوع جدی لیستریوز در چندین کشور اتحادیه اروپا در رابطه با مصرف محصولات شیلاتی وجود دارد. مواد اولیه آن ماهی قزل آلا و قزل آلا نروژی بود. محصولات آسیب دیده به کارخانه های فرآوری در لهستان و استونی ردیابی می شود ، اما نمی توان احتمال آلوده بودن مواد اولیه نروژ را منتفی دانست.

ویلمن گفت ، این ارتباط و این واقعیت که هر روز بیشتر کشورها خواستار لیستریا در ماهی نروژی می شوند ، دلیل آژانس برای انجام این کارزار است.

تجربه آژانس ایمنی غذایی نروژ این است که متصدیان کارخانه های فرآوری ماهی از خطرات میکروبیولوژیکی ماهی شناخت خوبی دارند و در مورد اقدامات علیه لیستریا کارهای هدفمندی انجام شده است. با این حال ، به طور منظم در محیط تولید چنین سایت هایی یافت می شود.

این کمپین از اواسط ژانویه آغاز شده و تا آخرین ماه سپتامبر با ارائه گزارش نهایی ، که پیش بینی می شود تا پایان سال جاری ادامه یابد ، ادامه دارد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir