نام تجاری تاجر جو را از خطر لیستریا مونوسیتوژنز یادآوری کرد


یک شرکت در لاس وگاس ، ادام یخ زده معامله گر جو را به یاد می آورد ، زیرا ممکن است به لیستریا مونوسیتوژنز آلوده باشد.

“Edamame Merchant Jo’s Saltly Salty Edamame” فقط در آریزونا ، کالیفرنیای جنوبی ، نوادای جنوبی و یوتا در فروشگاه های Joe’s Merchant به فروش رسید. تمام محصولات آسیب دیده از فروش خارج شده و از بین رفته اند “، در اعلامیه برداشت از شرکت بارگیری Tesoros Trading Co. در لاس وگاس

مصرف کنندگان می توانند بخشهای استفاده نشده محصول برداشت شده را دریافت کنند ، زیرا این محصول به صورت منجمد فروخته می شود و اگر به صورت منجمد نگهداری شود ، ماندگاری بالایی دارد.

برای تعیین اینکه آیا هر یک از کاربران متقاضی Trader Joe’s Edamame باید به دنبال بسته های پلاستیکی 16 اونسی باشند که با یکی از شماره های دسته زیر مهر شده است: 22LA102 M یا 22LA102 N یا 22LA102 P

در بیانیه فراخوان این شرکت که توسط سازمان غذا و دارو صادر شده ، آمده است که آنها برای بررسی اوضاع با دولت همکاری می کنند. این نشان نمی دهد که چگونه آلودگی شناسایی شده است.

از کاربرانی که با کدهای آسیب دیده edamame دارند درخواست می شود آن را برای بازپرداخت کامل به محل خرید برگردانند. کاربران با س questionsال می توانند از طریق شماره 702-706-5263 با این شرکت تماس بگیرند.

درباره عفونت های لیستریا

غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است به نظر نرسد و بوی آن خراب نباشد ، اما هنوز هم می تواند باعث عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی شود. هر کسی که هر یک از محصولات فراخوانده شده را خورده باشد و علائم عفونت لیستریا در او ایجاد شده است ، باید به دنبال درمان پزشکی باشد و احتمال قرار گرفتن در معرض لیستریا را به پزشکان خود اطلاع دهد.

همچنین ، هرکسی که هرکدام از فرآورده های خارج شده را خورده باشد ، باید از نظر علائم در هفته های آینده تحت نظر باشد ، زیرا ممکن است تا 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض لیستریا برای ایجاد علائم لیستریوز طول بکشد.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افراد مبتلا به سرطان که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>