[ad_1]

ویراستار عزیز،

سازمان غذا و داروی ایالات متحده قانون جدیدی را پیشنهاد کرده است که مقابله با شیوع مواد غذایی را بسیار آسان خواهد کرد – و آنها به حمایت شما نیاز دارند. اینجا را کلیک کنید تا من ابتکار عمل را می گیرم.

در سال 2018 ، منبع شیوع E. coli در سالاد رومانیایی از محققان فرار کرد ، زیرا به دلیل ضعف در سوابق در زنجیره مواد غذایی به دلیل گسترش یک بیماری همه گیر کشنده در سراسر کشور ، این امر به تأخیر افتاد.

تحقیق در مورد ردی های ختنه شده محدودیت های سیستم غذایی ما را نشان داده است: حتی در این عصر داده ها و فناوری های بزرگ ، ما هنوز نمی توانیم بفهمیم کیسه کاهو از کدام مزرعه است.

اما یک قانون جدید ردیابی مواد غذایی که توسط FDA پیشنهاد شده است ، همه اینها را تغییر می دهد. این قانون شامل برخی از غذاها مانند غذاهای سرخ رنگی است که در گذشته باعث شیوع آن شده اند و هر کسی که به این غذاها دست بزند نیاز به ذخیره اطلاعات کلیدی مورد نیاز برای ردیابی مسیر غذا به داخل مزرعه در صورت شیوع دارد.

این قانون به این معنی است که شیوع بیماری با سرعت بیشتری برطرف می شود و FDA مجبور نیست که این همه هشدار عمومی گسترده را وادار کند تا میلیون ها آمریکایی را مجبور کند کاهو و سایر محصولات تازه و سالم خود را دور بریزند.

این قانون نه تنها به رفع سریع شیوع کمک خواهد کرد ، بلکه همچنین از تشنج موثر ، جلوگیری از نشت مواد غذایی آلوده و رها کردن آنها در قفسه های فروشگاه اطمینان حاصل خواهد کرد. و با سریعتر ریشه یابی شیوع بیماری ، FDA بهتر می تواند منبع آلودگی را پیدا کند ، اطلاعات کلیدی که برای جلوگیری از شیوع بعدی مفید است.

اما FDA به حمایت شما نیاز دارد.

اکنون با اقدام به پشتیبانی از بررسی سریع اپیدمی های غذا پیام دهید.

لطفاً با ما همراه شوید و به FDA بگویید که برای ردیابی سریع شیوع ، ردیابی و ثبت سوابق منطقی را حفظ می کنید.

“سارا سورشر”.
معاون امور تنظیم مقررات
مرکز علمی در جهت منافع عمومی (CSPI)

برای CSPI: طبق وب سایت این گروه ، CSPI در سال 1971 توسط مدیرعامل وقت دکتر مایکل جیکوبسون و دو دانشمند دیگر تاسیس شد. CSPI به عنوان صدایی سازمان یافته برای عموم مردم آمریكا در زمینه تغذیه ، ایمنی غذا ، بهداشت و سایر موضوعات در دوران رونق آگاهی مصرف كنندگان و حفاظت از محیط زیست در اوایل دهه 1970 جایگاهی خاص ایجاد كرد. CSPI مدت هاست که سعی در آموزش مردم ، حمایت از سیاست های دولتی منطبق با شواهد علمی در زمینه بهداشت دارد و مقابله با تأثیر قدرتمند صنعت بر افکار عمومی و سیاست های عمومی است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir